- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.081
esmacım maşallah sanaa gelinecek son nokta bumu şimdiii cnm yaaa hayırla dogsun tosuncukkkcanlarımm ben geldim hala doğurmadımm2 gündür sancılarım ciddi anlamda arttı ama sıklaşmadı bir türlü. ben bekledikce gelmicem die inatlaşıyo tosunum bnle. ayrıca 2 gündürde çok hareketli maşallahhh karnım bi orda bi burda resmen çok canım acıyo oynadıkca iyice çıkma yoluna yerleşiyo sanırım:)
uykusuzluk dayanılmaz oldu artık. ilk aylardaki bulantılar halsizlikler hiç bişimiş:)
kayınvalidem yanımda çok takılamıyom net başında kadıncağız sıkılıyo. sohbet ediyoz bol bol zaman geçiyo hemencik:) ama hergün okuyorum sizi.
deryaaa bnce geliyo bebiş bu sefer he:d serpilim ben baştata sölemiştim sana hiç yaptırma 4lü falan die en güveniliri 2li die. ama inan meleğimzi çok sağlıklı. hiç takma kafana bu arada göbeğinee maşallahhh büyümüş kuzum.
burcu hala test yaptırmadınmı yaaa...
haftasonu kuzenler toplandık bol bol resmimi çektiler artık foto makinesinin ekranına sığmıyom
Eki Görüntüle 365746
ayyyy serpilll ççok tatlı olmuş yaaaa bende istiyorummmmmm
canlarımm ben geldim hala doğurmadımm2 gündür sancılarım ciddi anlamda arttı ama sıklaşmadı bir türlü. ben bekledikce gelmicem die inatlaşıyo tosunum bnle. ayrıca 2 gündürde çok hareketli maşallahhh karnım bi orda bi burda resmen çok canım acıyo oynadıkca iyice çıkma yoluna yerleşiyo sanırım:)
uykusuzluk dayanılmaz oldu artık. ilk aylardaki bulantılar halsizlikler hiç bişimiş:)
kayınvalidem yanımda çok takılamıyom net başında kadıncağız sıkılıyo. sohbet ediyoz bol bol zaman geçiyo hemencik:) ama hergün okuyorum sizi.
deryaaa bnce geliyo bebiş bu sefer he:d serpilim ben baştata sölemiştim sana hiç yaptırma 4lü falan die en güveniliri 2li die. ama inan meleğimzi çok sağlıklı. hiç takma kafana bu arada göbeğinee maşallahhh büyümüş kuzum.
burcu hala test yaptırmadınmı yaaa...
haftasonu kuzenler toplandık bol bol resmimi çektiler artık foto makinesinin ekranına sığmıyom
Eki Görüntüle 365746
ayyyy serpilll ççok tatlı olmuş yaaaa bende istiyorummmmmm
kızllar nerdesınız yaaa ozledım sızı topık cok degıstı onceden ne yazmaya yetıstırıyorduk ne okumaya sımdı nezaman gıreyım sayfa aynııı ozlemıyorum tabıykı ozamanları konu hep akıntı yumurta kırmızılardı ama sımdı paylascak konuscak cok sey varken neden bukadar suspus olduk anlamadım baska topıkleremı takılınıyor yoksa gebe kalan herkez kenara cekıleyımmı dıyor anlamadım bılıyorum calısıyorsunuz ve yogunsunuz ama oncedende calısıyordunuz.korkarım bugunlerıde arıycaz
selmacımmm
vallaa aklım hep burda innaırmsın
ama şu pztleri hiç svmiyorum ve bu ara öyle iş varki aylardır bu kdr yoğun olmamıştım
eski muhabbetleri özlüyorum bende çok hep ıssız oluyo burası artık
selmacımmm
vallaa aklım hep burda innaırmsın
ama şu pztleri hiç svmiyorum ve bu ara öyle iş varki aylardır bu kdr yoğun olmamıştım
eski muhabbetleri özlüyorum bende çok hep ıssız oluyo burası artık
kızlar ben geldim nasılsınız?
haklıyım demı yanı onceden sankı daha cok sey paylasıyorduk sımdı sıradan muhabbetler sankı kımse ıcını dokmuyormu yada herkez anlatcamda ne olcakmı dıyor anlamadım
kııızzz artık bırınız dogurunda dogum haberlerınızı falam anlatın ve artık sıra bıze gelsın
bir elin parmagını geçmeyecek kadar kaldık surdaa tabi ıssız olcakk ama inş kısa zamanda bizde hamileler kervanına katılacaz
haKLIYIM demı yanı onceden sankı daha cok sey paylasıyorduk sımdı sıradan muhabbetler sankı kımse ıcını dokmuyormu yada herkez anlatcamda ne olcakmı dıyor anlamadım
kızlar ben geldim nasılsınız?
Ben geldim kızlarr
anamm kış geri geldi yine yaz gelmedenBune soğuk yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?