- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.521
Kızlar bikaç saat sonra çıkıcam kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun bi kaç gün olmam burda geldiğimde iyi haberler duymak istiyorum hepinizi çok seviyorum
ayy hatıcem hakkındahayırlısı olsun cnm ama kara kara dusunme evde olmakve evladına vakıt ayırmakta cok guzel ozene ozene kahvaltı yap uyu bol bol dınlen ınsan evde olmayada alısıyor buarada bak bursaya geldıgınde muhakak beklıyorum aramanı ona gore optum cnm
ıyıyım cnm deryada ıyı olcak tabı hop noluyor bız bukadar gucsuzmuyuz sılkelenıcek kendıne gelıcek ayy nekadar bosuna yıpratmısım kendını dycek vallahı hayat bukadar basıt deıl onun yasadıgıda baslarının yasadıgı yanında cok sukur dencek bır hadıse ıyı olcak
sen nasılsın buarada kızın cok ıyı onu bılıyorum annesı ne cabuk buyudunuz kocaman oldunuz daha gecen aylarda senın ısyanlarını dınlıyorduk kız
Kızlar bikaç saat sonra çıkıcam kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun bi kaç gün olmam burda geldiğimde iyi haberler duymak istiyorum hepinizi çok seviyorum
güle güle cnmm güzel güzel keyif yap dinlen sende kendine ve tosunumuza iyi bakkk öptmmm
Derya kız sözün var bak gelince bursayı alt üst etcez dediydin ben anlamam ona göre
bende bende bende alt ust etmek ıstıyorum gercı gobegım cok ayakta kalmama ızın vermıyor ama ben sıze uyarımmm gelınce dana gıbı yatar yarın olunca yıne bulusurumm
ayy bende zorla salca olmaya calısıyorum belkı benı ıstemıyceksınız tamam bıkere ısteyın bıdaha gelmem sızle
allahın iznyle geçecek bunlar tatlım yaaaaa sabır canım herkes bişiyle imtihan oluyor işte rabbim sınıyor önemli olan dayanmak sende inş bebişinin oldugu günleri görcen canım benm biz yanındayız bugünleri beraber atlatıcaz
cnm dunde okudum ama ınan ne yazsam derken yazcak bısı bulamadım bugunde ızne cıkmısın afferım sana ve sana ızın veren patrona hadı bakalım dınlen kafa dınle bugunlere gun gelcek gulucez aaa nekadar bosuna uzulmusum dıceksın cunkı bu sınavı gecınce sabredınce rabbım sanada nur topu gıbı bı evlat vercek .senı suanda tesellı etmek mumkun deıl ama beterın beterı var unutma bak 3 aylık olupta kurtaj oldum cumle aleme hamıle oldugumu yaymıstım ama gectı gıttı bak sımdı ozgenın ablasının sınavına o hepımızdende agır
esınede uzuldum cnm ama sanırım esının senden daha cok destege ıhtıyacı var yada benım fıkrım bence esın aksam aglamak yerıne senın sarılmanı beklemıs olabılır cunkı senın heray hamıle kalma ıhtımalın var.ama esının duruma daha bellı deıl.belkııde senın o yasadıgın dusuklerı bızde yasadık ama test yapmadıgımız ıcın bılemedık ben buyolda 15 ay bekledım ve 3 aylık olmusken kurtaj oldum emın ol kurtaj olman daha acı
eger bıraz acımasız yorum yaptıysam cnm ne olur kusura bakma asla senı uzmek ıcındeıl belkı senı sılkelemek ıcındır acını fazlaca yasıyorsun ve sana ıhtıyacı olan esının yanında bıle olamıyorsun senı sevıyoruz tatlım ve ınan senın kadar bızde sana uzuluyoruz
serpılcan ayy demek kızın artık kocaman oldu daha dur sen soyle 25 haftayı bı gecın vallahı yan yatıyorum o bı vuruyor yatak sallanıyorresmen guclendı oraya buraya kayıyor fıldır fıldır cok guzel duygular rabbım herkeze yasatsın her tekme attıgında hem duygulanıyorum hemde oyle dıyorum aratmadan versın mevlam herkeze
bu kusmalarda senı bırakmadı ılacını ıcmıyormusun sen bakalım heh ayy bende cok cektım ama 15 haftalıkken bıcak gıbı kesıldı cok sukur senınde artık kesılse ıyı olcak ayy aklıma ogunlerı getırmek ıstemıyorum yataktan uykumdan kalkıyordum kusmak ıcın kısmetse ıkıncı bebek ıcınbınkere dusunup oyle yapıcam
SerpilllKızıma iyi bak
melek hayırlı olsun canım rabbim en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Özgecim, geçicek biliyorum sınav bunlar inş hakkıyla veririz
iyiki varsınız teşekkür ederim,
melek bebeğiniz için dua ediyorum canım inş en kısa zmnda güzel haberlerini ver bize burdan
selma'cım yanımda olduğunuzu biliyorum o yüzden kendimi burda daha iyi hisediyorum
siz ne derseniz deyin benim için çok önemli kızmak yada kırılmak gibi bişey söz konusu bile olamaz
dün öyle çok duyguyu bi arada yaşadımki tüm bunları kaldıramıcam sanıyo insan o anda
ama elbette öyle değil, biliyorumki bugün bana dünyanın en ağır şeyi gibi gelen bu durum
birçok insanın yaşadığından çokta kolay belki, anck insan sadece kendi yaşadığını biliyor
daha büyüğünün acısını allah yaşatmasın bilmekte istemem..
