Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

keşke be güzelim valla çok ihtiyacımız var artık kaynanam kısır gözüyle bakıyo belli etmiyomuş güya ama imkansız gözüme sokuyo resmen kaynımın çocuğunu

saçmalama canım yaa bırak şu kaynana takımını
biliyorum insan sinir oluyo bana bile yapıyolar ki daha 1,5 yıllık evliyim çocuk düşnmüyorum dediğim halde
laftan anlamaz bunlar can acıtmak için gelmşler dünyaya sanki
duymazlıktan gel canım sıkma kendini stres yaptıkça daha beter olmuyo işte
engelliyoruz elimizde olmadan.

aaa hilal de geldiii hoşgeldin canım :)

canım kayınvalidem ben doktor olduğum halde bana yakı yaptırtmak falan istiyodu düşün onları takacak olursak yandık 4 yıllık evliyim zaten ilk 2 yıl korunduk ama o baştan beri korunmadığımızı düşündü bıktırdı 4 yıl boyunca, düşük yaptığımda üzerinden 10 gün geçmişti ki eltisinin torununu severken ahhhh benim torunum hanii nerde benim torunum diye yanımda bir yaygara kopardı, daha anlatamayacağım kadar neler neler.. şimdi benden kıymetlisi yok, gerçi şimdi de bebeğin kilosunu spruyor 500 gr diyorum 2 hafta öncesinde, haftasına göre normal diyorum, yok gelişememiş diyor, cehalet ve patavatsızlık başka birşey sen kendine bak kulaklarını tıka evet unutlmuyor ama bebişine kavuşunca önemsemeyeceksin hiçbirini inşallah

ya taksaydım daha kötü olurdu ama allahtan takmıyorum bazende üzülüyorum elimde olmadan :)
bu aralar sorduğunda zorla koyamam ya bebeği oraya diyorum susuyo
hilalciğim hoş geldin :) ne yapıyon bakalım ?

ay ne zor kızlar ya, vallaa annem derdi ele karıştın yele karıştın diye..
kimseye kulak asmayacaksın en güzeli bu zaten.
ben vallaa bişey söylediğnde doğuracak bakacak olan ben olcağıma göre kararını da ben veririm dedim bikaç defa
ondan beri ağzını açamıyo niye yapmıyosunuz çcuk deyip duruyodu yoksa.
ev almak istiyoruz evimiz kirayken ne çocuğu fln dedim kaç kere yokk hala çaktırmadan sormaya çalışıyo.
bi kere bana olmuyomu yoksa dedi ya bu ne cürret açık seçik böyle bide
yeter dedim bu knouları konuşmak zorunda değilim ben sizinle ne kdr ayıp ya dedm.
diye dye diye neyse susturdum şmdi soramıyo canıma değsin.

Son düzenleme:
bana bi kere eşimin sinirli olmasıyla ilgili bir yortum yaptı ki resmen sevişmiyormusunuz demeye getirdi kadın şok olmuştum, adamı çileden çıkarıp çıkarıp sonra bu çocuğa nolmuş böyle sinirli değildi bi sorun mu var, çekiniyormusunuz birbirinizden falan dedi şooook oldum sinirlendim çok, ben senin annen sayılırım utanmana gerek yok dedi bi de üstüne ben de bizim bi problemimiz yok ta ben bu konuları annemle de konuşmam ne münasebet bi daha benimle böyle konuşma dedim hey Allah ım yaa bak aklıma geldi şimdi yine güldüm ilginç kadın

bende inş diyorum allahtan eşim anlayışlı annesi bişey dediğinde kalk gidiyoruz diyo hemen eve geliyoruz yada lafını ortaya koyuyo ama anlayana :)
neyse ben pozitif olmuştum bu akşam niye böle oldum bilmiyorum
kaç gündür yemek yemek hissi yok bende sadece cips yiyorum karnım acıkmıyo ya

ay valla edepsizler yani hepsimi aynı bunların
zorla laf söyletiyolar kendilerine.
vallaa böyle apır sapır konuşmalara hiç gelemiyorum ne eşim nede ben altında kalmayz
eşimin yanında ztn yapamıyo da bana ötüyodu borusu onu da susturdum neyseki.
brz hadlerini bilmeleri lazım..

