Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ya aslında ben biraz erken oldugunu düşünüyorum ama eşim çok istiyor bende diorum zamanı gelince diye ama her regliden sonra onun yüz ifadesini görmek beni çok üzüo =(

ya aslında ben biraz erken oldugunu düşünüyorum ama eşim çok istiyor bende diorum zamanı gelince diye ama her regliden sonra onun yüz ifadesini görmek beni çok üzüo =(

allah birazda benim kocama verse çocuk istegi oda hiçç takmazz olmuş olmamış bizdede ben takığımdır.
bak canım henüz çok erken allahın izniyle 6 ay dolmadan olcaktır sizin yaşın 30 altındaysa 1 yıl bekle 30 ğstündeyse 6 ay sonunda gidip kontrollerini yaptırabilirsin ama rahat ol paniklemek için çok erken

25 yasşındayım daha herkez öle diyor bekle bekle ama çok zor beklemek bu ay bi hafta geçikmem oldu mide bulantılarım koku hassasiyetim ama geçen gün uyandığımda bir baktımki hepsi psikolojikmiş =((( hayatımda kendimi çok nadir bu kadar kötü hissettim hele bide eşim fark ettiğinde çok daha beterdi

günaydınnnnnnnnnnnnnn

canlarım günaydınnn,

esmam kıyamam sana uykular kaçtı şmdiden desene
tosun gelince iyice kaçacak alıştırma bunlar işte :)

Burcu gelsede halay çeksek yaaa, ofiste bi hamile haberi aldım az önce
bu ara gebe doldu heryanım topicimden de çıksın istiyorummmmmmmmmm!

yarında ben çektircem inş kızlar ateşim çok güzel gidiyo

Son düzenleme:

maşallah süphanallah derya inş. cnm inş... burcuda hemen gelse hatun uyyodur belkideeeee biz burda ölcez meraktan

bu olayı takıntı haline getirirsen har ay hamile kalmış gibi hisseder regl gelmesiylede büyükbi yıkım yaşarsın herseyi akışına bırak bol bol çalışın gerisi mevlamın bilecegi işşş

bu sabah aynı yumurtluyo gibi uzayan şeffaf akıntım geldi benim :26:
gebişler sizdede olmuşmuydu, ben geçen ay buna benzer akıntı gelip ertesi gün adet olmuştumda

Gunaydinn herkeze cok sinirlerim bozuk bende anne olmak istiorum ama 4 aydr deniyoruz olmuo

hoşgeldinn... sen nekadr pozitif olursan bebeğin o kadr çabuk gelir.burda hiçbirimizin umudu yoktu şimdi biçoğumuz bebeklerini bekliyo doldu göbişlerimiz. bn geri saymaya başladım. rabbm isteyen herkese kısa zamanda verir inş. hiç ümitsiz olma...

maşallhhh maşalhhhh düşmesin o ateş hiç. deryaa yaa bugn yapsan mı testi acep. akıntıya takılma kuzum yaa bnm hala var bu aralar fazlaca var hmde. çamaşır değiştirmkten don yetiştiremiyom. pedlerdende kullanmıyom sona geldik bide allah korusun iltihapla uğraşmıyım die ne pis bi huyum var bnm yaa hmncik alerji yapar o pedler bana. her wc sonrası bi don gülüyo artık eşim bana

Gunaydinn herkeze cok sinirlerim bozuk bende anne olmak istiorum ama 4 aydr deniyoruz olmuo

hoşgeldinn... sen nekadr pozitif olursan bebeğin o kadr çabuk gelir.burda hiçbirimizin umudu yoktu şimdi biçoğumuz bebeklerini bekliyo doldu göbişlerimiz. bn geri saymaya başladım. rabbm isteyen herkese kısa zamanda verir inş. hiç ümitsiz olma...

maşallhhh maşalhhhh düşmesin o ateş hiç. deryaa yaa bugn yapsan mı testi acep. akıntıya takılma kuzum yaa bnm hala var bu aralar fazlaca var hmde. çamaşır değiştirmkten don yetiştiremiyom. pedlerdende kullanmıyom sona geldik bide allah korusun iltihapla uğraşmıyım die ne pis bi huyum var bnm yaa hmncik alerji yapar o pedler bana. her wc sonrası bi don gülüyo artık eşim bana

anaaaam kız donmu dayanır öyle şmdi bile ben ped kullanmasam yanmıştım
zararlımı gerçekten kız hamişken o pedler e napıyonuz hep donmu değişiyo :))
ay cnm inş düşmezz düşseydi düşerdi sanki gibime geliyo ama bellide olmaz tabi
yanımda test yok kuzum sabah tuttum kendimi
yarın ilk idrarımla yapıcam inşş, güzel haber verebilirim kızlar
:26:

cnm bnm bünyem pedlere karşı çıkıyo:) günlük pedler idrar yolu enfeksiyonunu tetikleyebiliyomuş ondan kullanmıyom. kendm kendime fazla gelirken bide pedin fazlalığı deli eder beni ondan. sürekli don alıyom:) birsürü anne donum var artık

Son düzenleme:

bendede pedler pişik yapıo bide string kullanıorum genelde iice fena yapıo ben kagıt hawlu kullanıyorum bi süredir yapışmıo tuwalet kağıdı gibi istersen bi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…