Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

esmacım maşallah sanaa gelinecek son nokta bumu şimdiii cnm yaaa hayırla dogsun tosuncukkk

şu habere bakın;

75 gün doğum sancısı çekti
Polonyalı bir kadın üçüz bebeklerinden birini doğurduktan tam 75 gün sonra diğer ikisini doğurdu. Kadın bu süre zarfında sırtüstü yatırılarak doğum pozisyonuda tutuldu

haticecim seninde bu günlerini görcez inş. melekcim rabbm tez zamnda sanada nasip etsn tüm isteyenlerede.

kızlar yaa iice panik yapmaya başladım bn sanırım sanki anlamıcakmışım gibi geliyo. kimileri sancı olunca bebek hareket etmez diolar kimileri çok hareket eder diolar. bnm şuanda kasıklarım patlıcak gibi ama tosunumda felaket hareketli. kasığımdaki ağrının üstüne o hareket ettikce çok fazla cnm acıyo. offfff başına ne gelceğini neye benzediğini bilmemek ne kötü bişi

esmacım arkadasım var 40gun once yenı dogum yaptı oda sancım hep var ama dogum sancısı deıl dıe 2 gun belkıde daha fazla sancı sıklassın dıe bekledı baktı sancı hep aynı cekıyor onunda oglan kıpır kıpır acılden bı gıdelım bakalım dr ne dıcek dıe dr gıttı valızınıde neolur ne olmaz dıe aldı bızde rahatız kontrol dıe meger 8 cm acılmıs ne suyu patladı ne sancısı sıklastı bıraz daha sıftınse evde doguru vercektı

selam kızlar nasılsınızzzz
hamişlerimizz durumlar nasıll doğuran yada doğumu yakın olan kaç kişi:)
ve deryacımm sende durumlar nasıl benim bu ayda fossss :))

yavrummmmmmmm
çok güzelsin maşallaaah size tosuncuk dayanmış iyice

inş esmacım bebeğim benimledir inanıyorum güzel haber vermek istiyorum...

ayyyy serpilll ççok tatlı olmuş yaaaa bende istiyorummmmmm

melekkkkkkk bizimde gelcek meleklerimizzz inşşşş bol bol çalış kocaya küsmek yok artık
bende aldım boyumun ölçüsünü aman bi dahamı :)

kızllar nerdesınız yaaa ozledım sızı topık cok degıstı onceden ne yazmaya yetıstırıyorduk ne okumaya sımdı nezaman gıreyım sayfa aynııı ozlemıyorum tabıykı ozamanları konu hep akıntı yumurta kırmızılardı ama sımdı paylascak konuscak cok sey varken neden bukadar suspus olduk anlamadım baska topıkleremı takılınıyor yoksa gebe kalan herkez kenara cekıleyımmı dıyor anlamadım bılıyorum calısıyorsunuz ve yogunsunuz ama oncedende calısıyordunuz.korkarım bugunlerıde arıycaz

selmacımmm
vallaa aklım hep burda innaırmsın
ama şu pztleri hiç svmiyorum ve bu ara öyle iş varki aylardır bu kdr yoğun olmamıştım
eski muhabbetleri özlüyorum bende çok hep ıssız oluyo burası artık

bir elin parmagını geçmeyecek kadar kaldık surdaa tabi ıssız olcakk ama inş kısa zamanda bizde hamileler kervanına katılacaz

haKLIYIM demı yanı onceden sankı daha cok sey paylasıyorduk sımdı sıradan muhabbetler sankı kımse ıcını dokmuyormu yada herkez anlatcamda ne olcakmı dıyor anlamadım

Son düzenleme:
gecen soyle benım ılk gırdıgım gunlerı okudum o sayfalara gerı dondum ne bıleyım hulya mfalcon hep takılıyormus sımdı hıc bırı yok dahada varlar boyle artık gırmeyen

haklıyım demı yanı onceden sankı daha cok sey paylasıyorduk sımdı sıradan muhabbetler sankı kımse ıcını dokmuyormu yada herkez anlatcamda ne olcakmı dıyor anlamadım

selma haklısın canım eskisi gibi çok muhabbet olmuyor
Haftasonu ben çorluya gittim uyku falan haram akşam gelir gelmez yattım
20 günlük ve 87 günlük bebeklerimiz vardıya onları sevdim bol bol güzel tarafı mis gibi kokuyorlar ve çok tatlılar
ama uyku yok sürekli açlar memeden bırakıyorsun 15-20 dk sonra aranmaya başlıyor tabi arada hemen pırt yapıp bez değişiyor meme-altını al pışpışla sadece yaşadığın süreç bu

bir elin parmagını geçmeyecek kadar kaldık surdaa tabi ıssız olcakk ama inş kısa zamanda bizde hamileler kervanına katılacaz

evt canım ama hamiş oluncada devam edicez başka topicten inş burayı patlatcazz :)

haKLIYIM demı yanı onceden sankı daha cok sey paylasıyorduk sımdı sıradan muhabbetler sankı kımse ıcını dokmuyormu yada herkez anlatcamda ne olcakmı dıyor anlamadım

tabi haklısın bunu ne zmndır bende söylüyorum canım
ama işte seninde söylediğin gibi durum bu yapacak bişey yok
ben baya döküyorum içimi ne varsa yzıyorum paylaşıyorum sizinle :)

kızlar ben geldim nasılsınız?

hoşşgeldinnnnnn canım iyiyizz sende durumlar nasıl :)

Ben geldim kızlarr
anamm kış geri geldi yine yaz gelmeden Bune soğuk yaww

aynen haticem yaaa kar yağıp duruyo burda mart bitçek nerdeyse şu hale bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…