Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sağol canım şimdiden napıcam diye düşünmeye başladım bile alışık değilim hiç.burdaki işlerimi halldedip gelicem aramaz olurmuyum hiç önümüzdeki hafta gelirim muhtemelen bol bol gezicem

iyiyim canım iki gündür sabahları çıkarıyorum yine midem bozuk sanırsam:):) kızım iyi bende inanıyorum bi arkadaş var 1:6 riski çıkmıştı sıvı aldılar sonucu tertemiz gelmiş bana umut oldu inşallah bende güzel haberler alacağım , büyüdük yaa daha çırpınıyordum bebeğim olmuyor diye heheh sıyırmıştım resmen sanki şuan çok farklıyım da:):) bu sefer de doktorlar stres yapıyor , karnım iyice çıkmaya başladı artık farkediliyor dün ilk defa kızımın dalgalanmasını hissettim yattım karnımı hafif bastırdım ve anladım o olduğunu:):) zaman çabuk geçiyor

Kızlar bikaç saat sonra çıkıcam kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun bi kaç gün olmam burda geldiğimde iyi haberler duymak istiyorum hepinizi çok seviyorum

hadi hakkında hayırlısı canım bizi unutma gir tamam mı öpüyorum çok

serpılcan ayy demek kızın artık kocaman oldu daha dur sen soyle 25 haftayı bı gecın vallahı yan yatıyorum o bı vuruyor yatak sallanıyor resmen guclendı oraya buraya kayıyor fıldır fıldır cok guzel duygular rabbım herkeze yasatsın her tekme attıgında hem duygulanıyorum hemde oyle dıyorum aratmadan versın mevlam herkeze

bu kusmalarda senı bırakmadı ılacını ıcmıyormusun sen bakalım heh ayy bende cok cektım ama 15 haftalıkken bıcak gıbı kesıldı cok sukur senınde artık kesılse ıyı olcak ayy aklıma ogunlerı getırmek ıstemıyorum yataktan uykumdan kalkıyordum kusmak ıcın kısmetse ıkıncı bebek ıcınbınkere dusunup oyle yapıcam

Derya kız sözün var bak gelince bursayı alt üst etcez dediydin ben anlamam ona göre

bende bende bende alt ust etmek ıstıyorum gercı gobegım cok ayakta kalmama ızın vermıyor ama ben sıze uyarımmm gelınce dana gıbı yatar yarın olunca yıne bulusurumm
ayy bende zorla salca olmaya calısıyorum belkı benı ıstemıyceksınız tamam bıkere ısteyın bıdaha gelmem sızle

sensiz olurmu hiç seninle göbek tokuşturcaz daha kızımm :))))) senin kadar bende varım hacı yatmazlar gibi yüyüyorum kalçamın ağrısına zaten

Özgecim, geçicek biliyorum sınav bunlar inş hakkıyla veririz
iyiki varsınız teşekkür ederim,
melek bebeğiniz için dua ediyorum canım inş en kısa zmnda güzel haberlerini ver bize burdan

selma'cım yanımda olduğunuzu biliyorum o yüzden kendimi burda daha iyi hisediyorum
siz ne derseniz deyin benim için çok önemli kızmak yada kırılmak gibi bişey söz konusu bile olamaz
dün öyle çok duyguyu bi arada yaşadımki tüm bunları kaldıramıcam sanıyo insan o anda
ama elbette öyle değil, biliyorumki bugün bana dünyanın en ağır şeyi gibi gelen bu durum
birçok insanın yaşadığından çokta kolay belki, anck insan sadece kendi yaşadığını biliyor
daha büyüğünün acısını allah yaşatmasın bilmekte istemem..
hiç isyan etmedim bugüne kadar biliyorum vakti var, sadece altından başka sorunlar çıkmasından korktum bu defa
geçen ay aslında üzüldüğüm şey bana umut olmuştu hamile kalabiliyorum diye sevindim
tekrarı bu kadar yakın oluşu yıktı belki o da sadece dediğim gibi daha büyük bir sorun çıkar diye korktuğumdan
yoksa her ay gördüğüm kırmızılar bugüne kdr yıldırmadı beni inancımı hiç yitirmedim
hala da yitirmedim...çok umutluyum. sadece brz yoruldum.
çok değil bikaç güne bitecek bu karamsarlık..
sadece hergüne sağlıkla uyandığım için bile şükrediyorum...
diğer bir konu, eşimin durumu gelince üstüne ne yapacağımı bilemedim
elbette hissettiğim şey bu, bana herşeyden önce eşim lazım o iyi olsun o yanımda olsun gerisi boş gerisi yalan..
dünkü duygu karmaşasında belki bende gereksiz teselli bekledim ondan,
ancak hiçbişey ikimizden değerli değil...
hep hayırlıs sağlıklı evlat ver bana diye dua ettim ben rabbime
demeki hayırlısı bu değil zaman bu zaman değil, tamamen böyle düşünüyorum,
tevekkül ediyorum...rabbim yardımcımız olsun...

