- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.601
s.a kızlar hayırlı cumalar benden hiç iyi bi haber yok gerçi herşey rabbimden kötü bile hayırdr ama insan üzülüyr ablamın oglunu kaybettk allahım ablama sabrını versn inş sizlerden nbr size tek tavsiyem illaki olsun demeyin herşeyin hayırlısını isteyn bu çok önemli kızlar
s.a kızlar hayırlı cumalar benden hiç iyi bi haber yok gerçi herşey rabbimden kötü bile hayırdr ama insan üzülüyr ablamın oglunu kaybettk allahım ablama sabrını versn inş sizlerden nbr size tek tavsiyem illaki olsun demeyin herşeyin hayırlısını isteyn bu çok önemli kızlar
hoşgeldin cnmm evde olmanın tadını çıkarrr napcan çalışmayıı
canım benimm hayırlı cumalar başınızsağolsunn allah ablana sabır versinnn çok dogru diyosun olsun olsun diye yalvarıyoruzz olup kaybedince daha zorrr allahım hayırlısından sıhhatlisin ömürlüsünden tekrar nasip etsin inş.. içinde bizlere inş. sen nasılsın ya kolay deil ama dikkat et sende kendine kuzunu düşünnnn
Ya yok melek delimisin sen insan ewde oturdgunda acaip koreliyo ne yapsan can skintisi gecmio ya
Canim basinz saolsun allah sizlere omur wersin
valla ben evde olsam yapacak okadar sey bulurumkii yapmaya zaman bulamadıgım seyleri yaparımm bana suan 24 saat yetmiyooo :))
biraz içim acıyo kızlar namaz kılıp kuran okuyayımda rabbimden huzur bulayım inş dua edin sizde inanın herşeyin hayırlısını istemek çok önemli
deryaaa bıdaha uykum var dersen senı hatce yerıne ben pataklıcam bılesın
kız ne zorun var uykun kacarsa kacsın cek yorganı tepene yat bak engec yarım saate nasıl dalıyorsun uyu 12ye kadar
al sana ımkan fırsat bak sımdı pat dıe pztsı olcak sen yıne baslıcan uykuuumm var demeye sonra sonun boule olcak
kızla tekrar ben geldim.. ama çok üzüldüm melekcim başınız sağolsun Allah'ım ablana sabırlar versin rabbim inş. en kısa zamanda tekrar sağlıklıca bir evlat nasip eder. muayenemizi olduk kızlar çok şükür bir sorun yok oğlum çok ii çok şükür teyzeleri bir görseniz parmagını emiyordu sıpa vajine muanesinde rahim ağzının daha kapalı oldgunu normal doğum tarihinin 21 martta oldugnu söyledi 21 martta tekrar gidices o zaman kadar doğurmazsam veya o gün doğumla ilgili bişi göremezse bebekde iyi ise biraz daha beklices zaten belli bir değerleri oldugunu söyledi o değerlere göre yine olmazsa sezeyana alacakmış beni inş. öyle bir durum olmaz
GunAydın kuzular nasıldınız ben hala doğurmadım hastanedeyim vajina muayenesindeyim çıkınca haber vericem öptüm sizi
serpil bi yaşam belirtisi gösterr neden yazmıyosunn sekerimmmm :)))
kızla tekrar ben geldim.. ama çok üzüldüm melekcim başınız sağolsun Allah'ım ablana sabırlar versin rabbim inş. en kısa zamanda tekrar sağlıklıca bir evlat nasip eder. muayenemizi olduk kızlar çok şükür bir sorun yok oğlum çok ii çok şükür teyzeleri bir görseniz parmagını emiyordu sıpa vajine muanesinde rahim ağzının daha kapalı oldgunu normal doğum tarihinin 21 martta oldugnu söyledi 21 martta tekrar gidices o zaman kadar doğurmazsam veya o gün doğumla ilgili bişi göremezse bebekde iyi ise biraz daha beklices zaten belli bir değerleri oldugunu söyledi o değerlere göre yine olmazsa sezeyana alacakmış beni inş. öyle bir durum olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?