Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlaaarr valla ne alem ruyalar goruyosunuz oyle bende aksıyon goruyodum hep ama buaralar erken doğum yapyıgımı goruyorum nedense. ay son gordugum ruya soyle annemle bahcede oturuyoruz babam gelıyor bakıyor bana kızım dıkkat et bebek cok asagıda duruyo sankı erken dogurma dıyor sonra kasıklarımda agrı baslıyo elımı uzatıyorum bebegın bası cıkmaya baslamıs anneme bebeı ıcerı sokun dıye bagrıyomusum annemde olmaz artık dogucak dıyor ınanamazsınız bır bebek cıkıyor kı bembeyaz pamuk gıbı bır bebek kordonu ıle annem kucagıma verıyor bak erken dogdu ama kuveze bıle gerek yok dıyor hop uyanıyorum o AN

iyiyim hamdolsun çok sinirliydim aslındada ofiste biriyle iyice söz dalaşı yaptım rahatladımmm canım sıktıı bende agzıma geleni saydı oh beee

sen onu bana yollasana bi güzel yolyımda yoluk yoluk dolansın ortalıkta

off cnm valla bilmiyorum bi bıkkınlık varki bu ara hat saffada
ctesim zaten hastanede geçti acillerde babannem rahatsızdı onu götürüp getirdim
akşamındada kocama deli oldum arabada sigara yakmşım diye söylendi(bbasının arabası normalde içmiyolar arabada)
bende sinirlendim fırlattım camdan sigarayı ..
hep aynı şeyi yapıyomuşumda kaç kere söylediği halde bide şmdi trip atıyomuşum
gezmeye gitçektik istemiyorum dedi bende eve gtmek istemiyorum dedim....
sonuçta eve gittik sinirden ve sıkıntıdan ağladım büütün gece püf...

bilinçaltında ne varsa rüya olarak yaşıyoruzz herkesin ilgi alanına göre iştee inş. sağlıklı bir şekilde alcaksınn kucagına yavrunu canım benim

deryam senin de herşey üstüne geliyor bu ara seni sinir etmek için elleirnden geleni yapıyorlar
bu ara çok gerginsin bahar geçişlerinde insanlar depresyon gibi sıkıntılar yaşayabilir aman dikkat et kendine
hakim ol kuzum kendini düşün mutlu edecek şeyler var

kızlar canım hep acayıp seyler cekıyor mesela suan zeytın yagının ıcıne bıraz sırke doksem kekıde koysam ekmegı batırıp yesem allah evde olsam yapardım valla

canlarım nasılsınızzz... ben hala doğuramadım yaaa
cmtesi gecesi bekledim gelcek die. eşimle sabaha kadar otrduk sabaha kadar sancı çektim saat başı öle bi ağrı vuruyoduki. çok heycanlıydı geliyomu geleekmi die die sabahı ettik eşimle. o sancıda birbirimize bakıp bakıp güldük eşimle. sonra uyuyakalmışız kalktım ne sancı var ne başka bişi. hevesimiz kursağımızda kaldı. kasıklarım çok ağrıyo cmtesiden beri ama gelmicek herhal bnm paşa:)

serpilll yolcam seni heee ne camı siliyon sen yaaaa allam yarabbim nasıl sinirlendim anlatamam. tam kötekliksin heee....
deryaaa rüyalar başlamış yine
baharcım erken doğum olcak die düşünme çok kötü etkiliyo insnaı sağlıkla gelcek bebeğin zamanında.
melek hayırlısı olsun cnm belki gelmez kırmızılar. gelirsede artık başla doktor kontrollerine.
hatice 1de kontorlü var. az önce görüştük. çıkınca haber vercek. sonrada bursaya gelcekmiş. derya ile resimlerimi koyarım gezcem dolaşcam dedi bnde doğurup tosunumun resmlerini koycam geç görürsün dedim haber alınca veririm size.

kızlar canım hep acayıp seyler cekıyor mesela suan zeytın yagının ıcıne bıraz sırke doksem kekıde koysam ekmegı batırıp yesem allah evde olsam yapardım valla

anammm bahar o nasıl bişey öyle miden bozulcak:)

esmam yaa Allah kurtarsın valla bayağıdır sancı çekiyorsun bir avazda inşallah ama az kaldı artık gelecek tam gününü bekliyor bence bak gör çok akıllı tosuncuk...

