Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

şimdi size müthiş bişi sorcam.
hamileliğin son dönemlerinde kabızlık olur derler yaa bnde tam tersi oluyo kızlar. ilk aylarda kabızlık ve gaz sancısından çok çektim biliyosunuz. şimdide nerdeyse her wcye gitmemde büyük tuvaletımn olduğunu hissediyom. nedendirki acaba fikir yürütün bi nette araştırdım bişi bulamadım.
ayy ne terbiyesizim sabah sabah sorduğum soruya bakın kendimden utandım resmen ama napım kime sorım dimi ama

ayyy ne zormuş vallaaa, don koleksiyonu olmuş sende kızz :)
ben o pedlerle çok rahat ediyorum yaaa olmasalar yanmıştım.

aman kabız olmadaa bol bol su iç ozaman ama karnın agrıyomu sancı gibi yani öyle durumlarda benim karnım agrır

evet bende kağıt havlu kullanıyorum çok iyi oluyo temiz temizz

kızz sert olmuyomu bide kayar o beee, wc kağıdı çok feci yapışıyo ztn sinir oluyorum
havlu daha kalın yapışmıyodur belki, ama ben rahat edemem kayar durur o
günlük ped bile yapışkanlı olduğu halde durmuyo kayıp duruyo bende ne oynak totom varsa artık

hımm pek bi fikrim yok bu konuda canım bünyeden bünyeye değişiyodur belki yav

hoşgedlinn özgeee

pamuklu çamaşırlar emiyo cnm zten her wc sonrası değiştirince sorun olmuyo. çok kıymetli bnmki öle sert kağıtları koyamam:) büyük bi don koleksiyonum var

melekcim karnım sürekli ağrıyo gibi zaten ama sancımıdır nedir anlayamıyom ayy bu belirsizlik. nekadr cahil hissediyom kendimi bi bilsenz başıma ne gelcek bilmedn bişiler yaşıyom. bu gidişle sancıyıda anlayamayıp evde doğurcam

ya kızlar böle tuaf bi enerji var üstümde bugün nedense:) doğuma gidecek kadınlar doğum öncesinde hep böle hissedermiş acaba bnde gidecemmi ki:)
bide sabah sabah kardeşim aradı ona sevndm. yemekhane nöbetindeymiş. bulaşık yıka sebze yıka masa sil çalıştırıyolar abla dedi. yavrum gittiğinden beri hasta grip. ilaçta vermiyolarmış çok kötü öksürüyo bni sürekli rüyasında görüp duruyomuş. kıyamam yaaa burnumun direği sızladı valla çokk özledmmm....

esmacım perşembe akşamı gidicem canım 1 ay oldu görmeyeli kimbilir nasıl oldu çok merak ediyorum
kabızlık içinde ayva suyunu kaynatın iç dediler iyi geliyor doğum sonrada çok önemliymiş esma bol bol iç şimdi sen sonra zor çıkılıyormuş wc ye

bide kuzenim bol bol boza iç demişler süt yapıyormuş aman bi görseniz bebeği 5 dk kucağında tut kolun ağrıyor
donlarını güle güle giy :)))))))))))))))

vay bee teşhisleride süper yani
bence kendini eksik hissetmeye başlamış bu şekilde sana yansıtıyo
farkında değil saçmalıyo :)
neyse canım düzelir zamanla sende ılımlı olmaya çalış
vakti zamanı bekliyo bu veletler illaa birinde sorun olmasına gerek yok.

öle yapmaya çalışıorum zaten inşallah doğru zamanı bulcak teşekkür ederim destek için

bu arada melek kaşıntın ne alemdee geçtimii
geçmedi tatlım yaaaaaaaa sorma şu an dahada var sanki bi ara tam durdu dedm gene başladı napçam bilmyrm dr gidemem bu aralar sorma canım ya inş hayırlı sonuç gelr sınavdan eşime mahcup olmak istemyrm bide herkes soruyo nasıl gelicek diye onlara kasıt iyi gelsn istyrm ikidr giriyrm çünkü

nbr esmacım tosunun gelmeye niyeti yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…