Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

selmaaaaaaaa hoşgeldin kuzum beğenmelere başlamışın hadi çabuk okuda yaz ben gitmeden :)))
sen gene geziyon bu ara galiba yoksun ortadaa

öööfff darlandım nerde kaldı bu adam yahhuuuuuuuu
çıkmak istiyorum artık şu ofisten

deryamm ayy ne guldum son msjına ama yetısemedım sana bılseydım gerıden baslardım okumaya

yok kız ne gezmesı kızıma aldıgım hersey mısafır odasında tepılı duruyordu bende bugun kendımı işe adadım gardolabımı bı bolumunu bosaltıp kızımın cıcılerınıo yerlestırdım
ve uzerıme olmayan herseyı kaldırayım bosuna yer tutmasın dedım sonra bı baktımkı yemın ederım suanda gıycek asla adam akıllı kıyafetım yokk
ve onumde daha 2 ay var alsam deymez evde bısı yok ayy bastılar bana

öööfff darlandım nerde kaldı bu adam yahhuuuuuuuu
çıkmak istiyorum artık şu ofisten

kız gıttın sandım

hatcem gelmıs demek artık bulusuyoruz ama kesın bı aksılık olur hafta ıcı sen calısıyorsun cmtsı nısan var akrabımızın pzr kocam evde ama ben ayarlıcam muhakkak bıgun

yetiştin kızzz yetiştindee aha şmdi geldi işte kaçıyorum acil çıkış

kuzum çok öpüyorum seni yarın görüşürz inşş
kızını da çok öpütmö yerim onu da cicilerinideeee
muuckkkkk

bızde senı optuk tıyzesı ıns cumartesı falam kısmetse kızımla tanıstırcam tıyzelerını

♥..
Ellerimi her açtığımda yine ŞÜKREDİYORUM sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma. Vardır her ŞERRİN bir HAYRI ve SEBEBİ.
YAŞANMASI GEREKENLERİN yazılmıştır VAKT-İ ZAMANI. Ben elimden geleni yapıyorum, geriye kalan TAKDİR-İ İLAHİ•٠•●♥.

günaydın inş. bizimde nasibimizde vardır bir bebekkk

ayy hala geçmedimi cnm valla fena tutuldun inş geçer artıkk

melekcim sen nasılsınnn

kolay kolay gecmeyecek canım bellı gercı azaldı ilaçlar sayesınde sorma bır surup ıcıyorum dengemı bozuyor uyku getırıyo bırde alerjı ılacı baslattılar onu normaldede ıcıyorum boyle zaman alerjımden dolayı gercıde ınanılmaz uyutuyor ıkısı bırlesınce ınanamazsın zar zor kalkıyorum yataktan suan bıle gozlerım kapanıyor yaaa

ayy hala geçmedimi cnm valla fena tutuldun inş geçer artıkk

melekcim sen nasılsınnn

iyiyim şekerim valla aynı
aa dünki rüyamı anlatayım şimdi ben mankenmişim üstümdede parlement mavisi bi elbise neyse birileri beni kaçırıyo tutsak ediyo bende evden kaçma yolları arıyorum sonra pencerelerin hepsi kapalı çıkamıyorum bi pencere buluıyorum alt komşuya yalvarıyorum telefon diye oda bana bi bardak su getiriyo kadın sormuyoda senin ne işin var diye sonra konuşamıyorum yardım isteyemiyorum telefon açıyorum kimse cvp vermiyoo anacımm ne ilginçti galiba popom açıkta kalmış hehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…