kızma esma yaa dayanamadım tülü yıkadım baktım cam leş gibi bi tek oturma odasını sildim başka yok ama geldi yine bundan sonra silmeyeceğim söz veriyorum

serfikciğim restorantlarda iştah artırıcı olarak yemek sıparısı alınmadan once gelıyor bu dedıgım masaya ınanılmaz guzel bır tadı var tabıı asırı yersen mıde maffolur o ayrı :)

esmacıgım erkek cocukları nazlı olur 40 haftayı da gecebılırsın bence ama bu sancılar senı yoruyodur emınım lı saglıkla annesını yormadan gelsın bebegın inşallah

aaa ciddi misin hiç yemedim ben o yüzden kusura bakma ilk defa duydum ilginç ama buralarda pek yok ondan denemek lazım o zaman:)

aaa ciddi misin hiç yemedim ben o yüzden kusura bakma ilk defa duydum ilginç ama buralarda pek yok ondan denemek lazım o zaman:)

dene canım zeytın yagının içine balsemik sirke ve kekik ınanılmaz ama turkıyede ekmegı zeytın yagına batırıp yenılıyor dıye bılıyorum ben buda onun degısık sekli :)

dene canım zeytın yagının içine balsemik sirke ve kekik ınanılmaz ama turkıyede ekmegı zeytın yagına batırıp yenılıyor dıye bılıyorum ben buda onun degısık sekli :)

hımmm anladım canım denemek lazım gerçi ben zeytnyağını da o şekil yemiyorum ama :):)

senin oğlanda amma nazlı çıktı hee sağlıkla gelsindeee inş. ne zaman gelirse gelsinn
serpile kızanada baksennn sen çok farklıydın sanki unuttunmu o günleri esma temizlik yapma işe gitme dedik bizde sana çok :))))
evet regl gelsin baslıcam allahın izniylee

heee melek iyi dedin sanki bizim kız yerinde oturuyordu dimi konuş melek:)

vallaa canım sorma rüyalardan belli iyice sapıttığım
adamla ayrılıyoz ben hala yımırtlama derdindeyim :))))
eşimin hastalık durumları fln olunca heralde bi korkumu sardı beni nedir
2 haftadır ya ben onu terkediyom ya o beni rüyalarda hepte aldatmaca
sinir oldum artıkın :))

reglin gelirse ki inş gelmez hemen doktora gidiyosun bakkk artık kontrol ol ona göre yolumuza bakalım

bende perş günü gitmeyi düşünüyorum doktora bakalım bana ne dicek

deryaaa huniyi getireyim bari rüyalarda da lazım olacak sanırım:d

sanırım serpilim öle olacak tam atacağım derken
bu huni yapıştı gene bana

aynen öyle cnm yaa herkes el birliği oldu sanki,
biraz gevşemem lazım küçük bi depresyon bu galiba ara ara geliyolar bana böyle
hiçbişeyden zevk almıyorum fln..neyse geçer inş.

iştee hamileliğin azizliğiii şmdi nerden bulcan kızzz akşam eve gidince yapta ye bari
kızının canı çekmiş o kdr

Esmaacımmm, tosun geri sayıma başladı bence haftasonuna kalmaz doğurcan bence bak görürsün :)))
haticee bugün gelio demek heee ohh gelsinde özencik yapalıms ize burdan
selmayıda alcazz gezcem ben iki gebeyi yanıma alıptaaa bnm göbekte az buz değil hani
tokuşturururz bol bol

Son düzenleme:
ya bugünü kendime tatil ilan ettim kızlar nerdesinizzzzzzzz
lütfen gelin laflayalım yarından sonra çok çalışmam lazım çok

heee melek iyi dedin sanki bizim kız yerinde oturuyordu dimi konuş melek:)

ama ama bnm riskim yoktu kii serpilin ölemi kanaması oluyo savunmamda hemn hazır hee şimdide bol bol yatışşş...gel keyfim gel. sancılardan pek yatamıyon ama olsun bugnlerime şükür. hortlak gibiyim en erken uyumam 3 oluyo sabahta 7de gözler acık

deryaa bnce senn artık hergün tatil yapma zamanın geldi kuzum. çalışmak için çalışıyon he

aynen kızzz esmaaaaa zorluyorum vallaa kendimi
şu bebiş gelsin hele işi gücü bırakıp hep onla ilgilencem inş :)

haticem aradı şimdi 280 gr bebeiş 14 cm olmuş parça parça görmüş kocaman olmuş paşa. 100 1500 erkekmiş kaburgalarını bile görmüş ayakları bacaklarını herşyini görmüş. gözlerini görmüş çok güzeldi dio

bak bak nasıl savunmuş yine kendini :):) tamam haklısınız valla hata ettim ben bi daha yapmayacağım yaparsam dövün beni:)

anammmm maşallah paşaya yaaa erkek geliyor demek kesin ohh ne güzel , bizim tosun tam tosun olacak he hehe yerim onu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…