Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bizdende çok çok slm söyle cnmm haberlerini eksik etmesinn bizdenn

savunurum ben hahaha:)
serpilim sende kocman görcen bebeğini inş bu sefer. okadr güzel bi mucizeki her gitmende harika pozlar vercek sana bebeğin.

bizdende çok çok slm söyle cnmm haberlerini eksik etmesinn bizdenn

söledim cnm. şimdi hatun sahlde çay keyfi yapıyo. off off yürüdüğümde acayip sancım oluyo gözüm almıyo dışarı çıkmaya günlük güneşlik burası. bnde camları açtım öle alıyom havamı

tosun paşa garantilendi yani heeee
hadi bakalım hayırlı olsun, maşallah oğlumuza

offf esmam cumartesi büyük gün ve çok korkuyorum hiç gitmek istemiyorum hatta doğurana kadar doktora gitmeyeyim o derece yani
doktor incelerken kızımı ne yapacağım orada nefesim kesiliyor şimdiden

offf esmam cumartesi büyük gün ve çok korkuyorum hiç gitmek istemiyorum hatta doğurana kadar doktora gitmeyeyim o derece yani

kesin kalpten gidersin sen orda keşke karnını kocanla gönderme sansın olsaymışş ozaman çok strese girmezdinn :)))))

iyi düşünelim iyi olsun allahım herseyin en iyisini bilir takma kafana bunlarıı

kesin kalpten gidersin sen orda keşke karnını kocanla gönderme sansın olsaymışş ozaman çok strese girmezdinn :)))))

iyi düşünelim iyi olsun allahım herseyin en iyisini bilir takma kafana bunlarıı

kesinlikle melek ne yapacağımı bilmiyorum yaa offff şu günü hayırlısı ile bi atlatsam yarabbim

serpilimm sen gnlünü ferah tut. hiç kötü düşünme bol bol duanı oku. herşey çok iyi olcak bnce. ama sen doktorunu değiştirmelisin artıkkkkkkk psikolojini çokk etkiledii
her onu gördüğünde bunlar aklına gelcek. araştır cnm iyi bir doktora git. aklındaki olumsuzluklar ancak öle gider.

serpilimmm allahın izniyle ctesi güzel haberler alacağız
kızın sana el sallıcak ordan anneee turp gibiyim dicekkk
iyi düşün emi doktorun gene canını sıkarsa beni ara burdan bi uçarım ona varya neye uğradığını şaşırır

farkındamısın şekerler son 12 gün yazıyo tickerda gördükce heycanım artıyo. şafak 12 100den geriye saymaya başladığım günü hatırlıyom

farkındamısın şekerler son 12 gün yazıyo tickerda gördükce heycanım artıyo. şafak 12 100den geriye saymaya başladığım günü hatırlıyom

ayy evt yaaa 12 güncükkkk
nereden nereye vallaaa bana bile heycan basıyor esmaaa
40 uçurmaaya bursaya getir yiğenimizi kızz :))

ayy evt yaaa 12 güncükkkk
nereden nereye vallaaa bana bile heycan basıyor esmaaa
40 uçurmaaya bursaya getir yiğenimizi kızz :))

cnm ya inşallah nasip olur o günlerde getirirm çok isterm valla öle bişi yapmayı. ama bebek doğsun dayısına götürcem ben onu ankaraya 10 günlük olunca.:)
cuma günü yemin töreni var kardeşimin komutanından izin aldı haftasonunu bizim yanımızda geçirecek. pzar akşama kadar izinli olcak. 1 geceliğinede olsa gelcek istanbula. inş o geldiğinde doğar paşamda görür dayısı. onu bekliyo paşam:) o gelmeden gelmicek herhalde. bnde doğurur törene bebeğimle giderim die düşünüyodum ama olmayacak.

bence sen haftasonu engeç doğurcan kızz bak dayısıda gelcekmiş
bencede onu bekliyo hadi bakalım hayırlısı heyecanla bekliyoruzzz

çocuk korktu tabi annem beni dogar dogmaz kıslalara götürcek orda bırakır gelirse diyeeee :)))))))

hep iyi düşünüyorum ama o gün ne olurum bilmem ne yapacağım ben bide 3 te randevu geçer mi o gün , eve nasıl döneceğim yüzüm gülerek mi o akşam bi ohh çekerek uyuyabilcek miyim yoksa gözyaşı mı dökeceğim neler düşünüyorum bir bilsen, haftasonu hamile kotu aldım kendime Allah ım sonuna kadar giymek nasip olacak mı keyfini çıkarabilecek miyim bunları giyerken offf.... doktor meselesini bende düşünüyorum bakalım şu cumartesiyi bi atlayım da hayırlı ile

inşallah deryam adaklar adadım yavrumu iyi göreyim sağlığı iyi olsun diye , kendi doktoruma gitmeyeceğim canım bu ultrason içinb başka doktora gidiyorum
o biraz daha iyi:)

darısı başıma esmam yaa inşallah

aman iyi başka doktormuş rahatladım :)
tabiiki giyeceksin öyle şeyler düşünme gözünü seveyyim yaa
biliyorum vesvese yapıyor insan ama oku üfle rahatlat kendini
şeytanın fikirlerinden uzaklaş, hiç kötü bişey çıkmayacak bak gör
halay çekeceğiz burda güzel kızımız için bi kez daha

inşallah bitanem kafamı dağıtmak için neler yapıyorum bi bilsen , güzel haberlerle döneceğim inşallah
rabbi,m izin verirse inanmak istiyorum herşey güzel olacak ve ben güzel şeyler yazacağım buraya

hemmmm ne güzel baharda geldiiii
artık umarım kar mar yağmaz gene korkuyorum hee sevinmeye
ne kıştı vallaaa
yaz gelsin yazzzzzz şöyle bi güzel gezelim tozalım temiz hava alalım yaa
tıkıldık kaldık iyice

evet hava çok güzel burda da canım insanın içi kıpır kıpır oluyor inşallah
hep böyle gider bende kalın giyinmekten sıkıldım

ayyy vallaa dün deniz kenarı bi yere gittik
hava nasıl sıcaktı deniz çarşaf gibi atlayasım geldi vallaa
çok özledim yaaa yüzmeyiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…