- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.641
2.aşılama cnm ama ilk aşılamayı başka doktora yaptırdım açıkçası pek memnun kalmadım doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum çok ilgili..ve hergün kontrole gittim..bence korkma aşılamadan...bebek için katlanılır...
beklenen melek tebrikler bebeklerin sağlıkla gelirler inşallahh çok güzel bir haber bumelek2828 bence sen de dr takibine başla ilaçlarla yumurta kalitesi artıyor , ne gün şansın olduğu dr tarafından sana direk söyleniyor ve gebe kalmak kolaylaşıyor, olmazsa aşılama yapılıyor o da olmazsa tüp bebeğe kadar yolu var ben eğer klomenle o ay kalamasaydım direk aşılamaya geçip 2 aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmeyi düşünüyordum çünkü sabrım kalmamıştı Allah tan bekletmedi kızım, darısı başına kendiliğinden de gelebilir ama vakit kaybetmeyin bence bekleyerek
esma tosun haftasını tamamlamış 38. hafta da bitmiş maşallah daha büyürse normal doğurman zorlaşacak gibi, bir an önce doğursan iyi olacak artıkbekliyoruz topiğin ilk paşasını, zuhal de doğurmadı daha heralde bakalım hanginizinki ilk olacak belli olmaz
günaydın kızlarr, nasılsınız
esmacım doğurmamış daha az kaldı hadi inş.
günaydın....
deryam nasılsın,
baharcım geçmiş olsun tatlım ,
rapor alsaydın
2 haftadır raporluyum canım ya 20 gunluk rapor hakkım kaldı hepsini bitirmek istemiyorum.
günaydın deryaa ,serpil ,baharr
baharcım geçmiş olsun cnmm allah şifa versin
serpilcim nasılsınn
deryaa nbr uykun varmıı :))))))
anladım baharcım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu halde de çalışmak ne zor Allah yardımcın olsun canım
günaydın melekcim,
şükür iyiyim gün geçtikçe toparlıyorum ama
iş yapmamı engelliyor kızım, dün bir tane cam sildim hemen leke geldi
tüllerimi yıkadım dayanamadım çok da uzanmadım
eşim bı kısmını sildi yine de geldi bıraktım herşeyi, sanırım doğurana kadar hiçbişey yapamayacağım
anladım baharcım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu halde de çalışmak ne zor Allah yardımcın olsun canım
günaydın melekcim,
şükür iyiyim gün geçtikçe toparlıyorum ama
iş yapmamı engelliyor kızım, dün bir tane cam sildim hemen leke geldi
tüllerimi yıkadım dayanamadım çok da uzanmadım
eşim bı kısmını sildi yine de geldi bıraktım herşeyi, sanırım doğurana kadar hiçbişey yapamayacağım
günaydın canım nasılsın? ben perişanım bir türlü hastalıgı atlatamadım suan işteyim ve ınan mesaınin btimine kadar nasıl dayanacagım onu dusunuyorum.
günaydın....
deryam nasılsın,
baharcım geçmiş olsun tatlım ,
rapor alsaydın
günaydın deryaa ,serpil ,baharr
baharcım geçmiş olsun cnmm allah şifa versin
serpilcim nasılsınn
deryaa nbr uykun varmıı :))))))
canım ya ne yapıyosun doktorun uyarmadı mı seni ş yapma dıye bide cam silmeye kalkıyosun senin lekelenmen oluyor agır iş yapmaman lazım dikkat et kendine
allah iyilik versin cnmm amann temizliği batsınn yapmaa doguma hepsi toptan yapılır nasılsaa
iyiyim hamdolsun çok sinirliydim aslındada ofiste biriyle iyice söz dalaşı yaptım rahatladımmm canım sıktıı bende agzıma geleni saydı oh beeecanım merak ettim seni ya, baya uzun sürdü bu grip kötü etti seni
dinlendin ne güzel ama yetmezz tabi bilirim tam geçmeynce tekrar eder yine
hakkın olsada az daha rapor kullansan ya.
canm iyiyim dicem ama ...allaha şükür de
bugün çok zor geldim işe normalde 8.30da evden çıkarız eşimle
bgn saat 8.30 da yatagn içinde ben işe gitmicem diye zırlıyodum
snra zoraki kalktım geç kaldık ztn şuanda da hiç çalışasım yok
bütün işleri yığmışlar önüme bende insanım...resmen istifa etmememk için zor duruyorum.
