Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar günaydın

tadım kaçtı sabah sabah mesajını görünce serpilim..
ama yok ben bu doktorlara inanmıyorum, onlar hep kötüsüne hazırlıyorlar insanı
o kadar insan gördükkü bunun aksini yaşayan
biliyorum ki güzel kızımı çok iyi çok..
tek üzüldüğüm nokta hamileliğini böyle savsatalarla yaşatıyorlar sana
ama ne olur bitanem olumlu düşün stres yapmamaya çalış
hepimiz buna inanıyoruz kızımız çok sağlıklı, lütfen sende buna gönülden inan
kıyamam sana ben...

canım ikili testimizde sadece betamız yüksekti ense kalınlığı ve burun kemiği güzel gelişmişti
bu sonuca görede doktor 20.hastada usg istedi sırf beta için bebeğimin herşeyi normaldi

serpilimm gönlünü ferah tut rabbim en iyisini bilir allahın izniyle yavrun sapa sağlam gelecek kucagına sakın zehretme hamileliği kendinee

günaydın canım nasılsın? serfikin durumunu okudugumda bende uzuldum ama ben inanoyorum ki yanılıyolar bebek gayet sagıklıdır bence ? bana doktorumun soyledıgı suydu eger akraba evliliğği deilse birde yas gencse olasılık cok dusuk zaten . ustelık bu testlerın guvenırlıgı de yok ama bız yınede yaptırıyoruz ıcımız rahat olsun dıye. esas aılesınde genetık bozukluk olanlarda iyi sonuc verıyor bu testler. birde öznurun yasadıklarına sait olduk ya ben cıdden ınanmıyorum serfikin bebeğinde sorun cıkacagına.

canım iyiyim sağol sen nasılsın?
bende inanmıyorum evt öznurda yaşadı boşuna yıpratıyolar insnanı
sinir oluyorum o yüzden

günaydın güzellerr nasılsınız.

derya varmı gelen gidennn

günaydın canım, yok bişiy bakalım atlatalımda bugünü hayırlısıyla
evde bi test vardı ctesi yabtım gölge gibi bişi vardı yanında o kdr zor ayırrt edilyoki ama
eşime gösterdim hatta bi bak benmi yanlş görüyorum die o da var ama çooookk gölge gibi dedi
bilmiyorum daha yapmıcam bi daha bekliyim brz bikaç gün geçsin bakalım
şu kimyasaldan korkuma yapamıyorum..

canım bencede ıyıce gecmesını bekle bu kez. hem soyle rahat rahat halay cekerız burda inşallah bu ay .

günaydın kızlar
serpil rabbime dua et ve iyisini düşün inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başı yerinde hayırlı evlat alıcaksın kucağına bunaltma kendini

günaydın deryam kabus gibi günler yaşıyorum doğum günümün en güzel hediyesi oldu bana ağlamaktan helak oldum
düşünebiliyor musun doktor bana bebeğin mongolsa aldırır mısın dedi ben nasıl kıyarım ona kıpır kıpır görmüşüm onu nasıl
katili olurum yavrumun , nette araştırdım çok böyle yaşayıp bebeği sağlıklı olanlar var anlamadığım ne biliyor musun benimle
değerleri hemen hemen aynı olan bir kişide 1:50 rik çıkarken bende 1:5 çıkıyor nasıl bir tezatlıktır bu anlamadım alt üst olmuş
durumdayım ama ben bebeğime her türlü razıyım sadece gelecekten korkuyorum o kadar lekeler ve ağrılar devam ediyor bu da beni
korkutuyor 24 ünde belli olacak bakalım ama ikinci çocuğu yaparsam asla test yaptırmayacağım

serpilimm gönlünü ferah tut rabbim en iyisini bilir allahın izniyle yavrun sapa sağlam gelecek kucagına sakın zehretme hamileliği kendinee

inşallah melekcim yaa dua edin ne olur iyi olduğuna inanmaya çalışıyorum gidip kızıma ciciler aldım haftasonu giyecek onları sağlıkla inşallah

idare eder baharcım ağrım var bugün bi öğürdüm rahime sancı girdi geçmedi yrüyemiyorum, umarımyanılırlar çok araştırdım beni umtlandıran şeyler var ama doktorun ağzından duymadan içim rahat olmayacak , keşke kör cahil olsaydım devlet hastanesine gitseydim de bu testlerde bihaber olsaydım en azından rahat bi hamilelik geçirirdim
zhir oldu herşey

günaydın kızlar
serpil rabbime dua et ve iyisini düşün inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başı yerinde hayırlı evlat alıcaksın kucağına bunaltma kendini

günaydın canım, çok zor günler geçiriorum iyi düşnüyorum ama bazen kara bulutlar çöküyor üstüme çıldıracak gibi oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum
sende dua et bana

aslında hamilelikte tedavisi olan seyleri test yaptırmalı gerisini yaptırmamalı çünkü böyle olur olmaz seylerle kafa karıştırıp hamileliğide zehrediyolar gerçi başa gelmeyince konuşmak kolayda işte allahın izni ile hersey yolunda gidicek serpilcim senin ve bebegin için dua edicem üzülme yeterki senn birde bebekler 16 haftadan sonra annelerini işitirlermişş sen üzülme oda üzülmesinn emii cnm

ben kızımı üzmemek için olumlu düşünmeye çalışıyorum hep onunla konuşuyorum seviyorum onu , zehr etmek ne kelime ölüp diriliyor insan rabbim dualarımız kabul eder inşallah O neyi layık gördüyse o olacak...

hayırlısı olsun hakkında cnm rabbim muradımızı biliyo inş. seninledir kuzunnnn

s.a kızlar nasılsınız sınavım çokta iyi geçmedi sanırım eşim yine hayal kırıklıgına ugrayacak galiba tam emek vermyrm hayırlısı inş ogluma ciciler aldık babmızla herşeyini aldık sayılır bi küvetiyle beşigi kaldı

canım bencede ıyıce gecmesını bekle bu kez. hem soyle rahat rahat halay cekerız burda inşallah bu ay .

aynen canım bekleyeceğim, kursağımızda kalmasın yine..

bitanem ya kıyamam ben sana, bilmem mi ne çok üzülmüşsündür..
bunu söyleyen sana kendi doktorun mu serpil?
bak bu kaçıncı eğer bu oysa değiştir şu doktoru gözünü seveyim
bu nasıl bir yaklaşım yaaaa.
allahım korusun meleklerimizi lütfen üzme kendini bak hisseder o da,
içini rahat tut lütfen canım arkadaşım.

bence hiç böyle bi şeyi yaşamamış gibi davran canım benm ben pek inanmıyorum test sonuçlarını çogunda hep ters çıkıyo bende yapmadım bundan dolayı ki olsa bile asla aldırmam rabbim vermş onu bize benmde bi tanıdıgın test sorunlu çıktı kesin özürlü dedi aldırın dedi ama aldırmadılar çocuk senden benden saglam sende nolur yıpratma kendini kızımız herkesten saglıklı ben inanıyprum allahım korusun onu maşallah kızıma çok iyi o duamızda hep sennle bitanem çıkar aklından bunları

melekçim sınavın istedigin gibi geçmemiş ama inş. hayırlı bi sonuç gelir belli bi yaştan sonra derslere yogunlaşmak benim için çok zor oldu sen birde hamilesinnn dahada zor olmuştur illakiii hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…