- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.181
hoşgeldinn... sen nekadr pozitif olursan bebeğin o kadr çabuk gelir.burda hiçbirimizin umudu yoktu şimdi biçoğumuz bebeklerini bekliyo doldu göbişlerimiz. bn geri saymaya başladım. rabbm isteyen herkese kısa zamanda verir inş. hiç ümitsiz olma...
amin inşallah hep öle bakıorum ama regl oldugum an bütün hersey bitio ya bu ateş olayı ne onu anlayamadım ben yeni ewliyim zaten çok anladıgımda yok bu konularda bilgilendirirmisiniz
bide yeni evlisin ve bukadr takıyosun. kendine zarar verirsin böle yaparak meleğinin gelmesinni çok etkilersin. ateş ölçerek yurmutlama günlerini takip ediyolar. her sabah aynı saatte ölçülüyo. adet olacaksan ateş düşüyo hamişsen hiç düşmüyo. yapan arkadaşlar daha detaylı bilgi verirler.
hee bu arada burası uğurlu topic geleni hamiş olmadan göndermiyoz. gelmeyen sıpalarıda bekliyoz gelene kadr:) bi arakadaşımız 40 ay bekledi ve hamiş:) bn 13 ay bekledim sona geldim. düşün yani umutsuz vakalar bile itina ile iyileştirilir.
bendede pedler pişik yapıo bide string kullanıorum genelde iice fena yapıo ben kagıt hawlu kullanıyorum bi süredir yapışmıo tuwalet kağıdı gibi istersen bi dene
bendede pedler pişik yapıo bide string kullanıorum genelde iice fena yapıo ben kagıt hawlu kullanıyorum bi süredir yapışmıo tuwalet kağıdı gibi istersen bi dene
cnm bnm bünyem pedlere karşı çıkıyo:) günlük pedler idrar yolu enfeksiyonunu tetikleyebiliyomuş ondan kullanmıyom. kendm kendime fazla gelirken bide pedin fazlalığı deli eder beni ondan. sürekli don alıyom:) birsürü anne donum var artık
bide yeni evlisin ve bukadr takıyosun. kendine zarar verirsin böle yaparak meleğinin gelmesinni çok etkilersin. ateş ölçerek yurmutlama günlerini takip ediyolar. her sabah aynı saatte ölçülüyo. adet olacaksan ateş düşüyo hamişsen hiç düşmüyo. yapan arkadaşlar daha detaylı bilgi verirler.
hee bu arada burası uğurlu topic geleni hamiş olmadan göndermiyoz. gelmeyen sıpalarıda bekliyoz gelene kadr:) bi arakadaşımız 40 ay bekledi ve hamiş:) bn 13 ay bekledim sona geldim. düşün yani umutsuz vakalar bile itina ile iyileştirilir.
=)))) umarım bende hamiş olurum ewet ben zaten biraz daha zaman geçmesini istiorum ama eşim felaket durumda istekli bu ay regli oldugumda 3 gün doru düzgün benmle kouşmadı bile sürekli suçluymuşum gibi dawranıyo =(
şimdi size müthiş bişi sorcam.
hamileliğin son dönemlerinde kabızlık olur derler yaa bnde tam tersi oluyo kızlar. ilk aylarda kabızlık ve gaz sancısından çok çektim biliyosunuz. şimdide nerdeyse her wcye gitmemde büyük tuvaletımn olduğunu hissediyom. nedendirki acaba fikir yürütün bi nette araştırdım bişi bulamadım.
ayy ne terbiyesizim sabah sabah sorduğum soruya bakın kendimden utandım resmen ama napım kime sorım dimi ama
onlarda taş gibi oluyo yaa sürtündükce acıtıyo
evet bende kağıt havlu kullanıyorum çok iyi oluyo temiz temizz
şimdi size müthiş bişi sorcam.
hamileliğin son dönemlerinde kabızlık olur derler yaa bnde tam tersi oluyo kızlar. ilk aylarda kabızlık ve gaz sancısından çok çektim biliyosunuz. şimdide nerdeyse her wcye gitmemde büyük tuvaletımn olduğunu hissediyom. nedendirki acaba fikir yürütün bi nette araştırdım bişi bulamadım.
ayy ne terbiyesizim sabah sabah sorduğum soruya bakın kendimden utandım resmen ama napım kime sorım dimi ama
=)))) umarım bende hamiş olurum ewet ben zaten biraz daha zaman geçmesini istiorum ama eşim felaket durumda istekli bu ay regli oldugumda 3 gün doru düzgün benmle kouşmadı bile sürekli suçluymuşum gibi dawranıyo =(
ayy oboo çok sinirlendim heeee... çoçuğu koycak olan o tutcak olan sensn sana neden surat yapıyoki. belkide suç kendisinde bnce sende ona öle davran. bu bazen okadr uzun sürebilecek bi süreç ki allah kmseye yaşatmasın birbirinize destek olarak atlatabilirsiniz ancak. bnce sen hiç takma kafana bunları psikoljin nekadr iyi olursa meleğin okadr çabuk gelir.
