Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

naber canlarım herkes iyi mi bakıyorum keyifler yerinde

deryaa bekle az daha öyle yap testi rahat rahat halay çekelim , burcu tekrarlamış mı peki testini? gölge gibi çıkması bende hamile değilken 1 saat sonra falan oluyodu, hamileyken değer çok düşükken 5-10 dk da gölge gibi çıkıyor. hayırlısı olsun dualarım sizlerle

serpil hiç sanmıyorum bişey çıkacağını ama kadın doğum doktorları en çok dava edilen gruplardan, bebeğime normal dediniz sakat doğdu, ya da erkek dediniz kız doğdu diye bile dava açan var, o yüzden doktorlar her zaman en kötüye hazırlar sizi, bu bizim kendimizi koruma mekanizmamız, yani düşük ihtimalle de olsa bi problem çıkabilir ona göre haberin olsun demek istiyor ama illa ki çıkacak diye bişey de yok 1/75 değilmiysi testte çıkan sonuç, yani düşün 75 kişi var gelip seni bulma ihtimali zor. göbeğin de çıkmış, kızımız kendini belli etmiş iyice maşallah ona sağlıklı bir bebek o

esma sen de son demlerindesin bol bol çektir tabi foto hatıra olsun

kızlaaar bu arada dün odamızı aldık, 1 ay sonra gelecek, gardrobu ev şeklinde çatısı falan var çok komiik çatısı turuncu-yeşil, kapaklar pembe, yatak ta daha çok pembeli, ama ben çok renkli buldum sadece ahşap rengi beyaz ve pembe kullanalım diyorum o da hayır böyle masallardan fırlamış gibi böyle kalsın diyor anlaşamadık bi türlü, bizden haber bekliyorlar renkleri için. nette fotosu da yok diğer çatılı evli modellerden biraz farklı, bulsam yükleyecektim firma vermiyor nete modelini.. neyse sade bişey alacağım dedim ama olmadı yine sonuçta halısı ve perdesini odayı yerleştirdikten sonra alıcam inşallah.. kızım da hiperaktif oldu iyice kıpır kıpr uyandığım anda başlıyor dönmeye gerinmeye

evet canım bikaç gün daha sabretmek istiyorum inş gelmez adetim
dediğin gibi gönül rahatlığıyla halay çekelim inş.

gözün aydın hilalcim oda işi hallolmuş sayılır eminim çok güzeldir
anlattığına göre öyle tatlı bişey canladı ki gözümün önündeee
güzel kızımız sağlıkla kavuşsun odasına inş.

inşallah hilalcim yaa herkesler sizin gibi düşünüyor bebek sapa sağlam bişey çıkmayacak diyorlar ama korkuyor insan tcarete dökülmüş herşey yavrumun kocaman bir burnu var gelişimi güzeldi ikili de geçen hafta gelişimini güzel buldu doktor bi aksilik olsa farkedilirdi diye düşünüyorum kilosu falanda iyi haftasına göre bi sorun bende lekeler geliyor rahimde falan ağrı oluyor ne biliyim yaa üff

kızımın cicileri hayırlı olsun rabbim sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin bıcırık şey odası da pek güzel olacak artık resimlerini eklersin annesi fikir olur

yav yine nereye kaçtı herkessssss
yine bi atraksiyon mu istiyorsunuz siz bakayım

canımm :)) sayfa açık kalmış şimdi oturdum başına :)

iyiyimm sen nasılsın bebiş haberlerii yakın sanırım okuduğum kadarıyla ne zaman yapıcaksın testini

iyi yaptın canım yaa gel arada böyle :)
valla hayırlısı cnm yaa adet daha gelmedi
öyle oluncada hevesleniyor insan
çarşamba bi test yapayım diyorum 2 gün geçmiş olur
gelmez inşallah ta :)

canım ben karışmak istemem ama bence hiç yapırma biliosun o testte bebeğin ölmesi, sakat kalması olabiliyor..benim teyzem 40 yaşında hamile kaldı...ondanda istediler parayı marayı yatırdı.. hastaneye yatıcak önüne upuzun bi sözleşme getirdiler....
testen sonra şu olabilir,bu olabilir,bebek ölebilir... falan die
annem yanındaymışş kalk kızım kalk eve gidelim demiş annem bune yaaa demiş...sonra vazgeçmişler ve çocuk şuanda 6 aylık nurtopu gibi bi kızı oldu sapa sağlam:) inşallah seninkide öyle olucak.. allahım şifa nasip etsin...
birde neye dayanarak bu testi istediler merak ettim?

