Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

az önce bi sitede denk geldim mide bulantıları olursa kız
olmazsa erkektir cinsiyeti diyodu
hakkaten yaa bak serpille selmanın çok bulantısı oldu ikiside kız
diğer paşaların anaları bulanmadı o kdr
demekki doğru bi teori :))

canım benm kusmaktan o benmde kuru bulantım vardı çıkrmadıgım için kilo aldım ama en son 7 kilo almıştım şimdi bilmyrm kaç ama herkes pek göstermyr diyr kilo

valla kiloyu pek takmıyorum zaten kilo alırsam popo çanak anten gibi olacak kızım kilo alsın ben almayayım:)

amin inşallah sen , bi kaç ay dene biz sana başka yöntemler söyleriz şimdi kafanı karıştırmayalım daha çok erken...
ben biraz zor hamilelik geçiriyorum o yüzden süse püse pek takılmıyorum şuan saçlar iyice aklaştı zaten boyamıyorum bu aralar iyiyim işte
vucut olarak beynim yine dolu kızımın iyi haberini alayım süslenip püslencem sonra:)

anamm şunlara bak koca donlular sizi ben hala küçücük giyiyorum

kız hatice benim eski donlarım artık popomun yarısını zor kapatıyor

dogru diyosun canım kullanmam gerek aslında kullanırım inş artık tuvalat kagıdını mecbur kullanıyorum canım ya akıntı için zaten her vakit namaz için lavaboyu kullanıyorum bol bol su olayında yani

kremini ihmal etme o zaman canım bide banyo yaparken vajinal duş çok alma yani o bölgeye çok fazla su tutma kassaslığı gidiyormuş o bölgeyi mikroplar koruyan bi madde varmış zaten , çok yıkayınca sabun kullanınca yok ediyorsun ve kolay mikrop alıyorsun sakın sabun duş jeli sürme

uğurlu bi topiğe hoşgeldin daha çok yenisin inşallah mevlam seninde gönlüne göre verir

aminn haticecim hepimizin inş.

ewet stres engelliomuş inş bakalım önüüzdeki maçlara bakıcaz :)

kı yokkı bazı şeyler içinde diyrlr ama tam öyle degl canım ya farklı farklı oluyo kişiye göre degşyr aslında

allah razı olsun canım ya aldık bişiler ya kızlar bile zor koydu resimleri ben bilmyrm koymayıki

kız bebekler daha çok bulantı yapıyormuş bende duymuştum kuzum

yaa ben sıpamı neden hissedemiyorum ne yesem olmuyor eşşolusu :)
bu arada ben ayakkabılarımı zor giyiyorum yaa eğilemiyorum resmen karnım batıyor sancılar griyor,
kocamla da konuşmuyorum o giydiriyordu bana iş başa düştü

kı yokkı bazı şeyler içinde diyrlr ama tam öyle degl canım ya farklı farklı oluyo kişiye göre degşyr aslında

çin takvimi hakkında ne biliosunuz doru çıkıomuki benm görümcemde ilişkiden sonra sağa yatarsan erkek sola yatarsan kız olur gibi bişşi sölemişti we o kız istiodu kızıda oldu

bende ayıptır demesi ilişki sonrası rahat etmyrm o bölgeyede sabun kullanıyorum sanki temizlenmyr gibi diye kullanıyorum mecburen artık daha çok dikkat etmeliyim yoksa geçmeyecek sagol tatlım ya bu arada bende diyrm oglum alsın diye yiyorum galiba bitek bana yarıyo oglum çok çok almıyo

allah yardımcın olsun cnm inş. iyi gelir kaşıntın içinde doktorunu arasana gidemiyosun madem telefonda sor iyi gelmedi krem diye belki başka bişe verir

tembel birascık galiba ufaklık =) boşuwer söle eşine erkekler işleri oldugunda istiolar sende isteyebilirsin zorlama kendini

bugün iyisin maşallah gidince dr sorcam artık boyayım şu kafamı pamuk nene oldum iyice bembeyaz kafam
giyemem ben karnımı ötmücek benim sıkıntı geliyor üstüme atlet falan giymem çıtçıtlı badi giyiyorum artık belimi sarıyor

çok özür dilerim ama mesela bir yapragın 4/1'ini ikiye katlayıp tam akıntının geldigi yere koyyuyorum hiç bir sekilde kımıldamıyorrr öyle ped gibi iç çamaşırın üzerine yerleştirmiyorum yani

çin takvimi hakkında ne biliosunuz doru çıkıomuki benm görümcemde ilişkiden sonra sağa yatarsan erkek sola yatarsan kız olur gibi bişşi sölemişti we o kız istiodu kızıda oldu

canım böyle şeylere inanmayın yani bazen denk gelip tutyr ve herkeste kesn öyle diyr herşey allahtan ben buna inanıyorum benmde kız çıkıyordu allahım oglumu göndrdi tabi görmek kısmet olurs inş bazlarının denk geliyo sadece az bi ihtimal yani herşeyin hayırlısını iste

melek çok kötü mantar olursun sabunla yıkama benim başıma geldi ve en ufak bişide tekrarlıo birazcık rahat ol orası yağlı bi bölge değil pis bi bölge deil sadece su temizlenmek için yeterli olur

iyiym cnmmm maşallah hep böyle ol inş. kusmalar bulantılar geçmişcik gitmişcik olsun inş..:)))))

ben dr gittgmde ayakkabılarımı giyecektm egildim aaaaa hayr dedi böyle degl oturup giycen dedi benm bi hastam vardı bebeginin beli kırılmıştı dedi karnında ayyyy bende mecbur giyiorum napayım ki ama mümkünse sandalyeye otur giy dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…