Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızzz derya uyusuna kötek istyon heee iyiysin dimi kuzum benim
ohhh aç izle tv yi evde çok güzel oluyor battaniye altında yatmak
keşke evde olsam aç battaniyeyi beknde geleyim kızımla teyzesi:):)

selmaaaaaaaaaa napıyon kuzummm hava çok güzel burda...

hatice ne etti acaba tosununu görmüştür bi girse de anlatsa merak ettim
yaaa

ıyı cnm benım bursa sabah ben namazdan sonra kuran okurken resmen kar basladı guzel guzel yagmaya sonra uyudum uyandım hava gunluk gulıstanlık yaz gıbı parlıyor gunes suandada hasvetlı ve bol bulutlu bır hava hakım

sayın seyırcıler bursadan vermıs oldumuz hava durumu sımdılık budur kendımı kaptırdım sıpıker gıbı hıssettım resmen

sen nasılsın kuuzum kustunmu yıne bugun

hava şaşırdı resmen tövbe estağfurullah:):)

iyiyim canım kusmadım ama felaket midem ekşiyor ağzıma ekşi su geliyor ama şükür iyiyim ağrılarıma alıştım artık tınlamıyorum
hareketlerime dikkat ediyorum bide dün yine yattım elimi karnıma bastırdım içerideki BALIĞIM dalgalandı durdu:):)

:) kızlarr doğuramadık gitti heee zuhalcim sende bnm gibi beklemedesin. meleklerimiz iyide gelmeye niyetleri yok hala. bn iyice sabırsızlandım.
kalktım evi süpürüdük sildik kayınvalidemle. akşamada eşimin teyzesi gelcek bursadan. hiç istemiyom gelmesini yaa. biraz kasıntıdır kasar insanı. kayın validem varken yatıyom kalkıyom kafama göre bişi olsa istiyom o olunca böle rahat olamıcam yaaa kalcak teyzede. eşimde bana kızıyo sen rahatına bakcaksın yatacaksın dio bozuşuruz senden bu halde iş beklerse fena bozuk atarım ona dio ama ölede olmazki. şimdiden strese girdim heeeee.

özgee ne dicemi şaşırdım kuzum yaaa.. allah sabır versn bidaha yaşatmasın. kimselere vermesn böle bişi rabbim evlatla sınamasın kmseyi.
serpill maşallahhh kızıma büyümüş annesi demekki. bn çok iyiyim dio sana.
deryaaa yat cnm kanal d izliyom bn eğlenceli

esmammmmm gelmedi bizim ufaklık zuzuyla aynı gün doğuracaksınız bu gidişle:):)
boşver teyzeyi falan senin hizmet yapacak halin mi var o sana yapsın kasma kendini
boşver doğurana kadar mı kalacak sizinle işin zor o zaman allah sabır versin:):)
büyüdü teyzesi kızım yatınca anlıyorum karnımı bastırınca öyle bir oluyor ki kalp atışımıdır
nedir birden hızlanıyor değişik bişey yanii son bir haftamız haftaya cumartesi o doktora nasıl gideceğim bilmiyorum

sen gönlünü ferah tut tatlım kızımız çok iyi. bnce başka doktora git artık sen ya valla psiolojini bozuyo doktorun.
daha ne hareketlerini hissedeceksin bi bilsen tadını çıkara çıkara yaşa kuzum. okadr güzel duygularkiii... her dönmesii hissdecen dayıcak ayaklarını karnına elinle hissedeceksin ayak olduğunu:) zaman geldikce sabırsızlanıyorum ama bu günleride çok özlicem yaa

hatice ütü yapıyomuş kızlar dün görememiş tosunu doktor yokmuş. bnde bugn git banada uğra kahve içelim dedim cvp bekliyom

sen gönlünü ferah tut tatlım kızımız çok iyi. bnce başka doktora git artık sen ya valla psiolojini bozuyo doktorun.
daha ne hareketlerini hissedeceksin bi bilsen tadını çıkara çıkara yaşa kuzum. okadr güzel duygularkiii... her dönmesii hissdecen dayıcak ayaklarını karnına elinle hissedeceksin ayak olduğunu:) zaman geldikce sabırsızlanıyorum ama bu günleride çok özlicem yaa

