Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

heyyy kızlarrrrrrrr uykusuz bir geceden yine merhaba

herzamankinden farklı tuaf sancılar gelip gidiyo bana okuyorum araştırıyorum doğum sancısına benziyolar ama henüz bilemiyorum ne olduğunu dayanılabilecek türden bunlar. inşallah doğum sancısıdırda doğururum artık. gelsin paşammmm

beklenen melek tebrikler bebeklerin sağlıkla gelirler inşallahh çok güzel bir haber bu melek2828 bence sen de dr takibine başla ilaçlarla yumurta kalitesi artıyor , ne gün şansın olduğu dr tarafından sana direk söyleniyor ve gebe kalmak kolaylaşıyor, olmazsa aşılama yapılıyor o da olmazsa tüp bebeğe kadar yolu var ben eğer klomenle o ay kalamasaydım direk aşılamaya geçip 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyordum çünkü sabrım kalmamıştı Allah tan bekletmedi kızım, darısı başına kendiliğinden de gelebilir ama vakit kaybetmeyin bence bekleyerek

esma tosun haftasını tamamlamış 38. hafta da bitmiş maşallah daha büyürse normal doğurman zorlaşacak gibi, bir an önce doğursan iyi olacak artık bekliyoruz topiğin ilk paşasını, zuhal de doğurmadı daha heralde bakalım hanginizinki ilk olacak belli olmaz

ayy ne güzel çok sanslısın sağlıkla gelsin bebişlerin cnmm

evet çok haklısın daha önce yumurta takibi yaptırdım ama ilaç verdiler bana anlasılan iyi bi doktor bulup gitmek şart oldu

günaydın kızlarr, nasılsınız

esmacım doğurmamış daha az kaldı hadi inş.

günaydın kızlarr, nasılsınız

esmacım doğurmamış daha az kaldı hadi inş.

günaydın canım nasılsın? ben perişanım bir türlü hastalıgı atlatamadım suan işteyim ve ınan mesaınin btimine kadar nasıl dayanacagım onu dusunuyorum.

günaydın deryaa ,serpil ,baharr

baharcım geçmiş olsun cnmm allah şifa versin
serpilcim nasılsınn
deryaa nbr uykun varmıı :))))))

2 haftadır raporluyum canım ya 20 gunluk rapor hakkım kaldı hepsini bitirmek istemiyorum.

anladım baharcım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu halde de çalışmak ne zor Allah yardımcın olsun canım

serpilcim nasılsınn

günaydın melekcim,

şükür iyiyim gün geçtikçe toparlıyorum ama
iş yapmamı engelliyor kızım, dün bir tane cam sildim hemen leke geldi
tüllerimi yıkadım dayanamadım çok da uzanmadım
eşim bı kısmını sildi yine de geldi bıraktım herşeyi, sanırım doğurana kadar hiçbişey yapamayacağım

canım ya ne yapıyosun doktorun uyarmadı mı seni ş yapma dıye bide cam silmeye kalkıyosun senin lekelenmen oluyor agır iş yapmaman lazım dikkat et kendine

allah iyilik versin cnmm amann temizliği batsınn yapmaa doguma hepsi toptan yapılır nasılsaa

rüyadamda ne gördüm biliyomusunuz hayır olsun inş. hastanedeymişim doktorun teki bana muayene etmeden igne yazıyo bende hemşireye diyorumki bunun öncesinde bi igne olmuşum tabi gebelik süphem var diyorum neyse bana test getiriyo tuvalete girip yapıyorum ama her yerimede bulaştırıyorum idrarı neyse 8 rakamı görüyorum ve pozitif yazıyo neyse sonra pembe pembe akıntım oluyo yanımdada bi ada diyorumki bana igne yaptılar ben düşük yapıyorum diye nasıl aglıyorum sonra kuzenim var hemşire bana inanmıyolar hamileyim diyince küçük balon gibi bişe getiriyo idrar alcakmış test yapcakmış gerisini hatırlamıyorumm ay ne güzelmiş testte pozitif yazısını görmekkk :)))))))

günaydın canım nasılsın? ben perişanım bir türlü hastalıgı atlatamadım suan işteyim ve ınan mesaınin btimine kadar nasıl dayanacagım onu dusunuyorum.

