- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.541
anaaam gitti bile bu kız kafiyemi okuyamadan.
ya selma sen benim 24 saatten fazla depresyonda kalabildiğmi gördünmü hiç
sıkıldım bile şu buhranlı tipten ayyy imdat
evde yatmakta pek zevkliymiş be büssürü kadın programı var yaşasın
deryaa bide şarkı patlat tam olsun kız
serpill dayakmı istiyon sen anacım ay çok güldüm :)))))))))
daha çıkmadım ilk sizinle vedalaşayım dedim sadece belki yazamam diye 4 senemi geçirdim burda vedalaşmaya başladım milltle arada bakıyorum sizede :))))
aynı ben yaaa ayakta kalayım tamam işim bitti zaten bacaklar ayrık ayrık yürüyorum niye böyle anlamadım şükür daha iyi şimdi
10 gün önce falan o kanama olduğunda ne acı çektim bide şeyime ağrı giriyor bazen çalışmasan geçecek bu ağrılarda işte git gel falan
bide magnezyum içiyorum o da iyi geldi sanırım doktor da görünürde bişey yok ağrı eşiğin fazla olabilir dedi, bakalım büyük ultrasonda bişey çıkacak mı bende
cnm hergun muhakkak bı adet en az maden suyu ıc bende hergun allahın emrı ıcıyorum ve magnezyum aldıgım ıcın kramplarım cok sukur olmadı daha
yaa midem kötüyken içiyordum sade soda şimdi magnezyum alıyorum ama sodaya devam edeyim sanırım o da magnezyum iyi geldi bana
deryaa bide şarkı patlat tam olsun kız
serpill dayakmı istiyon sen anacım ay çok güldüm :)))))))))
daha çıkmadım ilk sizinle vedalaşayım dedim sadece belki yazamam diye 4 senemi geçirdim burda vedalaşmaya başladım milltle arada bakıyorum sizede :))))
selam kızlar nevar ne yok hamiş falan varmıı
hatcem iştenmi ayrılıosun hayırlısı olsun tatlımmm
haticem şarkıyı sen bursaya gelince yüzüne söylicem
canlı performanssss
fazla özletme bak rolleri değişmeyelim gelir ben döverim seni valla
ne zmn bursadasın bu cumartesiye burdamısın
evet cnm en az 1 tane muhakkak zaten drlarda tavsıye edıyor gebelıkte hem mıgden rahatlar hem magnezyum kalsıyum dogal mıneraller almıs olursun gecen sene dogum yapan arkadas gunde 6 adet ıcıyordu su nıyetıne asıtlı ııcecekler yerıne
haticem şarkıyı sen bursaya gelince yüzüne söylicem
canlı performanssss
fazla özletme bak rolleri değişmeyelim gelir ben döverim seni valla
ne zmn bursadasın bu cumartesiye burdamısın
hoşgeldin kristal naber yaaa bayağıdır görüşemedik , rose hamiş :)
tamam canım anladm bende içeyim o zaman bide bene bakteri vardı kültürde antibiyotik fayda etmedi doktor buna iyi gelecek antibiyotiği sen kullanamazsın 15-20 gün sonra tekrar kültür ver dedi bende vermedim daha hiç idrar problemim falan yok en iyisi cumartesi vereyim bazen böbreklerim acıyor kasıklar ağrıyınca çok yorulunca, rahimde löp löp sallanıyor bu ne yaw:):)
yavrum hoşgeldin,
hamiş yok mafiş var o da benim
sen nasılsın?
iyilik canım sen nasılsın...eee tabii bebiş için sanıırm dimi...ooo gececide gelmiş nabersin evet canım işten ayrılıyorum bugün sağol
evet canımmm ya görüşemedik denk gelemioruz :) ben gececiyimm biliosunuz :))rose için çok sevidimm allah kucağına almayı nasip etsin
iyiiym bu arada sen nasılsın bebiş nasıll
yok mafiş bendede varfazlası dokunuo
hayırlsı canım ya hastalandınmı
iyilik canım sen nasılsın...eee tabii bebiş için sanıırm dimi...
pazaresi salı ssk da işlerimi halledicem işkur falan gitmem gerekiyor devlet bakıcak birazda bana
belki haftaya orda olurum ararım gelince
evet canımmm ya görüşemedik denk gelemioruz :) ben gececiyimm biliosunuz :))rose için çok sevidimm allah kucağına almayı nasip etsin
iyiiym bu arada sen nasılsın bebiş nasıll
yok mafiş bendede varfazlası dokunuo
hayırlsı canım ya hastalandınmı
iyilik canım sen nasılsın...eee tabii bebiş için sanıırm dimi...
kızlar haberiniz varmı KK güzellik kraliçesini seçicek akşam başlıo :) takip edin oy verin arkadaşlara salıya kadar devam edicek sanırım
kızlar haberiniz varmı KK güzellik kraliçesini seçicek akşam başlıo :) takip edin oy verin arkadaşlara salıya kadar devam edicek sanırım
hadi yaaa nerden bakıyorum
ayyy en gözel benim ne gerek var:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?