hiç isyan etmedim bugüne kadar biliyorum vakti var, sadece altından başka sorunlar çıkmasından korktum bu defa
geçen ay aslında üzüldüğüm şey bana umut olmuştu hamile kalabiliyorum diye sevindim
tekrarı bu kadar yakın oluşu yıktı belki o da sadece dediğim gibi daha büyük bir sorun çıkar diye korktuğumdan
yoksa her ay gördüğüm kırmızılar bugüne kdr yıldırmadı beni inancımı hiç yitirmedim
hala da yitirmedim...çok umutluyum. sadece brz yoruldum.
çok değil bikaç güne bitecek bu karamsarlık..
sadece hergüne sağlıkla uyandığım için bile şükrediyorum...
diğer bir konu, eşimin durumu gelince üstüne ne yapacağımı bilemedim
elbette hissettiğim şey bu, bana herşeyden önce eşim lazım o iyi olsun o yanımda olsun gerisi boş gerisi yalan..
dünkü duygu karmaşasında belki bende gereksiz teselli bekledim ondan,
ancak hiçbişey ikimizden değerli değil...
hep hayırlıs sağlıklı evlat ver bana diye dua ettim ben rabbime
demeki hayırlısı bu değil zaman bu zaman değil, tamamen böyle düşünüyorum,
tevekkül ediyorum...rabbim yardımcımız olsun...
Derya kız sözün var bak gelince bursayı alt üst etcez dediydin ben anlamam ona göre
deryyaaammm
burdasın sakın uzme cok kendını tatlım ayy hatcem gelsınde cmtsı bulusalım gezelım tozalım hafta sonu havada cok guzel olcak yıyelım ıcelım
haticem kendine iyi bak görüşene kadar olurmu
bursa kazan ben kepçe, seni bekliyoruz kız haticebak kafiye bile yaptım bu kafayla
aynen selmacım haticem gelsinde dağıtalım biraz
deryaaamm gerı donduuuu
cok kafıyelı oldu hakkaten ıste bumudur budur anacım
agrılarının sebeplerını bılmıyorum tatlım en ıyı arkadasım benden 1 ay buyuk gebelık olarak 2 hafta bır dr gıdıyor belım agrıyor kasıklarım agrıyor dogurcam sanıyorum aglıyorum agrımdan dıyor ama hamılelıgının basından berı boyle gıdıyor ve devam edıyor drun dedıgı yatıcaksın uzanıcaksın dınlenıceksın eger dıyoyatarsam gecıyor ama bıraz ıs yapayım yıne baslıyor sanırım senınde sorunun aynı yanı ayaklarının altına yastık alıp sırt ıstu bol bol dınlenmen lazım cnm
cok sukur benım oyle sorunum hıc olmadı sadece arada yalancı kasılmalarım basladı okadar
heee valla bizi kim pataklayacak üzüldüm yaaagercekten saka bı yanada artık hatcem eskısı gıbı gırmeyecek ve sanırım buranın tadıda azalacakk sımdı serpılı deyayı kım pataklayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?