burcuuuuuuuuuu nırdesinnnnnnnn
çok enteresanmış ya, konuşmayı denedn mi canım eşiinle?
senin ne suçun var sanki sen istemiyosun, çok yanlış bi tavır.
s.a kızlar nbrsnz yaaaaaaaaaaaaaaaa
A.selam canım iyilik senden naber bakalım
denedim ben sana takılıorum diyo ama her laf arasında mutlaka yok zayıfsın ondan tutmuo yok düzgün dinlenmiosun ondan tutmuo falan falan işteee amaaaaaaaan beni sinir etsin yeter ona =)
denedim ben sana takılıorum diyo ama her laf arasında mutlaka yok zayıfsın ondan tutmuo yok düzgün dinlenmiosun ondan tutmuo falan falan işteee amaaaaaaaan beni sinir etsin yeter ona =)
vay bee teşhisleride süper yani
bence kendini eksik hissetmeye başlamış bu şekilde sana yansıtıyo
farkında değil saçmalıyo :)
neyse canım düzelir zamanla sende ılımlı olmaya çalış
vakti zamanı bekliyo bu veletler illaa birinde sorun olmasına gerek yok.
hoşgedlinn özgeee
pamuklu çamaşırlar emiyo cnm zten her wc sonrası değiştirince sorun olmuyo. çok kıymetli bnmki öle sert kağıtları koyamam:) büyük bi don koleksiyonum var
melekcim karnım sürekli ağrıyo gibi zaten ama sancımıdır nedir anlayamıyom ayy bu belirsizlik. nekadr cahil hissediyom kendimi bi bilsenz başıma ne gelcek bilmedn bişiler yaşıyom. bu gidişle sancıyıda anlayamayıp evde doğurcam
ya kızlar böle tuaf bi enerji var üstümde bugün nedense:) doğuma gidecek kadınlar doğum öncesinde hep böle hissedermişacaba bnde gidecemmi ki:)
bide sabah sabah kardeşim aradı ona sevndm. yemekhane nöbetindeymiş. bulaşık yıka sebze yıka masa sil çalıştırıyolar abla dedi. yavrum gittiğinden beri hasta grip. ilaçta vermiyolarmış çok kötü öksürüyo bni sürekli rüyasında görüp duruyomuş. kıyamam yaaa burnumun direği sızladı valla çokk özledmmm....
ayy esmaa ne zor kız işin allah yardımcın olsn
bi sancı var ama bu neyin sancısı yahuuuuuuu :)
vallaa nerden anlayasın ilk kez doğurcan ilkinde herkes öyledir heralde cnm.
kardeşinde meraklanıyodur şmdi doğdumu doğcakmı diye rüyasına giriyodur yazık.
geçmedi tatlım yaaaaaaaa sorma şu an dahada var sanki bi ara tam durdu dedm gene başladı napçam bilmyrm dr gidemem bu aralar sorma canım ya inş hayırlı sonuç gelr sınavdan eşime mahcup olmak istemyrm bide herkes soruyo nasıl gelicek diye onlara kasıt iyi gelsn istyrm ikidr giriyrm çünkübu arada melek kaşıntın ne alemdee geçtimii
hoşgedlinn özgeee
pamuklu çamaşırlar emiyo cnm zten her wc sonrası değiştirince sorun olmuyo. çok kıymetli bnmki öle sert kağıtları koyamam:) büyük bi don koleksiyonum var
melekcim karnım sürekli ağrıyo gibi zaten ama sancımıdır nedir anlayamıyom ayy bu belirsizlik. nekadr cahil hissediyom kendimi bi bilsenz başıma ne gelcek bilmedn bişiler yaşıyom. bu gidişle sancıyıda anlayamayıp evde doğurcam
ya kızlar böle tuaf bi enerji var üstümde bugün nedense:) doğuma gidecek kadınlar doğum öncesinde hep böle hissedermişacaba bnde gidecemmi ki:)
bide sabah sabah kardeşim aradı ona sevndm. yemekhane nöbetindeymiş. bulaşık yıka sebze yıka masa sil çalıştırıyolar abla dedi. yavrum gittiğinden beri hasta grip. ilaçta vermiyolarmış çok kötü öksürüyo bni sürekli rüyasında görüp duruyomuş. kıyamam yaaa burnumun direği sızladı valla çokk özledmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?