- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.221
uğurlu bi topiğe hoşgeldin daha çok yenisin inşallah mevlam seninde gönlüne göre verir
nasılsın haticecm ogluşun nasıl hissettrdimi kendini
canım benm kusmaktan o benmde kuru bulantım vardı çıkrmadıgım için kilo aldım ama en son 7 kilo almıştım şimdi bilmyrm kaç ama herkes pek göstermyr diyr kilo
=))) allah sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin inş. ben bıraktım bakalım denemeye dewam stres olmamam lazımmış bu ayda öle denicem =)
ya wardır illaki süslüleri yoksada sen süslü hale getir iki kurdeke azcıkgını kesip tül ekle falan hem uğraş olur hemde süslü donun =)))))
anamm şunlara bak koca donlular sizi ben hala küçücük giyiyorum
dogru diyosun canım kullanmam gerek aslında kullanırım inş artık tuvalat kagıdını mecbur kullanıyorum canım ya akıntı için zaten her vakit namaz için lavaboyu kullanıyorum bol bol su olayında yani
uğurlu bi topiğe hoşgeldin daha çok yenisin inşallah mevlam seninde gönlüne göre verir
hiç takma canım yeni olman avantaj hiç olmazsa kendi haline bırak zaten erken düşündgn için erkende olucaktr inş yani korunma filan olmadıgı için hayırlı zamanda gelicektr stres yapma şimdiden olmamasını kesnlkle engeller
amin inşallah sen , bi kaç ay dene biz sana başka yöntemler söyleriz şimdi kafanı karıştırmayalım daha çok erken...
ben biraz zor hamilelik geçiriyorum o yüzden süse püse pek takılmıyorum şuan saçlar iyice aklaştı zaten boyamıyorum bu aralar iyiyim işte
vucut olarak beynim yine dolu kızımın iyi haberini alayım süslenip püslencem sonra:)
tamam ben deniyorum ama yöntemleride merak ettimumarım rahatlarsın birazcık ama bebiş gelio sağlıklı olsunda sonra anneli kızlı süslenirsin :)
az önce bi sitede denk geldim mide bulantıları olursa kız
olmazsa erkektir cinsiyeti diyodu
hakkaten yaa bak serpille selmanın çok bulantısı oldu ikiside kız
diğer paşaların anaları bulanmadı o kdr
demekki doğru bi teori :))
şükür canım iyi heralde bizimki muz manyağı kasıklarım batıyor arada perşembe görücem bakalım nasıl oldu :))
alışveriş yapmışsın iyi günlerde kullanmayı nasip etsin neler aldın resimleri ekle sende
az önce bi sitede denk geldim mide bulantıları olursa kız
olmazsa erkektir cinsiyeti diyodu
hakkaten yaa bak serpille selmanın çok bulantısı oldu ikiside kız
diğer paşaların anaları bulanmadı o kdr
demekki doğru bi teori :))
şükür canım iyi heralde bizimki muz manyağı kasıklarım batıyor arada perşembe görücem bakalım nasıl oldu :))
alışveriş yapmışsın iyi günlerde kullanmayı nasip etsin neler aldın resimleri ekle sende
kı yokkı bazı şeyler içinde diyrlr ama tam öyle degl canım ya farklı farklı oluyo kişiye göre degşyr aslında
valla kiloyu pek takmıyorum zaten kilo alırsam popo çanak anten gibi olacak kızım kilo alsın ben almayayım:)
amin inşallah sen , bi kaç ay dene biz sana başka yöntemler söyleriz şimdi kafanı karıştırmayalım daha çok erken...
