- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.061
canım inş güzel haberlerini alırız yaa bi fırsat yaratta hadi
halay çekecez seni bekliyoruz yahuuu
ben inş bekleyebilirsem bikaç gün dhaa süper olacak
inş adet olmam da tabi :))
sabırsız hatun seni, bak bende öyle derdim ama dayanıyorum işte mecburen
allaah sopası yok bi vuruyoo al sana sabırsız diye kalıveriyosun öyle :)
rabbim afiyetle doğurmanı ve sapa sağlam kucağına almayı bizede burda halaylar çekmeyi nasip etsin inş
ben hatime başladım doğurana kadar okucam inş kursada haber verdim onlarda okumalar yapcaklar...sen merak etme
okumalar sayesinde bebişine bişey olmıcak ...dualarım hep seninle bebeğim rahat ol bebiş senden etkileniyo
ANAMM YESİNLER SENİN GÖBİŞİNİ MAŞALLAH KIZIMA
eşimin bi sözü var ;olmayınca mahmut, neylesin kel mahmut ...yani tam olarak bölemi bilmiyorum yazdım işte :)
valla gelip gidip teste bakıyorum yanlışlık varmı diye her seferinde orada bi kararma görüyorum:)
bu bile beni çok mutlu etti rabbim inş 3 kafadara en kısa zamanda aifyetli sağlıklı evlatlar nasip etsinn
amin inşallah burcum yaa allah razı olsun şuan tek yapacağımız şey dua kızım bana ilk tekmesini bugün sabah ezanında attı
rüya değilse eğer doğru hissettim rabbim dualarımızı kabul etsin sadece kızım için değil herkesin yavrusu sağlıklı sıhhatli doğsun
hamile kalacaklara da rabbim sağlıklı evlat versin
büyümüş mü teyzesi , senin göbüş nasıl benden daha büyüktür ne de olsa tosun var orda:)
Kızlar esma geldimi bugün
gunaydın kızlar nasılsınız
serpılcım dun yazdıklarımı okumusundur.ıcını rahat tut ben emınım kızın cok ıyı vesaglıklı drların cogu aynı panıgı yaratıyorlar aaaahh ahhh ben sana yaptırma ıcıne kurt dusurme dedım dun gbı hatırlıyorum ama yook dedın yaptırcam bıleyıımmm.sakalım yokkkı sozum gecsın saka tabıykı cnmm ama bırazcık dost sozu dınleseydın fena olmazdıı
Kızlar esma geldimi bugün
gunaydın kızlar nasılsınız
serpılcım dun yazdıklarımı okumusundur.ıcını rahat tut ben emınım kızın cok ıyı vesaglıklı drların cogu aynı panıgı yaratıyorlar aaaahh ahhh ben sana yaptırma ıcıne kurt dusurme dedım dun gbı hatırlıyorum ama yook dedın yaptırcam bıleyıımmm.sakalım yokkkı sozum gecsın saka tabıykı cnmm ama bırazcık dost sozu dınleseydın fena olmazdıı
ahh onun tekme atan o dolma ayaklarını yerim ben yerim
aha işte uyarıyo seni anaaaa anaaa bana bak turp gibiyim haberin ola diyor
amin rabbim inş hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
gelmedi hiç yaa haftasouda yazmamış kız doğurmuş olmasın
selam cnm hoşgeldinnnn, nabersin bakalım kızın nasıl
olan oldu serpılım sımdı dua edıcez ve 24 martı beklıycez sonra bol bol ohh cekıpp kutlama yapacagız ben emınım allahın ıznıylede
deerryyaaaaa ıyıyız kızım artık kocaman oldı gobusumde oyle esımde topmu yuttun dıyorr sertlestı ıyce dıyor.dun dedıkı buzamana kadar hamıle oldugun hayal gıbı gelıyordu ama tekmelerını ızledıkce ve gobegın buyudukce bende kendımı baya baba olmaya hazırladım bı dogsada hayatımız degısse uykusuz kalsak dedııı.ayy cok hosuma gıttı
kızlarr darısı olmayanların basına rabbım bu duyguları herkeze yasatsın kucagımıza almayı da nasıo etsın ıns
canlarımm ben geldim hala doğurmadımm2 gündür sancılarım ciddi anlamda arttı ama sıklaşmadı bir türlü. ben bekledikce gelmicem die inatlaşıyo tosunum bnle. ayrıca 2 gündürde çok hareketli maşallahhh karnım bi orda bi burda resmen çok canım acıyo oynadıkca iyice çıkma yoluna yerleşiyo sanırım:)
uykusuzluk dayanılmaz oldu artık. ilk aylardaki bulantılar halsizlikler hiç bişimiş:)
kayınvalidem yanımda çok takılamıyom net başında kadıncağız sıkılıyo. sohbet ediyoz bol bol zaman geçiyo hemencik:) ama hergün okuyorum sizi.
