Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım benimm hayırlı cumalar başınızsağolsunn allah ablana sabır versinnn çok dogru diyosun olsun olsun diye yalvarıyoruzz olup kaybedince daha zorrr allahım hayırlısından sıhhatlisin ömürlüsünden tekrar nasip etsin inş.. içinde bizlere inş. sen nasılsın ya kolay deil ama dikkat et sende kendine kuzunu düşünnnn

Canim basinz saolsun allah sizlere omur wersin

allah razı olaun melekçim bizler inanan insanlarız çok şükürki bu bize sabrımızı veryr yoksa allahım sabrını vermeseydi kimbilir niceydi halimiz elhamdülillah dayanmaya çalışıyoruz insan neler atlatmıyorki bizde neler atlattık anlatsam roman olur inş rabbimimn iznyle buda geçecek sadece zaman ve dua böyle durumlarda asla isyana gidilmemeli çünkü rabbim hayırlısını bunu göemşki vermş bazı insanlar günlerce yemek yememe kendini kapatma gibi şeyler yapıyo bunlara allaha isyandr allah muhafaza imanlı olarak sadece üzüntümüzü yaşayacaz ve tevekkül edicez ve rabbime binlerce kez şükürler olsun diyrm

biraz içim acıyo kızlar namaz kılıp kuran okuyayımda rabbimden huzur bulayım inş dua edin sizde inanın herşeyin hayırlısını istemek çok önemli

biraz içim acıyo kızlar namaz kılıp kuran okuyayımda rabbimden huzur bulayım inş dua edin sizde inanın herşeyin hayırlısını istemek çok önemli

Allah kabul etsin bu mubarek gunlerimizi bos gecirmemek lazim bnde cok guzel ibadetimi yapiodum ama nazardanmidir neden bilmem simdi namaz faln kilamiyorum

canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm ((((((((
rabbim çok büyük sabırlar versin ne kadar zor bişey ya..
gerçekten herşeyin hayırlsıı canım hep öyle istiyorum hepimiz için, çok zor çok
içim sızladı yemin ederim....
allah yardımcınız olsun.........

ozgecım ne dıcegımı bılemedım cok cok acı allah kımseye vermesın basınız saolsun ablana rabbım sabırlar versın de tez zamanda atlatsın ıns

deryaaa bıdaha uykum var dersen senı hatce yerıne ben pataklıcam bılesın
kız ne zorun var uykun kacarsa kacsın cek yorganı tepene yat bak engec yarım saate nasıl dalıyorsun uyu 12ye kadar
al sana ımkan fırsat bak sımdı pat dıe pztsı olcak sen yıne baslıcan uykuuumm var demeye sonra sonun boule olcak

zuhal gelmıssın ne oldu cnm ne dedı dr daha pasan durcakmıymıs yerınde

esmmaa sende gelmısın sende dogurmuyosun sımdılık bakalım korkarım bızım kızlar sızın oglanlardan once gelcekler

canım ne bileyim tv karşısında pineklemeyide çok özlemişimde ondan
battaniyeyi çektim yine kafama öğlene kdr tv izledim çok güzeldiiiiii
yarın uyucam bol bol inş :)
hakkaten şmdi pzt gelivercek bişey anlamıcam yaaa söz veremem yine uyuklarım ben :))

kızla tekrar ben geldim.. ama çok üzüldüm melekcim başınız sağolsun Allah'ım ablana sabırlar versin rabbim inş. en kısa zamanda tekrar sağlıklıca bir evlat nasip eder. muayenemizi olduk kızlar çok şükür bir sorun yok oğlum çok ii çok şükür teyzeleri bir görseniz parmagını emiyordu sıpa vajine muanesinde rahim ağzının daha kapalı oldgunu normal doğum tarihinin 21 martta oldugnu söyledi 21 martta tekrar gidices o zaman kadar doğurmazsam veya o gün doğumla ilgili bişi göremezse bebekde iyi ise biraz daha beklices zaten belli bir değerleri oldugunu söyledi o değerlere göre yine olmazsa sezeyana alacakmış beni inş. öyle bir durum olmaz

ıns cnm ıns pasan saglıcakla normal dogumla vaktıyle gelır erkekler tamamlar derler 9ay 10 gunu bu teorıyı sız onaylamıs oldunuz topıgımızın pasaları pek sakın ve sabırlılar masallah onlara alan yasadı sızın pasaları

GunAydın kuzular nasıldınız ben hala doğurmadım hastanedeyim vajina muayenesindeyim çıkınca haber vericem öptüm sizi

canım güzel haberler bekliyoruz senden....

serpil bi yaşam belirtisi gösterr neden yazmıyosunn sekerimmmm :)))

yazdım şeker napıyorsun, işler yoğunda girip baktım sadece

ayyy özgecim başınız sağolsn canım Allah sabır versin herşeyin hayırlısı evet

hadi hakkında hayırlısı canım belli ki gününü doldurmayı bekliyor bir avazda inşallah , maşallah diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…