Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

:) inş ya ama o kadar da çok umudum yok neden bilmiyorum bakmışsın hamiş kalmışız 3 kafadar aynı zamanda ay ne güzel olur

amin inşallah burcum yaa allah razı olsun şuan tek yapacağımız şey dua kızım bana ilk tekmesini bugün sabah ezanında attı
rüya değilse eğer doğru hissettim rabbim dualarımızı kabul etsin sadece kızım için değil herkesin yavrusu sağlıklı sıhhatli doğsun
hamile kalacaklara da rabbim sağlıklı evlat versin

ANAMM YESİNLER SENİN GÖBİŞİNİ MAŞALLAH KIZIMA

büyümüş mü teyzesi , senin göbüş nasıl benden daha büyüktür ne de olsa tosun var orda:)

burcu benimde ilk testim çookk silikti şaşı beş olmuştum bakmaktan bence bişeyler var ve geç döllenme seninki görürsün:)
deryadan da melekten de haberleri aldık mı bu ay tamamdır

gunaydın kızlar nasılsınız

serpılcım dun yazdıklarımı okumusundur.ıcını rahat tut ben emınım kızın cok ıyı vesaglıklı drların cogu aynı panıgı yaratıyorlar aaaahh ahhh ben sana yaptırma ıcıne kurt dusurme dedım dun gbı hatırlıyorum ama yook dedın yaptırcam bıleyıımmm.sakalım yokkkı sozum gecsın saka tabıykı cnmm ama bırazcık dost sozu dınleseydın fena olmazdıı

deryyaa busene vallahı kara doydukkk yazı gunesı ozledımkı ben yazı hıc sevmem ama resmen ozledımm
sendende umutluyum tatlım ama sabredelım 1 2 gun daha oyle sevıncımızı kutlayalım sen yarında ılk ıdrarla yap bı test

ahh onun tekme atan o dolma ayaklarını yerim ben yerim
aha işte uyarıyo seni anaaaa anaaa bana bak turp gibiyim haberin ola diyor

amin rabbim inş hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kızlar esma geldimi bugün

gelmedi hiç yaa haftasouda yazmamış kız doğurmuş olmasın

selam cnm hoşgeldinnnn, nabersin bakalım kızın nasıl

Son düzenleme:
Kızlar esma geldimi bugün

gelmedi canım faceden yazdım şimdi doğurmamış kayınvalidesi var diye pek giremiyormuş biraz sonra gelir
face bir resmi var esmanın tombiş tombiş yerim onu ben:)

okudum canım benim cevap yazmamışım , kafamı dağıtmaya çalışıyorum aslında yaptırmamak daha iyi ama kanama için doktora gidince haftan gelmişi 4 lü için kan ver bişey çıkacağını zannetmiyorum dedi bende gittim verdim sonuç vahim 40 yaşındaki kadının riski var bende ama benim değerlerime yakın olan birinin sonuçlarında risk yok mesela nette buldum , yaptırmaz olaydım ve çoğu doktor 4 lü test yapmıyor, kafama tükür benim

ilk defa oldu yaaa kuzumdur inşallah teyzesi yoksa bu bir rüya mı:)
eğer yavrum sağlıklı ise inşallah hiperaktif olacağını düşünüyorum biliyor musun
şimdiki çocuklar çok fena belki değerlerim o yüzden sapıttı bi teselli bulayım kendime:)

olan oldu serpılım sımdı dua edıcez ve 24 martı beklıycez sonra bol bol ohh cekıpp kutlama yapacagız ben emınım allahın ıznıylede

deerryyaaaaa ıyıyız kızım artık kocaman oldı gobusumde oyle esımde topmu yuttun dıyorr sertlestı ıyce dıyor.dun dedıkı buzamana kadar hamıle oldugun hayal gıbı gelıyordu ama tekmelerını ızledıkce ve gobegın buyudukce bende kendımı baya baba olmaya hazırladım bı dogsada hayatımız degısse uykusuz kalsak dedııı.ayy cok hosuma gıttı
kızlarr darısı olmayanların basına rabbım bu duyguları herkeze yasatsın kucagımıza almayı da nasıo etsın ıns

evet canım dediğin doğru olan oldu rabbim ol desin yeter dualarımız kabul olur inşallah da hepimiz seviniriz

canlarımm ben geldim hala doğurmadımm 2 gündür sancılarım ciddi anlamda arttı ama sıklaşmadı bir türlü. ben bekledikce gelmicem die inatlaşıyo tosunum bnle. ayrıca 2 gündürde çok hareketli maşallahhh karnım bi orda bi burda resmen çok canım acıyo oynadıkca iyice çıkma yoluna yerleşiyo sanırım:)
uykusuzluk dayanılmaz oldu artık. ilk aylardaki bulantılar halsizlikler hiç bişimiş:)

kayınvalidem yanımda çok takılamıyom net başında kadıncağız sıkılıyo. sohbet ediyoz bol bol zaman geçiyo hemencik:) ama hergün okuyorum sizi.

deryaaa bnce geliyo bebiş bu sefer he:d serpilim ben baştata sölemiştim sana hiç yaptırma 4lü falan die en güveniliri 2li die. ama inan meleğimzi çok sağlıklı. hiç takma kafana bu arada göbeğinee maşallahhh büyümüş kuzum.
burcu hala test yaptırmadınmı yaaa...

haftasonu kuzenler toplandık bol bol resmimi çektiler artık foto makinesinin ekranına sığmıyom

senin o tontiş göbeğinin içindeki o minik erkeği yerim ben yer oyy maşallah size

off esmam off salak kafa bi daha doğurursam hiç test yaptırmayacağım hayatım karadı resmen ama sizin iyi düşünceleriniz beni çok mutlu ediyor olumlu düşünüyorum
iyi ki varsınız 24 marta kadar doğrursan ne olur aklında olayım dua et bana bitanem

canım bnm hep aklımdasınız valla. sakın sakı kötü düşünme. ki kızlarda demişler bnce başka doktora git artık doktorda seni çok etkiliyo. kafa karıştırmaktan başka bişi yapmıyo bnce. gönlünü ferah tut sen. hepimiz olumlu düşünüyoruz bu yüzden sende olumlu ol meleğimiz sağlıkla gelcek annesi.
bnm çok tanıdığım var böle sorun var diipte sapasağlam bebeklerine kavuşanlar. testlere çok güvenme zaten onlar sadece tahminde bulunuyolar. rabbm ne verirse hayırlısını verir.

aminnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah o örneklerden biri de ben olurum iyi düşünmeye çalışıyorum her zaman herşey iyi olacak meleğim sağlıklı doğacak allah ın izniyle inşallah

ÇOK TATLI GÖRÜNÜYORSUN ESMA mAŞALLAH ERKEĞİME BENİM

aminn cnm maşallah kuzucuguna seninde göbek resmini bekliyoruz meraklaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…