serpil bu arada delirdinmi kuzum sen cam silmek senin harcınmı şmdi
aşk olsun gelir tabi leke normalde geliyo ztn ne cesaret sendekide
kadın al aartık bugünlerden sonra çok gerekirse
bak bi daha duyayım hele temzlik yaptığını
ahh ah meleğim sormaaa uykuyu geçtim
depresyon sardı 4 bir yanımı hiç durasım yok şurda,
evime gitmek istiyorummmmmmmm
sen nasılsın?
rüyadamda ne gördüm biliyomusunuz hayır olsun inş. hastanedeymişim doktorun teki bana muayene etmeden igne yazıyo bende hemşireye diyorumki bunun öncesinde bi igne olmuşum tabi gebelik süphem var diyorum neyse bana test getiriyo tuvalete girip yapıyorum ama her yerimede bulaştırıyorum idrarı neyse 8 rakamı görüyorum ve pozitif yazıyo neyse sonra pembe pembe akıntım oluyo yanımdada bi ada diyorumki bana igne yaptılar ben düşük yapıyorum diye nasıl aglıyorum sonra kuzenim var hemşire bana inanmıyolar hamileyim diyince küçük balon gibi bişe getiriyo idrar alcakmış test yapcakmış gerisini hatırlamıyorumm ay ne güzelmiş testte pozitif yazısını görmekkk :)))))))
rüyadamda ne gördüm biliyomusunuz hayır olsun inş. hastanedeymişim doktorun teki bana muayene etmeden igne yazıyo bende hemşireye diyorumki bunun öncesinde bi igne olmuşum tabi gebelik süphem var diyorum neyse bana test getiriyo tuvalete girip yapıyorum ama her yerimede bulaştırıyorum idrarı neyse 8 rakamı görüyorum ve pozitif yazıyo neyse sonra pembe pembe akıntım oluyo yanımdada bi ada diyorumki bana igne yaptılar ben düşük yapıyorum diye nasıl aglıyorum sonra kuzenim var hemşire bana inanmıyolar hamileyim diyince küçük balon gibi bişe getiriyo idrar alcakmış test yapcakmış gerisini hatırlamıyorumm ay ne güzelmiş testte pozitif yazısını görmekkk :)))))))
canım merak ettim seni ya, baya uzun sürdü bu grip kötü etti seni
dinlendin ne güzel ama yetmezz tabi bilirim tam geçmeynce tekrar eder yine
hakkın olsada az daha rapor kullansan ya.
canm iyiyim dicem ama ...allaha şükür de
bugün çok zor geldim işe normalde 8.30da evden çıkarız eşimle
bgn saat 8.30 da yatagn içinde ben işe gitmicem diye zırlıyodum
snra zoraki kalktım geç kaldık ztn şuanda da hiç çalışasım yok
bütün işleri yığmışlar önüme bende insanım...resmen istifa etmememk için zor duruyorum.
serpil bu arada delirdinmi kuzum sen cam silmek senin harcınmı şmdi
aşk olsun gelir tabi leke normalde geliyo ztn ne cesaret sendekide
kadın al aartık bugünlerden sonra çok gerekirse
bak bi daha duyayım hele temzlik yaptığını
ahh ah meleğim sormaaa uykuyu geçtim
depresyon sardı 4 bir yanımı hiç durasım yok şurda,
evime gitmek istiyorummmmmmmm
sen nasılsın?
yok cnm ya bikaç güne regl olurumm sonrasında başlıcam inş. bakalım nasippp inş. ayy deryaa rüyalarında entrika doluu allah yuvanı esirgesinn adamı terk ediyon hemde yumurtlama tarihinimi düşünüyonn :)))) valla geldigimiz son nokta budur durumumuz epey vahimmmm allah yardım etsin ne diyelimmm
hayır olsun canım yaa, bak bu rüyalar boş değil
sen ne durumdasın bittimi adetin yımırtlama ne zmn çalış bak boş durma hee
hayırlısıyla inş rüyaların gerçek olsun canım benim..
rüya demişken bu gece gördüğüm rüya sayesnde de sinirli uyandım ztn
sabah eşim sarılmış bana sinirden adamı bi itledim
rüyamda beni aldatmışş çnkü, kızın biriyle samimi olmuş bi mekanda kızın sevgilisi bunları yakalamış
kavga etmişler olay çkmış bizimki aralarnda bişey olmadığını sölüyo, ama görenler çok yakındılar diyomuş
ben arkadaşlarımdan duyuyomuşum bi deliriyorum, kıızın adıda hale miş, ayyyyyy yoluyodum hepsini
bende kocamı terkediyodum sonra ağlıyodu deli gibi peşimde.
içimdende diyomuşumki yumurtlama dönemimdi haftayada tam iğrenç adam nefret ediyorum senden
bu ay kesin kaçtı diyorum
kafayı bozduğumun resmidir yani artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?