Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kendi doktorum söyledi , şu ultraona bi gireyim de duruma göre doktoru değiştireceğim
çok iyi biri ama pat diye herleyi söylüyor ben kaldıramıyorum tamam olanı söylemek lazım
ama böyle de değil ben zaten hassasım sıyıracağım yani

öyle yapmaya çalışıyorum zaten haftasonu alışveriş yaptım kızıma çorap aldım mendillerini aldım badiler aldım sağlıkla giyer inşallah, benim yavrumda inşallah iyi olacak dualarını esirgeme canım

serpilim bencede drnu degiştir yaaaaaaaaaa seni üzmekten başka bişi yapmıyooooo

duruma göre değiştireceğim canım

günaydın kızlar ..
serpilciğim sen rabbime emanet ettin bebeğini gerisi onun takdiri ben inanıyorum kızın iyi sapa sağlam sana gelmeyi bekliyo :)
dualarımız seninle merak etme...deryacığım hadi hayırlısı inş bu ay senden güzel haberler alcaz :)
bende kaç gündür eşim hastaydı onunla uğraşmaktan nete giremedim dışarı çıkamadım tekrar test yapamadım
rabbim gönlümüze göre versin inş..melek seni unutmadım rahat ol :)
herkesi muckluyorum :)

yok canım yok özünde çok iyi biridir ama bi doktordan beklenti nedir
işinde uzman olması ve bunu kişiye güzel yansıtabilmesi
moral verici pozitif olması bu en önemli şey ya yoksa doktor dolu heryer
zaten hassassın evet bunu göremiyor ve bu kdr açık sözlü oluşu burdan beni bile çıldırtıyor...
kötü düşünme sakın sıyırcam fln deme, bişeyiniz yok iyisiniz

ay burcu nasıl dayanıyosunnn çatladık meraktan söktürücü falan almıyosun dimii git bi tahlil yaptır bebek yoksada söktürücünü kullan ve yeniden çalış cnm yaaa

kılzraya buarada esma doğurdu mu ?? doğru hatırlıyorumdr ınsallah ismini :)

canım inş güzel haberlerini alırız yaa bi fırsat yaratta hadi
halay çekecez seni bekliyoruz yahuuu
ben inş bekleyebilirsem bikaç gün dhaa süper olacak
inş adet olmam da tabi :))

ay burcu nasıl dayanıyosunnn çatladık meraktan söktürücü falan almıyosun dimii git bi tahlil yaptır bebek yoksada söktürücünü kullan ve yeniden çalış cnm yaaa

sabırsız hatun seni, bak bende öyle derdim ama dayanıyorum işte mecburen
allaah sopası yok bi vuruyoo al sana sabırsız diye kalıveriyosun öyle :)

ahhh burcum ahh bitmiyor ki stres hamile kalayım diye yanıp tutuştum şimdi de yavrum sağlıklı olsun diye
dualar ediyorum rabbimin sınavı ne diyim asla isyan etmiyorum şükür olsun herşeye içimde fırtınalar kopuyor
dualarını yavrumdan esirgemeyin

ben brz araştırdım da riski senden bile büyük olan
38-39 yaşındaki hatunlara amniyosentz yapmşlar hiçbişe çıkmamş
ki senin yaşın kaç yaa riskin daha az
bence hiç boşuna yıpratma kendin boşver bunları hadi konuyu değişelim

kilo aldınmı sen bakim artıkk çıktı mı göbüş bize resima tcaktınız hani
bebiş yok ama bnm göbükte fena sayılmaz bnde çekip yollim mi 5 aylık duruo valla :
1:

yaaa evet göbekler çekilip koncaktı hani göbişlerrr :))))))))

çok açık sözlü kendi iki çocuğunu örnek verdi ama benden daha riskliymiş ikisi de sapasağlam doğmuş , benimde anlamadığım
bu yaşım çok yüksek değil ve bendeki risk 40 yaşında olan kadındaki risk ya ve ben benimle hemen hemen aynı değerlerde olan bir sonuca baktım riski çok düşük
anlamıyorum işte bu durumu anlamıyorum....

neyse kilo almadım yaa aynıyım ama kızımın kilosu çok güzel haftasına göre ben niyen kilo almıyorum anlamadım valla, göğüslerim feci yalnız çok acıyor uçları simsiyah oldular
tombul tombul memeler modundayım:):) göbeğimin resmini eklerim canım resmi kırpmam lazım ama deşifre olmayalım::)
sende ki de bebektir göbek değil :):)

işte seni gereksiz yere telaşlandırıyor diye kızıyorum
seninde dediğin gibi alakanız yok yani neyle neyi kıyaslamış...
neyse boşver şu kadını...

ohhh tombul memeler he ne güzel bnmkilerde büyüsün ihtiyacım varrr :))
kırp kırp sade göbüşü kes ordan bakayım yollaa bize model olsun
inş bizde öyle olalum goca göbüşlü tez zamanda
burcuu melekkk bennnnnn 3 kafadarlar :)

sahi rose naptı acaba ya girmedi kaç gündür ev taşıyodu yazık inş bebeğide kendide iyidir.

boşverdim gitti ,
inşallah canım tez zamanda hepiniz hamiş kalın koca göbüşlü olun ama her zaman
hayırlıını ve sağlıklısını isteyin rabbim evlatla kimseyi sınamasın

rabbim afiyetle doğurmanı ve sapa sağlam kucağına almayı bizede burda halaylar çekmeyi nasip etsin inş
ben hatime başladım doğurana kadar okucam inş kursada haber verdim onlarda okumalar yapcaklar...sen merak etme
okumalar sayesinde bebişine bişey olmıcak ...dualarım hep seninle bebeğim rahat ol bebiş senden etkileniyo

eşimin bi sözü var ;olmayınca mahmut, neylesin kel mahmut ...yani tam olarak bölemi bilmiyorum yazdım işte :)
valla gelip gidip teste bakıyorum yanlışlık varmı diye her seferinde orada bi kararma görüyorum:)
bu bile beni çok mutlu etti rabbim inş 3 kafadara en kısa zamanda aifyetli sağlıklı evlatlar nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…