- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.021
iyi geceler kızlar artık evde internetim var,
çok kötü bir doğum günü geçirdim asla unutmayacağım
4 lü test sonucumda down sendromu riski 1:75 çıktı
yıkıldım doktorumla konuştum eğer bu çocuk mongolsa ve doğurmayacaksan
hemen karnından sıvı alalım dedi bende ne olursa olsun doğuracağım dedim 24 martta
büyük ultrasona gireceğim ve orada herşey belli olacak çok korkuyorum Allah ın takdiri
tabiki boynum kıldan ince yavrum o benim asla kıyamam ona bu benim sınavım olacak
ama böyle bişey varsa da beni çok zor bir hayat bekliyor kötüye alıştırmaya çalışıyorum
kendimi ama inşallah meleğim turp gibidir ne olursunuz bana dua edin okuduğumuz salavat ı
tefriciyeyi rabbim kabul etsin dua etmekten başka yapacak hiçbişey yok ve sizden tek
isteğim dua meleğim sizden dua istiyor teyzeleri, sizi seviyorum...
canım ikili testimizde sadece betamız yüksekti ense kalınlığı ve burun kemiği güzel gelişmişti
bu sonuca görede doktor 20.hastada usg istedi sırf beta için bebeğimin herşeyi normaldi
kızlar günaydın
tadım kaçtı sabah sabah mesajını görünce serpilim..
ama yok ben bu doktorlara inanmıyorum, onlar hep kötüsüne hazırlıyorlar insanı
o kadar insan gördükkü bunun aksini yaşayan
biliyorum ki güzel kızımı çok iyi çok..
tek üzüldüğüm nokta hamileliğini böyle savsatalarla yaşatıyorlar sana
ama ne olur bitanem olumlu düşün stres yapmamaya çalış
hepimiz buna inanıyoruz kızımız çok sağlıklı, lütfen sende buna gönülden inan
kıyamam sana ben...
günaydın canım nasılsın? serfikin durumunu okudugumda bende uzuldum ama ben inanoyorum ki yanılıyolar bebek gayet sagıklıdır bence ? bana doktorumun soyledıgı suydu eger akraba evliliğği deilse birde yas gencse olasılık cok dusuk zaten . ustelık bu testlerın guvenırlıgı de yok ama bız yınede yaptırıyoruz ıcımız rahat olsun dıye. esas aılesınde genetık bozukluk olanlarda iyi sonuc verıyor bu testler. birde öznurun yasadıklarına sait olduk ya ben cıdden ınanmıyorum serfikin bebeğinde sorun cıkacagına.
günaydın güzellerr nasılsınız.
derya varmı gelen gidennn
canım iyiyim sağol sen nasılsın?
bende inanmıyorum evt öznurda yaşadı boşuna yıpratıyolar insnanı
sinir oluyorum o yüzden
günaydın canım, yok bişiy bakalım atlatalımda bugünü hayırlısıyla
evde bi test vardı ctesi yabtım gölge gibi bişi vardı yanında o kdr zor ayırrt edilyoki ama
eşime gösterdim hatta bi bak benmi yanlş görüyorum die o da var ama çooookk gölge gibi dedi
bilmiyorum daha yapmıcam bi daha bekliyim brz bikaç gün geçsin bakalım
şu kimyasaldan korkuma yapamıyorum..
kızlar günaydın
tadım kaçtı sabah sabah mesajını görünce serpilim..
ama yok ben bu doktorlara inanmıyorum, onlar hep kötüsüne hazırlıyorlar insanı
o kadar insan gördükkü bunun aksini yaşayan
biliyorum ki güzel kızımı çok iyi çok..
tek üzüldüğüm nokta hamileliğini böyle savsatalarla yaşatıyorlar sana
ama ne olur bitanem olumlu düşün stres yapmamaya çalış
hepimiz buna inanıyoruz kızımız çok sağlıklı, lütfen sende buna gönülden inan
kıyamam sana ben...