büyüdük canım hiç sorma akşama kadar 6 aylık falan oluyorum:) ahh o günleri görmeyi nasip eder inşallah mevlam artık hissetmek istiyorum iyice rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin bu duyguyu herkese tattırsın inşallah....

yaa rennie içiyordum azalttım düzelince alışkanlık olmasın diye 4 gün çok iyiydim iki gündür yine başladı ama midem bozuk farkındayım ve kusmalar bundan oluyor eminim normal bulantı değil yani:)

yaa benim ağrılarım çok oluyor selma niye bilmiyırum eğilip ayakkabı giyemiyorum rahime sancılar giriyor batmalarım çok oluyor sırt üstü yatınca tamamen kalıyorum karnım kasılmış oluyor yerimden zor kalkıyorum bu ağrılar normal mi acaba hiç geçmeyecek gibi

Serpilll Kızıma iyi bak
melek hayırlı olsun canım rabbim en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

bakarım haticem merak etme , ağlayaım geldi hee çok uzak kalma bizden olur mu özlerim ben seni

kocaman aferin sana

agrılarının sebeplerını bılmıyorum tatlım en ıyı arkadasım benden 1 ay buyuk gebelık olarak 2 hafta bır dr gıdıyor belım agrıyor kasıklarım agrıyor dogurcam sanıyorum aglıyorum agrımdan dıyor ama hamılelıgının basından berı boyle gıdıyor ve devam edıyor drun dedıgı yatıcaksın uzanıcaksın dınlenıceksın eger dıyoyatarsam gecıyor ama bıraz ıs yapayım yıne baslıyor sanırım senınde sorunun aynı yanı ayaklarının altına yastık alıp sırt ıstu bol bol dınlenmen lazım cnm

cok sukur benım oyle sorunum hıc olmadı sadece arada yalancı kasılmalarım basladı okadar

Kızlar bikaç saat sonra çıkıcam kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun bi kaç gün olmam burda geldiğimde iyi haberler duymak istiyorum hepinizi çok seviyorum

Derya kız sözün var bak gelince bursayı alt üst etcez dediydin ben anlamam ona göre

haticem kendine iyi bak görüşene kadar olurmu

bursa kazan ben kepçe, seni bekliyoruz kız hatice bak kafiye bile yaptım bu kafayla

deryyaaammm

burdasın sakın uzme cok kendını tatlım ayy hatcem gelsınde cmtsı bulusalım gezelım tozalım hafta sonu havada cok guzel olcak yıyelım ıcelım

aynen selmacım haticem gelsinde dağıtalım biraz

haticem kendine iyi bak görüşene kadar olurmu

bursa kazan ben kepçe, seni bekliyoruz kız hatice bak kafiye bile yaptım bu kafayla

aynen selmacım haticem gelsinde dağıtalım biraz

deryaaamm gerı donduuuu
cok kafıyelı oldu hakkaten ıste bumudur budur anacım

gercekten saka bı yanada artık hatcem eskısı gıbı gırmeyecek ve sanırım buranın tadıda azalacakk sımdı serpılı deyayı kım pataklayacak

deryaaamm gerı donduuuu
cok kafıyelı oldu hakkaten ıste bumudur budur anacım

anaaam gitti bile bu kız kafiyemi okuyamadan.
ya selma sen benim 24 saatten fazla depresyonda kalabildiğmi gördünmü hiç
sıkıldım bile şu buhranlı tipten ayyy imdat
evde yatmakta pek zevkliymiş be büssürü kadın programı var yaşasın

aynı ben yaaa ayakta kalayım tamam işim bitti zaten bacaklar ayrık ayrık yürüyorum niye böyle anlamadım şükür daha iyi şimdi
10 gün önce falan o kanama olduğunda ne acı çektim bide şeyime ağrı giriyor bazen çalışmasan geçecek bu ağrılarda işte git gel falan
bide magnezyum içiyorum o da iyi geldi sanırım doktor da görünürde bişey yok ağrı eşiğin fazla olabilir dedi, bakalım büyük ultrasonda bişey çıkacak mı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…