Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Ee kizlar ne haber kimler burda ya bakima soktum bugn kndimi anca bitti isim sizler ne yaptiniz bakalim

canlarım bn geldim. gece uyuyamayınca geç kalktım hazrlandım tosunumu görmeye gittim ordanda anneme:)
bnm paşam kocaman olmuş keyfide çok yerindeydi. 3300 gr olmuş maşallahh. bu hafta 300 gr almış. kendi kendine solunum egzersizleri yapıyo kuzum. yanakları hepten tombullaşmış:) henüz gelmeye niyeti yokmuş ama sancı falan çıkmadı ntsde. haftaya kadr doğmazsa perşembe yine görüşürz dedi doktor. bide dalga geçti çokk keyifci paşa olcak bu dedi korkuttu erkenden gelcem die yatınca keyfi yerine geldi çıkmaya niyeti yok die. çalışırken ister istemez çok yoruluyomuşum kızlar bunu bugn birkez daha anladım tansiyonum normale döndü artık önceleri 7 4 , 6 5 çıkıyodu şimdi 10 7 gibi çıkıyo. yorgunluktan tansiyonum çok düşüyomuş. son 2 haftamız hayırlısıyla gelsin tosunum artık.
bide hangi saatte olursa olsun doktorum ben geliyorum her koşulda dedi. merak etme panikleme o yüzden dedi. büyük bi destek verdi bana bugün. başkasına güvenemem çünkü başka bi doktorun elinde olsam çoktannn doğurtmuşlardı beni.

haticem hayırlı olsun cnm. yat bol bol kız sabahları bana kahvaltıya gel.:) son günleri böle değerlendirelim:)

deryam izin alman harika olmuş yat dinlen uyu herşeyi koy bitarafa yeni bi ay güzel umutlarla başlasın...

Ayyyy masallah ne guzel saglikli bi hamilelik gecirmissin darisi bizim basimiza insallah isim dusundunuzmu hic ?

Ayyyy masallah ne guzel saglikli bi hamilelik gecirmissin darisi bizim basimiza insallah isim dusundunuzmu hic ?

çok şükür cnm. hiç hasta psikolojisine girmedm. mide bulantılarım halsizliklerim ağrılarım oldu ama çok şükür onlarda normal şeylerdi. şimdide çok iyiyz sadece ağırız ve uykusuz:)
rabbim en kısa zamanda hepinize yaşatacak bu duyguyu eminim bn bundan. ismimiz Aden Tuğra olcak inş. cnm.

akşam akşam sinir oldum bide kızlar. eşimin halası var çok samimi değiliz daha doğrusu eşim pek istemez görüşmeyi. onun gelinide bnle bir hamileydi. o aradı az önce gelini doğurmuş siz bekleyin dio nisbet yapar gibi. sinir oldum yaa

GunAydın kuzular nasıldınız ben hala doğurmadım hastanedeyim vajina muayenesindeyim çıkınca haber vericem öptüm sizi

canlarımmmmm
evdeyım malum esımı yolcu ettım uzandım tv karsısına
dun sancım cok fenaydı 2 agrı kesıcı banamısın demedı
suan yıne var brz ama daha ıyıyım
obo cnm adetın sancılı olması saglıklı ve kalıtelı bı yumurtlama
oldugunun habercısıymıs, tabı ınsan kendını alamıyor madem okdr kalıtelı de
nerde bu bebısler dıye hehehehe
pcyı acmaya usendım telden yazıyorum
esım ıstanbulda olcak aksama annemde kalcam bnde
tek basıma cnm hıs kahvaltı yapmak ıstemıyo kızlar yaaa hadı cıkın gelın..
Esmaaaam masallah tosununa yerım onu ben yaa
zuhalcımmm allah yardımcın olsun saglıkla gelsın tosunun ıns
beklenenmelekkk canım ne guzel gozun aydın
ıkızlerın saglıkla gelsınler ınssss

sızı sevıyorummmmm

kadro eksık bgn nerde bu mılletttt

allah derya evdesin ve kalkıp netemi kaldım işte olsan ölüyorumm uykusuzlukta dersin uyusana canım yaaaa ben dün 01:30 yattım sabah 7 uyandım ve ben ölüyorummmmmmm uykusuzluktaannn iyi gördüm maşallah sana

allah derya evdesin ve kalkıp netemi kaldım işte olsan ölüyorumm uykusuzlukta dersin uyusana canım yaaaa ben dün 01:30 yattım sabah 7 uyandım ve ben ölüyorummmmmmm uykusuzluktaannn iyi gördüm maşallah sana

hahahhahaha
ayyy meelek sen cok yasa cok guldum
alemım dımı ben hep oyleyım nerde degılsem onu ısterım
o anda ne yoksa onun ıcın aglarım elde edınce de bı kıymetı kalmaz :))
yaaa cnm esımı gonderırken uykum fena acıldı
bı cıkamadı evden bnmde uykumu kacırdı :)
ya tvde cok guzel bı program var ona takıldım
anneler ve kızlarını konusuyolar cok duygulandım hem

inş.. en kısa sürede bizimde olcak yeterki inanalımm zaman zaman umutsuzlaşsakta birgün gelecek meleklerimiz bize tutanacak ve o an hersey sıfırlanacakkk herseyi unutcazz çok mutlu olcakk inş..

s.a kızlar hayırlı cumalar benden hiç iyi bi haber yok gerçi herşey rabbimden kötü bile hayırdr ama insan üzülüyr ablamın oglunu kaybettk allahım ablama sabrını versn inş sizlerden nbr size tek tavsiyem illaki olsun demeyin herşeyin hayırlısını isteyn bu çok önemli kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…