serpilimm gönlünü ferah tut rabbim en iyisini bilir allahın izniyle yavrun sapa sağlam gelecek kucagına sakın zehretme hamileliği kendinee
günaydın canım nasılsın? serfikin durumunu okudugumda bende uzuldum ama ben inanoyorum ki yanılıyolar bebek gayet sagıklıdır bence ? bana doktorumun soyledıgı suydu eger akraba evliliğği deilse birde yas gencse olasılık cok dusuk zaten . ustelık bu testlerın guvenırlıgı de yok ama bız yınede yaptırıyoruz ıcımız rahat olsun dıye. esas aılesınde genetık bozukluk olanlarda iyi sonuc verıyor bu testler. birde öznurun yasadıklarına sait olduk ya ben cıdden ınanmıyorum serfikin bebeğinde sorun cıkacagına.
günaydın kızlar
serpil rabbime dua et ve iyisini düşün inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başı yerinde hayırlı evlat alıcaksın kucağına bunaltma kendini
aslında hamilelikte tedavisi olan seyleri test yaptırmalı gerisini yaptırmamalı çünkü böyle olur olmaz seylerle kafa karıştırıp hamileliğide zehrediyolar gerçi başa gelmeyince konuşmak kolayda işte allahın izni ile hersey yolunda gidicek serpilcim senin ve bebegin için dua edicem üzülme yeterki senn birde bebekler 16 haftadan sonra annelerini işitirlermişş sen üzülme oda üzülmesinn emii cnm
canım iyiyim sağol sen nasılsın?
bende inanmıyorum evt öznurda yaşadı boşuna yıpratıyolar insnanı
sinir oluyorum o yüzden
günaydın canım, yok bişiy bakalım atlatalımda bugünü hayırlısıyla
evde bi test vardı ctesi yabtım gölge gibi bişi vardı yanında o kdr zor ayırrt edilyoki ama
eşime gösterdim hatta bi bak benmi yanlş görüyorum die o da var ama çooookk gölge gibi dedi
bilmiyorum daha yapmıcam bi daha bekliyim brz bikaç gün geçsin bakalım
şu kimyasaldan korkuma yapamıyorum..
canım bencede ıyıce gecmesını bekle bu kez. hem soyle rahat rahat halay cekerız burda inşallah bu ay .
günaydın deryam kabus gibi günler yaşıyorum doğum günümün en güzel hediyesi oldu bana ağlamaktan helak oldum
düşünebiliyor musun doktor bana bebeğin mongolsa aldırır mısın dedi ben nasıl kıyarım ona kıpır kıpır görmüşüm onu nasıl
katili olurum yavrumun , nette araştırdım çok böyle yaşayıp bebeği sağlıklı olanlar var anlamadığım ne biliyor musun benimle
değerleri hemen hemen aynı olan bir kişide 1:50 rik çıkarken bende 1:5 çıkıyor nasıl bir tezatlıktır bu anlamadım alt üst olmuş
durumdayım ama ben bebeğime her türlü razıyım sadece gelecekten korkuyorum o kadar lekeler ve ağrılar devam ediyor bu da beni
korkutuyor 24 ünde belli olacak bakalım ama ikinci çocuğu yaparsam asla test yaptırmayacağım
iyi geceler kızlar artık evde internetim var,
çok kötü bir doğum günü geçirdim asla unutmayacağım
4 lü test sonucumda down sendromu riski 1:75 çıktı
yıkıldım doktorumla konuştum eğer bu çocuk mongolsa ve doğurmayacaksan
hemen karnından sıvı alalım dedi bende ne olursa olsun doğuracağım dedim 24 martta
büyük ultrasona gireceğim ve orada herşey belli olacak çok korkuyorum Allah ın takdiri
tabiki boynum kıldan ince yavrum o benim asla kıyamam ona bu benim sınavım olacak
ama böyle bişey varsa da beni çok zor bir hayat bekliyor kötüye alıştırmaya çalışıyorum
kendimi ama inşallah meleğim turp gibidir ne olursunuz bana dua edin okuduğumuz salavat ı
tefriciyeyi rabbim kabul etsin dua etmekten başka yapacak hiçbişey yok ve sizden tek
isteğim dua meleğim sizden dua istiyor teyzeleri, sizi seviyorum...
s.a kızlar nasılsınız sınavım çokta iyi geçmedi sanırım eşim yine hayal kırıklıgına ugrayacak galiba tam emek vermyrm hayırlısı inş ogluma ciciler aldık babmızla herşeyini aldık sayılır bi küvetiyle beşigi kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?