canım merak ettim seni ya, baya uzun sürdü bu grip kötü etti seni
dinlendin ne güzel ama yetmezz tabi bilirim tam geçmeynce tekrar eder yine
hakkın olsada az daha rapor kullansan ya.

günaydın....

deryam nasılsın,
baharcım geçmiş olsun tatlım ,
rapor alsaydın

canm iyiyim dicem ama ...allaha şükür de
bugün çok zor geldim işe normalde 8.30da evden çıkarız eşimle
bgn saat 8.30 da yatagn içinde ben işe gitmicem diye zırlıyodum
snra zoraki kalktım geç kaldık ztn şuanda da hiç çalışasım yok
bütün işleri yığmışlar önüme bende insanım...resmen istifa etmememk için zor duruyorum.

serpil bu arada delirdinmi kuzum sen cam silmek senin harcınmı şmdi
aşk olsun gelir tabi leke normalde geliyo ztn ne cesaret sendekide
kadın al aartık bugünlerden sonra çok gerekirse
bak bi daha duyayım hele temzlik yaptığını

serpilcim nasılsınn

ahh ah meleğim sormaaa uykuyu geçtim
depresyon sardı 4 bir yanımı hiç durasım yok şurda,
evime gitmek istiyorummmmmmmm

sen nasılsın?

canım ya ne yapıyosun doktorun uyarmadı mı seni ş yapma dıye bide cam silmeye kalkıyosun senin lekelenmen oluyor agır iş yapmaman lazım dikkat et kendine

dayanamadım bahar zaten bi cam sildim çamur olmuş tülünü de yıkayınca pis cama asmayayım dedi tül de mekanizmalı nerden aldıysam öyle o da canımı çıkardı, daha yapmam zaten bitti artık:)

allah iyilik versin cnmm amann temizliği batsınn yapmaa doguma hepsi toptan yapılır nasılsaa

melek içim rahat etmedi güneşte vuruyor camlara pırıl pırıl oldu ama diğer camları şey götürüyor şuan bi daha yapmayacağım:)

iyiyim hamdolsun çok sinirliydim aslındada ofiste biriyle iyice söz dalaşı yaptım rahatladımmm canım sıktıı bende agzıma geleni saydı oh beee

hayır olsun canım yaa, bak bu rüyalar boş değil
sen ne durumdasın bittimi adetin yımırtlama ne zmn çalış bak boş durma hee
hayırlısıyla inş rüyaların gerçek olsun canım benim..

rüya demişken bu gece gördüğüm rüya sayesnde de sinirli uyandım ztn
sabah eşim sarılmış bana sinirden adamı bi itledim
rüyamda beni aldatmışş çnkü, kızın biriyle samimi olmuş bi mekanda kızın sevgilisi bunları yakalamış
kavga etmişler olay çkmış bizimki aralarnda bişey olmadığını sölüyo, ama görenler çok yakındılar diyomuş
ben arkadaşlarımdan duyuyomuşum bi deliriyorum, kıızın adıda hale miş, ayyyyyy yoluyodum hepsini
bende kocamı terkediyodum sonra ağlıyodu deli gibi peşimde.
içimdende diyomuşumki yumurtlama dönemimdi haftayada tam iğrenç adam nefret ediyorum senden
bu ay kesin kaçtı diyorum

kafayı bozduğumun resmidir yani artık

hadi hayır olsun canım inşallah yakın zaman o pozitif testi avuçlarının içinde görürsün

sen haftaiçi uyuma iş günü kalkma sopalıksın heee bu gidişle istifa edeceksin zaten
iyice saldın kendini çatlak kız hava ne güzel bak öğlen bi dışarı çık ohh mis gibi yak cigaranı
al kahveni tadını çıkar

yaa dayanamadım napıyım günşte vurunca , annem kadın getirttirme o yapamaz ben silerim dedi:):)
ama eşime sildireceğim bu hafta iki cam kaldı zaten ben yaparım dedi:):)bi daha yapmayacağım söz

yok cnm ya bikaç güne regl olurumm sonrasında başlıcam inş. bakalım nasippp inş. ayy deryaa rüyalarında entrika doluu allah yuvanı esirgesinn adamı terk ediyon hemde yumurtlama tarihinimi düşünüyonn :)))) valla geldigimiz son nokta budur durumumuz epey vahimmmm allah yardım etsin ne diyelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…