ben biraz zor hamilelik geçiriyorum o yüzden süse püse pek takılmıyorum şuan saçlar iyice aklaştı zaten boyamıyorum bu aralar iyiyim işte
vucut olarak beynim yine dolu kızımın iyi haberini alayım süslenip püslencem sonra:)
kız hatice benim eski donlarım artık popomun yarısını zor kapatıyor
kremini ihmal etme o zaman canım bide banyo yaparken vajinal duş çok alma yani o bölgeye çok fazla su tutma kassaslığı gidiyormuş o bölgeyi mikroplar koruyan bi madde varmış zaten , çok yıkayınca sabun kullanınca yok ediyorsun ve kolay mikrop alıyorsun sakın sabun duş jeli sürme
geçmedi tatlım yaaaaaaaa sorma şu an dahada var sanki bi ara tam durdu dedm gene başladı napçam bilmyrm dr gidemem bu aralar sorma canım ya inş hayırlı sonuç gelr sınavdan eşime mahcup olmak istemyrm bide herkes soruyo nasıl gelicek diye onlara kasıt iyi gelsn istyrm ikidr giriyrm çünkü
kız bebekler daha çok bulantı yapıyormuş bende duymuştum kuzum
yaa ben sıpamı neden hissedemiyorum ne yesem olmuyor eşşolusu :)
bu arada ben ayakkabılarımı zor giyiyorum yaa eğilemiyorum resmen karnım batıyor sancılar griyor,
kocamla da konuşmuyorum o giydiriyordu bana iş başa düştü
valla kiloyu pek takmıyorum zaten kilo alırsam popo çanak anten gibi olacak kızım kilo alsın ben almayayım:)
kız hatice benim eski donlarım artık popomun yarısını zor kapatıyor
kremini ihmal etme o zaman canım bide banyo yaparken vajinal duş çok alma yani o bölgeye çok fazla su tutma kassaslığı gidiyormuş o bölgeyi mikroplar koruyan bi madde varmış zaten , çok yıkayınca sabun kullanınca yok ediyorsun ve kolay mikrop alıyorsun sakın sabun duş jeli sürme
kızz sert olmuyomu bide kayar o beee, wc kağıdı çok feci yapışıyo ztn sinir oluyorum
havlu daha kalın yapışmıyodur belki, ama ben rahat edemem kayar durur o
günlük ped bile yapışkanlı olduğu halde durmuyo kayıp duruyo bende ne oynak totom varsa artık
hımm pek bi fikrim yok bu konuda canım bünyeden bünyeye değişiyodur belki yav
çin takvimi hakkında ne biliosunuz doru çıkıomuki benm görümcemde ilişkiden sonra sağa yatarsan erkek sola yatarsan kız olur gibi bişşi sölemişti we o kız istiodu kızıda oldu
bende ayıptır demesi ilişki sonrası rahat etmyrm o bölgeyede sabun kullanıyorum sanki temizlenmyr gibi diye kullanıyorum mecburen artık daha çok dikkat etmeliyim yoksa geçmeyecek sagol tatlım ya bu arada bende diyrm oglum alsın diye yiyorum galiba bitek bana yarıyo oglum çok çok almıyo
iyiym cnmmm maşallah hep böyle ol inş. kusmalar bulantılar geçmişcik gitmişcik olsun inş..:)))))ben geldim millet ,
geçmişi okudum da donlar falan süper yani:):)
ilk önce hamiş adaylarına sevgiler
hadi burcu hadi derya güzel haberler bekliyorum sizde
Allah ım inşallah kuzularım hamiştir yaa süper olacak kış anaları olacaklar:)
esma bu velet gelmeyecek hee tepinip duruyor içeride yerini pek sevdi sanırım
tosunum annenin koynu daha güzel hadi gel artık yaaaaaa:)
özge ne olacak bu kaşıntılar canım yaa çamaşırlarını ütülüyorsun dimi pamuklu giy bide...
melek, haticem nasılsınız...
bu arada bende anne donu giyiyorum kızlarrahat ediyorum napıyım yaa bide sürekli don değiştiriyorum
bi çamaşır yıkıyorum 10 tane don bayrak gibi asasla ped ve peçete kullanmıyorum kaşıntı yapıyor bide çok rahatsız edici
bu arada allah ıma bin şükür kaç gündür kusmuyorum bugün pek ağrım da yok
tamam ben deniyorum ama yöntemleride merak ettimumarım rahatlarsın birazcık ama bebiş gelio sağlıklı olsunda sonra anneli kızlı süslenirsin :)
boşver sen yöntemleri takıl rahat rahat çok sonra onlar stres yok...
bebişimin riski var biraz 24 martta inş güzel haberlerini alacağız ondan
sonra allah ın izniyle hamileliğim tadını çıkarmak istiyorum
çin takvimi hakkında ne biliosunuz doru çıkıomuki benm görümcemde ilişkiden sonra sağa yatarsan erkek sola yatarsan kız olur gibi bişşi sölemişti we o kız istiodu kızıda oldu
benim çin erkek diyor hani bilemiyorum bi pipi görür müyüm :)
ben yüzük sallandırdım kız çıkıyor , rus takviminde de kız çıkıyor:)
bende ayıptır demesi ilişki sonrası rahat etmyrm o bölgeyede sabun kullanıyorum sanki temizlenmyr gibi diye kullanıyorum mecburen artık daha çok dikkat etmeliyim yoksa geçmeyecek sagol tatlım ya bu arada bende diyrm oglum alsın diye yiyorum galiba bitek bana yarıyo oglum çok çok almıyo
ayy özge sabun kullanma lütfen yaa zararlı ben canım dikkat et hassas demek ki :) bize doktor ilişkiyi yasakladı doğurana kadar ohh kebabım zaten konuşmuyorum kocayla ne hali varsa görsün, bebeğin besleniyordu annesi merak etme sen
kız bebekler daha çok bulantı yapıyormuş bende duymuştum kuzum
yaa ben sıpamı neden hissedemiyorum ne yesem olmuyor eşşolusu :)
bu arada ben ayakkabılarımı zor giyiyorum yaa eğilemiyorum resmen karnım batıyor sancılar griyor,
kocamla da konuşmuyorum o giydiriyordu bana iş başa düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?