Burcu'cum pozitif olman çokkk güzel bu bi işaret belkide
yarınki güzel haberin enerjisi inş öyledir allah yüzümüzü güldürsün.

Kızlar benim belim ve kasıklarım çok ağrıyo dayanamıcam pc kucağımda iki büklüm oldum
uzanayım brz kopuyo belim
yarın görüşürz öpüyorum sizi
burcuu erkenden bekliyoruz güzel haberini inş canım
hilalcim öpüyorum senide
kendinize iyi bakın muckkkk

ay valla bende güldüm şimdi
biz evlendik tabi benm korkularım yüzünden birlikte olamadık yani yani saniyelik bişey oldu sonra ben titremeye başlayıncada eşim korktu
sonra 10 gün yan yana gelemedik
tabi eşim huzursuz falan baya sinirli herkese çatmaya başlayınca kaynanam kızım senden sonra evlenen akrabaların kızları seni geçti haberin olsun dedi :)
şoka girdim ne demek istiyosun ben milletle yarışa girmedim sende girmesen iyi olur dedim haklısın dedi :)ama sonra devam etti onun bu halleri..
kadın doğuma gittik hani olmuyo diye dr kaynanama birlikte olunmuş siz benden ne öğrenmek istiyosunuz dedi oda malum olan şeyi sordu dr bi bağırdı kaynanam ne yapacağını şaşırdı :)
ay aklıma geldikçe kıs kıs gülerim

tmm canm inş sennde güzel haberlerini bekliyoruz
sabah ilk işim bu olacak ama yazmazsam bilin negatif olduğunu yani
hadi dikkat et kendine öpüyorum seni

ayy doktora da mı geldi senle terbiyesiz yaa Allah akıl fikir versin bunlara, bizimki duruldu baya bi uğraşmıyo fazla artık, yaşlandıkça geçer inşallah bu tuhaf halleri hepsinin.. benimki ultrasonlara gelmek istiyormuş ama ben haber vermiyorum hiç, doktorumuzu da tuhaf soruları ve yorumlarıyla çileden çıkarmasını istemiyorum bizim de bir ağırlığımız var yani..

neyse ben de kaçtım iyigeceler hadi gözlerim yoruldu öpüyorumm/B]

ayy doktora da mı geldi senle terbiyesiz yaa Allah akıl fikir versin bunlara, bizimki duruldu baya bi uğraşmıyo fazla artık, yaşlandıkça geçer inşallah bu tuhaf halleri hepsinin.. benimki ultrasonlara gelmek istiyormuş ama ben haber vermiyorum hiç, doktorumuzu da tuhaf soruları ve yorumlarıyla çileden çıkarmasını istemiyorum bizim de bir ağırlığımız var yani..

neyse ben de kaçtım iyigeceler hadi gözlerim yoruldu öpüyorumm/B]

yanımızda gelmedide bizden sonra hemen kaynımı alıp gelmişti odadan çıkınca onu gördüm eşime kızdım onunda suçu yokmuş neyse amin inş bizimki öbür tarafa gidecek nerdeyse aynı değişmez gülüm inş sizinkiler değişir hadi iyi geceler cnm bende öpüyorum bebişimizi sev benm yerime

günaydınnn topici bugn ben açım dedm:)
sancılı bir gecenin ardından tosunumun sanki içerde kovalamaca oynuyomuş gibi hareketleri ile geldik biz. karnımın şekli bozuldu valla

burcuuuu ne ettn cnm yaa meraklardayım hadi güzel haberi ver bize. yarında deryadan alalım sonrada patlasın bu topic

günaydın kızlar

Burcuuuuuuuuuuuuuuuuuu gel hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18:

ay esmammm allah yardımcın olsun uykusuzluk zor kendini fazla yorma malum dogumda enerjiye ihtiyacın olcak hayırlısıyla gelseydi oğluşunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…