- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.561
hee tmm sen daha ordasın haftaya haberlerşriz o zmn
baksın tabi devlet işi ne
ahh canım ... evt bgn hastalandım, 3 günlük gecikmeyle.
kimyasalmış yine sanırım küçükte olsa bi değer gördü doktor tekrar kontrol olacağım şmdi bu bitince
öyle yani onun dışında rose serpilde söylemiş o hamileydi sen duymuşmuydun bilmyorum
bayadır birmiyo o da yaa merak ettim artık yerleşmiş olması lazım kaç hafta oldu..
hadi yaaa nerden bakıyorum
ayyy en gözel benim ne gerek var:):):)
yaaa hakkaten ne boş işlerle uğraşıyorlar gellll ablaaa gellllll güzele gel bizim topicte daha bol ne var
nerde kız bu yarışma merak ettim
ayy eskiden yazlıkta gazinolarda olurdu dans yarışması güzellik yarışması
çarpık hatunlar doluşurdu bizde annemlerle doluşup gider izlerdik
şükür iyiyim sıkıntılı günler geçiriyorum ama iyi olmaya çalışıyoum bi kanama yaşadım ağrılarım çok oluyor
ama daha iyiyim şuan toparladım , bebeğim de down sendromu riski çıktı 4 lü testte 24 martta büyük ultrasona
gireceğim bebeğimin iyi olduğuna inanıyorum ama tedirginim senden de dua istiyorum tatlım
yaaa ulan hastalıkmısınız nesiniz çıkın şu nette bırakamıyorumda siz burdayken
40 yılda bi izin aldım evde oturuyom ondada pc başında geçiriyom heeee
zaten ağrıyo heryerim bi gözümde tv de yetemiyorum bi yerlere
hayırlısı canımmm oluck inşallahhhh sabır biraz dahaaa
canım KK güzellik kraliçesi die yaz çıkar:) tabii canımmmm bende dedim gerek yok serpil varken dedim :)))
ayyy gazino dedin de bandırma dai eski gazinolar geldi aklıma yazın sahile iner gazino da film izlerdik,
pamuk şeker yerdik ahhh eski günler ahhh hiçbişeyin tadı kalmadı
tabiki canım herzaman dualaıma senide eklerim :)
geçicek bugünlerde inşallahhhh bence seninki çk akıllı çıktıı şimdiden seni kandırıo kendini kıymetlendiriro:))
şaka yapıo annesi sana bişiyi yok onunnnn sen rahat ol
ayyy gazino dedin de bandırma dai eski gazinolar geldi aklıma yazın sahile iner gazino da film izlerdik,
pamuk şeker yerdik ahhh eski günler ahhh hiçbişeyin tadı kalmadı
o zamanlar bi farklıydı gerçekten bizde erdekte giderdik dans yarışmaları deryanın dediği gibi şeyler yaparlardı :) peçeteye şarkı yazar gönderirdik ne günlerdii bee:)))
eskiye geri dönsek olmaz mı yaaa, şimdiki çocuklara da üzülüyorum ot gibi yetişiyorlar bilgisayar başında
gazinoda film o da güzelmişşş sinemada da raks ediyoduk o dönemler
bide açıkhava sineması vardı ahşap dökülen sandalyeden bez ekranda sivrisinek istilası eşliğinde titanici izlediğim günü hiç unutmuyorum
ayyyy tipik yaşlı moruk lafları bunlar serpil kız yapmayalım daha genciz
nerde o eski bayramlra falan aşar bizi daha duralım benceeeeeeeee
aahhh kızlar ahhh babam luna parka gotrsun dıe gunlerce dua ederdım orda acık havada karagoz hacıvat gosterısı olurdu bayılırdım ızlemeye sımdı aklıma parkın pası gelmıyor beyaaa bende cocuk olmak ıstıyorum ama artık bızım cocuklarımız olucak 30za ne kaldı kızlar kabul edın yasladııııkkkk
canlarım ben biraz uzanacağım pek canım yanmaya başladı
hadi öpüyorum sizi uğrarım sonra yine belki, muck
hee yaşlandık ama bizim çocuklarımız bu güzellikleri tadamayacak malesef selmam üzülüyorum onlara hayat hiç masum değil artık
tamam kuzum yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?