deryaaa bnce geliyo bebiş bu sefer he:d serpilim ben baştata sölemiştim sana hiç yaptırma 4lü falan die en güveniliri 2li die. ama inan meleğimzi çok sağlıklı. hiç takma kafana bu arada göbeğinee maşallahhh büyümüş kuzum.
burcu hala test yaptırmadınmı yaaa...
haftasonu kuzenler toplandık bol bol resmimi çektiler artık foto makinesinin ekranına sığmıyom
Eki Görüntüle 365746
senin o tontiş göbeğinin içindeki o minik erkeği yerim ben yer oyy maşallah size
off esmam off salak kafa bi daha doğurursam hiç test yaptırmayacağım hayatım karadı resmen ama sizin iyi düşünceleriniz beni çok mutlu ediyor olumlu düşünüyorum
iyi ki varsınız 24 marta kadar doğrursan ne olur aklında olayım dua et bana bitanem
eşimin bi sözü var ;olmayınca mahmut, neylesin kel mahmut ...yani tam olarak bölemi bilmiyorum yazdım işte :)
valla gelip gidip teste bakıyorum yanlışlık varmı diye her seferinde orada bi kararma görüyorum:)
bu bile beni çok mutlu etti rabbim inş 3 kafadara en kısa zamanda aifyetli sağlıklı evlatlar nasip etsinn
canım bnm hep aklımdasınız valla. sakın sakı kötü düşünme. ki kızlarda demişler bnce başka doktora git artık doktorda seni çok etkiliyo. kafa karıştırmaktan başka bişi yapmıyo bnce. gönlünü ferah tut sen. hepimiz olumlu düşünüyoruz bu yüzden sende olumlu ol meleğimiz sağlıkla gelcek annesi.
bnm çok tanıdığım var böle sorun var diipte sapasağlam bebeklerine kavuşanlar. testlere çok güvenme zaten onlar sadece tahminde bulunuyolar. rabbm ne verirse hayırlısını verir.
canlarımm ben geldim hala doğurmadımm2 gündür sancılarım ciddi anlamda arttı ama sıklaşmadı bir türlü. ben bekledikce gelmicem die inatlaşıyo tosunum bnle. ayrıca 2 gündürde çok hareketli maşallahhh karnım bi orda bi burda resmen çok canım acıyo oynadıkca iyice çıkma yoluna yerleşiyo sanırım:)
uykusuzluk dayanılmaz oldu artık. ilk aylardaki bulantılar halsizlikler hiç bişimiş:)
kayınvalidem yanımda çok takılamıyom net başında kadıncağız sıkılıyo. sohbet ediyoz bol bol zaman geçiyo hemencik:) ama hergün okuyorum sizi.
deryaaa bnce geliyo bebiş bu sefer he:d serpilim ben baştata sölemiştim sana hiç yaptırma 4lü falan die en güveniliri 2li die. ama inan meleğimzi çok sağlıklı. hiç takma kafana bu arada göbeğinee maşallahhh büyümüş kuzum.
burcu hala test yaptırmadınmı yaaa...
haftasonu kuzenler toplandık bol bol resmimi çektiler artık foto makinesinin ekranına sığmıyom
Eki Görüntüle 365746
olan oldu serpılım sımdı dua edıcez ve 24 martı beklıycez sonra bol bol ohh cekıpp kutlama yapacagız ben emınım allahın ıznıylede
deerryyaaaaa ıyıyız kızım artık kocaman oldı gobusumde oyle esımde topmu yuttun dıyorr sertlestı ıyce dıyor.dun dedıkı buzamana kadar hamıle oldugun hayal gıbı gelıyordu ama tekmelerını ızledıkce ve gobegın buyudukce bende kendımı baya baba olmaya hazırladım bı dogsada hayatımız degısse uykusuz kalsak dedııı.ayy cok hosuma gıttı
kızlarr darısı olmayanların basına rabbım bu duyguları herkeze yasatsın kucagımıza almayı da nasıo etsın ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?