- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.141
keşke be güzelim valla çok ihtiyacımız var artık kaynanam kısır gözüyle bakıyo belli etmiyomuş güya ama imkansız gözüme sokuyo resmen kaynımın çocuğunu
saçmalama canım yaa bırak şu kaynana takımını
biliyorum insan sinir oluyo bana bile yapıyolar ki daha 1,5 yıllık evliyim çocuk düşnmüyorum dediğim halde
laftan anlamaz bunlar can acıtmak için gelmşler dünyaya sanki
duymazlıktan gel canım sıkma kendini stres yaptıkça daha beter olmuyo işte
engelliyoruz elimizde olmadan.
aaa hilal de geldiii hoşgeldin canım :)
canım kayınvalidem ben doktor olduğum halde bana yakı yaptırtmak falan istiyodu düşün onları takacak olursak yandık 4 yıllık evliyim zaten ilk 2 yıl korunduk ama o baştan beri korunmadığımızı düşündü bıktırdı 4 yıl boyunca, düşük yaptığımda üzerinden 10 gün geçmişti ki eltisinin torununu severken ahhhh benim torunum hanii nerde benim torunum diye yanımda bir yaygara kopardı, daha anlatamayacağım kadar neler neler.. şimdi benden kıymetlisi yok, gerçi şimdi de bebeğin kilosunu spruyor 500 gr diyorum 2 hafta öncesinde, haftasına göre normal diyorum, yok gelişememiş diyor, cehalet ve patavatsızlık başka birşey sen kendine bak kulaklarını tıka evet unutlmuyor ama bebişine kavuşunca önemsemeyeceksin hiçbirini inşallah
canım kayınvalidem ben doktor olduğum halde bana yakı yaptırtmak falan istiyodu düşün onları takacak olursak yandık 4 yıllık evliyim zaten ilk 2 yıl korunduk ama o baştan beri korunmadığımızı düşündü bıktırdı 4 yıl boyunca, düşük yaptığımda üzerinden 10 gün geçmişti ki eltisinin torununu severken ahhhh benim torunum hanii nerde benim torunum diye yanımda bir yaygara kopardı, daha anlatamayacağım kadar neler neler.. şimdi benden kıymetlisi yok, gerçi şimdi de bebeğin kilosunu spruyor 500 gr diyorum 2 hafta öncesinde, haftasına göre normal diyorum, yok gelişememiş diyor, cehalet ve patavatsızlık başka birşey sen kendine bak kulaklarını tıka evet unutlmuyor ama bebişine kavuşunca önemsemeyeceksin hiçbirini inşallah
bana bi kere eşimin sinirli olmasıyla ilgili bir yortum yaptı ki resmen sevişmiyormusunuz demeye getirdi kadın şok olmuştum, adamı çileden çıkarıp çıkarıp sonra bu çocuğa nolmuş böyle sinirli değildi bi sorun mu var, çekiniyormusunuz birbirinizden falan dedi şooook oldum sinirlendim çok, ben senin annen sayılırım utanmana gerek yok dedi bi de üstüneben de bizim bi problemimiz yok ta ben bu konuları annemle de konuşmam ne münasebet bi daha benimle böyle konuşma dedim hey Allah ım yaa bak aklıma geldi şimdi yine güldüm ilginç kadın
bende inş diyorum allahtan eşim anlayışlı annesi bişey dediğinde kalk gidiyoruz diyo hemen eve geliyoruz yada lafını ortaya koyuyo ama anlayana :)
neyse ben pozitif olmuştum bu akşam niye böle oldum bilmiyorum
kaç gündür yemek yemek hissi yok bende sadece cips yiyorum karnım acıkmıyo ya
bana bi kere eşimin sinirli olmasıyla ilgili bir yortum yaptı ki resmen sevişmiyormusunuz demeye getirdi kadın şok olmuştum, adamı çileden çıkarıp çıkarıp sonra bu çocuğa nolmuş böyle sinirli değildi bi sorun mu var, çekiniyormusunuz birbirinizden falan dedi şooook oldum sinirlendim çok, ben senin annen sayılırım utanmana gerek yok dedi bi de üstüneben de bizim bi problemimiz yok ta ben bu konuları annemle de konuşmam ne münasebet bi daha benimle böyle konuşma dedim hey Allah ım yaa bak aklıma geldi şimdi yine güldüm ilginç kadın
Kızlar benim belim ve kasıklarım çok ağrıyo dayanamıcam pc kucağımda iki büklüm oldum
uzanayım brz kopuyo belim
yarın görüşürz öpüyorum sizi
burcuu erkenden bekliyoruz güzel haberini inş canım
hilalcim öpüyorum senide
kendinize iyi bakın muckkkk
ayy doktora da mı geldi senleterbiyesiz yaa Allah akıl fikir versin bunlara, bizimki duruldu baya bi uğraşmıyo fazla artık, yaşlandıkça geçer inşallah bu tuhaf halleri hepsinin.. benimki ultrasonlara gelmek istiyormuş ama ben haber vermiyorum hiç, doktorumuzu da tuhaf soruları ve yorumlarıyla çileden çıkarmasını istemiyorum bizim de bir ağırlığımız var yani..
neyse ben de kaçtım iyigeceler hadi gözlerim yoruldu öpüyorumm/B]
günaydınnn topici bugn ben açım dedm:)
sancılı bir gecenin ardından tosunumun sanki içerde kovalamaca oynuyomuş gibi hareketleri ile geldik biz. karnımın şekli bozuldu valla
burcuuuu ne ettn cnm yaa meraklardayım hadi güzel haberi ver bize. yarında deryadan alalım sonrada patlasın bu topic
günaydınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?