hatice ütü yapıyomuş kızlar dün görememiş tosunu doktor yokmuş. bnde bugn git banada uğra kahve içelim dedim cvp bekliyom

inşallah canım rahat olmaya çalışıyorum kötü düşünmüyorum ama aklıma gelince boğazım düğümleniyor gözlerim doluyor en ufacık şeyde ağlamaya başlıyorum çok hassasım bu ara , inşallah o dediklerinibende hissedeceğim Rabbim büyük çok korkuyorum ama bugünleri de atlacağım

oooo hatice ev hanımı oldu şimdiden hatuna bak bugün gitse de görse tosununu bize de haber verse , afiyet şeker olsun bizim yerimize de için kahveleri:)

serpilimmmmm
uyuyamadım vallaaa yaa kendime inanamıyorm bende :))
battaniye kumanda tv çok güzeldiiiiiiiii kızınıda al gel hakkaten yaaa
sıcacık otururuz ne güzel :)))

bende giyindim fln bi makyaj yabtım kenidme geleyim diye
brz ağrım var ama daha iyiyim, kanama brz yogun böle parça parça geliyo korkuyorum wc ye gidince
çıkıcam brzdan bi arkadaşmla kavhe iççez sonrada anneme gitçem inş bu gece ordayım
kocacımm geç gelcek istanbulda old için yalnz evde kalmak istemiyorum o yzden...

esmaaam teyze geliyomuş hoşgelsin bakalım üzmez inş seni
bende kanal d de doktorumu izledim yaa çok güzeldi
anneler ile kızlarının ilişkisini konuştular anam geldi aklıma bide olursa güzel kızımı düşündm
bigün gelecekmi kollarıma diyeeeee duygulandımd eli gibi :)))

ne güzel olurdu valla battaniye altı sohbetleri:):)

ohh at kendini dışarı tadını çıakr havanın gez dolaş
sen anlattıkça kesin bende kimyasal geçirdim diyorum
aynısı bana da olmuştu neyse takma bunları kafana
normal adet oluyorsun işte tamam kuzum hadi keyiflen artık:)

öyle canım bilmeden daha neler geçirdik acaba bu yolda..allah bi daha yaşatmasn inş.
inşş daha daha güzel günler bekliyo biziii sen kızına kavuşacaksın sağlıklaaa..
akşam kocama diyorum bizim sıpa ne inatçı çktı babası kılıklı bi gelsin kızartcam totosunu diom nası gülüyo :))

güneş bi geliyo bi gidiyo iyice kaçmadan çıkayım ben :)))
görüşürüz bitanemmm kendne ve kızıma iyi bak ona göre hee

canlarım hepinizi öpüyorum ve çokkk seviyorum biliyosunz ztn gene söliym :)
haftasonu görüşemezsek kendinize çok iyi bakınnnn

muckkkkkkkk

özge yeğenine çok üzüldüm, Allah anasına babasına sizlere sabır versin o meleğe de en kısa zamanda sağlıklı bir kardeş gelsin, çok çok üzüldüm şimdi

özge yeğenine çok üzüldüm, Allah anasına babasına sizlere sabır versin o meleğe de en kısa zamanda sağlıklı bir kardeş gelsin, çok çok üzüldüm şimdi

günaydınn güzeller nasılsınız.... bildiğiniz üzere hala doğuramadım

kediler bile doğurdu yaa mırıldanıp duruyolar bahçede sinirlerim bozuldu:d

3yildir canim asilamayla hamile kaldim

hihh maşallah valla bende 2 yıldır bekliyorum hersey normal bizdede hsg temiz banada aşılama dediler ama ben olur diye bekliyorum açıkcası biraz korkuyorum aşılama ve tüp bebek tedavilerinden çok soru sormuş olmazsam canım kaçıncı aşılama oldu ilkmi bide böylebi endişem var tabiki nasip kısmet ama çocunlugu ilk denemede başaramıyo diye bi ön yargı oluştu bendee

2.aşılama cnm ama ilk aşılamayı başka doktora yaptırdım açıkçası pek memnun kalmadım doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum çok ilgili..ve hergün kontrole gittim..bence korkma aşılamadan...bebek için katlanılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…