iyi yaptın canım yaa gel arada böyle :)
valla hayırlısı cnm yaa adet daha gelmedi
öyle oluncada hevesleniyor insan
çarşamba bi test yapayım diyorum 2 gün geçmiş olur
gelmez inşallah ta :)

hayırlısı valla bende biş yok :))
ev olana kadarda olmasın diorum zaten bilmiorum günaha giriomuyum...eşim çok kızıo bu lafıma hayırlısını ste dio:) neyseee
inşallh kırmızılar adresi şaşırırrrr gelmez....
sanırımmm kimsee daha doğurmadı dimi

heyy milllettttttttttttttt diyecem olmayacak
kimsecikler yok :))
kazare biriniz girsenizde şuraya laflasak yahuuuuuu
kocam henüz gelmedi forumda geziniyorum bende kafa dağıtmaca :)

heyy milllettttttttttttttt diyecem olmayacak
kimsecikler yok :))
kazare biriniz girsenizde şuraya laflasak yahuuuuuu
kocam henüz gelmedi forumda geziniyorum bende kafa dağıtmaca :)

slm bacım nörüyon
eşim gelirken test aldı niye aldırdın dedi umudu kesmiş nede olsa bende ya yumurtlama günü hesaplama için hmm anlamadım ama neyse dedi hiç daha aklına gelmedi
sabah ilk idrarla bakayım diyorum o kadar zaman geçti artık varsa belli olur dimi yoksa söktürücü kullancam çünkü 11 gün geçti

iiiyyim bacım sen nörüyon bakiim
iyi yapmışsın ohh sbh ilk idrarla yap şmdi ziyan etme sakın :)
inş çıkar bakalım 11 gün olmuş baya da geç döllenme flnsa en geç 15 gün de çıkıyomuş
sonrasında doktora gidip kan tahlili olmadan söktürücü kullanmak yok bakkk
dün eşimin arkadaşı geldi karıısıyla
kız akıntısı var diye doktora gitmiş daha önce rahiminde sorun vardı ondan mı oluyo diye acaba
o arada korunmuyomuşlar ama 2-3 aydır tutmuyomuş bu da umudu kesmiş
dra gitmiş adet günü civarı salak doktor hiçbi test yapmadan antibiyotik vermiş
buda ne bilsin akıllım doktor verdiyse bi bildigi vardır diye içmiş
snra adeti geçnce meraklanıyo yokturda hadi bi bakayım diye test bi yapıyo çift çizgi
sonra haftalarca araştırdılar o ilacın etkisi ne olur die
umutsuz vakka korkudan 10 haftalık bebeği aldırmışlar sakat olur dmeişler en kuvvetli antibiyotikmiş
ne öküz doktormuş allah onu kahretsin, korunmuyorum diyen insana test yapılmazmı yaa!
bak neler var aman diyim emin olmadan bi işe kalmışma
korunmuyoruz sonçta olmaz olmaz deriz olcağı tutar
allah korusun böyle şeylerden.

Son düzenleme:

ay valla üzüldüm haaa salak dr ya bu kadar olur biz kime güveneceğiz bilmiyorum drlarda böle yaparsa
bende ne yapayım eşim kaynatamla konuşuyo ondan fırsat buldukça gündüzden kaçırdığım sayfaları okuyorum :)
bugün kesinlikle yapmayı düşünmüyorum sabah hadi iinş ama olmazsada karalar bağlamam alıştım zamanı var derim :)
ama inş senden güzel haber alırız valla çok ihtiyaç var topiğin şenlenmesine :)

yaa canım sorma artık kimseye güven yok bu devirde
kendimiz gözü açık olacağız başka çaresi yok temkinli olmakta fayda var
sabah yap şöyle güzelce bakalım
ayyy inş güzel haber verirsin bize burcuuu vallaa heveslendim halay çekeriz ohh ohh
elbette karalar bağlamıcaz hayırlısını istiyoruz hep sonuçta
ama olursada süper olur dimi kutlarız ne güzel
inş canım dualarım seninle, bende inş hemen arkandan çarşş günü güzel haber verebilirm.

keşke be güzelim valla çok ihtiyacımız var artık kaynanam kısır gözüyle bakıyo belli etmiyomuş güya ama imkansız gözüme sokuyo resmen kaynımın çocuğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…