Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

deryaa bide şarkı patlat tam olsun kız

serpill dayakmı istiyon sen anacım ay çok güldüm :)))))))))

daha çıkmadım ilk sizinle vedalaşayım dedim sadece belki yazamam diye 4 senemi geçirdim burda vedalaşmaya başladım milltle arada bakıyorum sizede :))))

eveeeetttttt bak supersın ohhh bırazdan esra erolda baslar evlenceklerı ızlersınn

yok kızz istemiyorum hiç dayak istenir mi:):):)
4 sene uzun yaa hadi vedalaş bakalım ama bizimle vedalaşma
kuzum tamam sana ihtiyacımız var

cnm hergun muhakkak bı adet en az maden suyu ıc bende hergun allahın emrı ıcıyorum ve magnezyum aldıgım ıcın kramplarım cok sukur olmadı daha

cnm hergun muhakkak bı adet en az maden suyu ıc bende hergun allahın emrı ıcıyorum ve magnezyum aldıgım ıcın kramplarım cok sukur olmadı daha

yaa midem kötüyken içiyordum sade soda şimdi magnezyum alıyorum ama sodaya devam edeyim sanırım o da magnezyum iyi geldi bana

selam kızlar nevar ne yok hamiş falan varmıı
hatcem iştenmi ayrılıosun hayırlısı olsun tatlımmm

yaa midem kötüyken içiyordum sade soda şimdi magnezyum alıyorum ama sodaya devam edeyim sanırım o da magnezyum iyi geldi bana

evet cnm en az 1 tane muhakkak zaten drlarda tavsıye edıyor gebelıkte hem mıgden rahatlar hem magnezyum kalsıyum dogal mıneraller almıs olursun gecen sene dogum yapan arkadas gunde 6 adet ıcıyordu su nıyetıne asıtlı ııcecekler yerıne

haticem şarkıyı sen bursaya gelince yüzüne söylicem
canlı performanssss
fazla özletme bak rolleri değişmeyelim gelir ben döverim seni valla
ne zmn bursadasın bu cumartesiye burdamısın

canlı performanssss

ayy bu cumartesı olsa ne guzel olur hava guzel ısımde yok gıbı sımdılık neyse kısmet artıkın

selam kızlar nevar ne yok hamiş falan varmıı
hatcem iştenmi ayrılıosun hayırlısı olsun tatlımmm

hoşgeldin kristal naber yaaa bayağıdır görüşemedik , rose hamiş :)

tamam canım anladm bende içeyim o zaman bide bene bakteri vardı kültürde antibiyotik fayda etmedi doktor buna iyi gelecek antibiyotiği sen kullanamazsın 15-20 gün sonra tekrar kültür ver dedi bende vermedim daha hiç idrar problemim falan yok en iyisi cumartesi vereyim bazen böbreklerim acıyor kasıklar ağrıyınca çok yorulunca, rahimde löp löp sallanıyor bu ne yaw:):)

canlı performanssss

pazaresi salı ssk da işlerimi halledicem işkur falan gitmem gerekiyor devlet bakıcak birazda bana
belki haftaya orda olurum ararım gelince

evet canımmm ya görüşemedik denk gelemioruz :) ben gececiyimm biliosunuz :))rose için çok sevidimm allah kucağına almayı nasip etsin
iyiiym bu arada sen nasılsın bebiş nasıll

yavrum hoşgeldin,
hamiş yok mafiş var o da benim
sen nasılsın?

yok mafiş bendede var fazlası dokunuo
hayırlsı canım ya hastalandınmı

ooo gececide gelmiş nabersin evet canım işten ayrılıyorum bugün sağol
iyilik canım sen nasılsın...eee tabii bebiş için sanıırm dimi...

kızlar haberiniz varmı KK güzellik kraliçesini seçicek akşam başlıo :) takip edin oy verin arkadaşlara salıya kadar devam edicek sanırım

şükür iyiyim sıkıntılı günler geçiriyorum ama iyi olmaya çalışıyoum bi kanama yaşadım ağrılarım çok oluyor
ama daha iyiyim şuan toparladım , bebeğim de down sendromu riski çıktı 4 lü testte 24 martta büyük ultrasona
gireceğim bebeğimin iyi olduğuna inanıyorum ama tedirginim senden de dua istiyorum tatlım

pazaresi salı ssk da işlerimi halledicem işkur falan gitmem gerekiyor devlet bakıcak birazda bana
belki haftaya orda olurum ararım gelince

hee tmm sen daha ordasın haftaya haberlerşriz o zmn
baksın tabi devlet işi ne

ahh canım ... evt bgn hastalandım, 3 günlük gecikmeyle.
kimyasalmış yine sanırım küçükte olsa bi değer gördü doktor tekrar kontrol olacağım şmdi bu bitince
öyle yani onun dışında rose serpilde söylemiş o hamileydi sen duymuşmuydun bilmyorum
bayadır birmiyo o da yaa merak ettim artık yerleşmiş olması lazım kaç hafta oldu..

kızlar haberiniz varmı KK güzellik kraliçesini seçicek akşam başlıo :) takip edin oy verin arkadaşlara salıya kadar devam edicek sanırım

hadi yaaa nerden bakıyorum
ayyy en gözel benim ne gerek var:):):)

yaaa hakkaten ne boş işlerle uğraşıyorlar gellll ablaaa gellllll güzele gel bizim topicte daha bol ne var
nerde kız bu yarışma merak ettim
ayy eskiden yazlıkta gazinolarda olurdu dans yarışması güzellik yarışması
çarpık hatunlar doluşurdu bizde annemlerle doluşup gider izlerdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…