- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.721
selamün aleyküm kızlar nasılsınızzzzzzzzz
günaydın kızlar...
çok uykum var gece uyuyamadım uyandım taş yutmuş gibiyim midem o kadar kötü ki
bitrde gaz anlatamam size nasıl ağrım var bütün karın kaslarım ağrıyor belime vuruyor ,
şimdide sol tarafta ağrım var içeride damarım çekiliyor sanki belime vuruyor ağrısı , ayakta uyuyorum
canım yaa alaah yardımcın olsunn izin alamazmısınnn
sağol canım, izin almak mı kanama olduğumda zar zor izin verdi, kendi hastalıktan kırılyor işe geliyor bu halimle hiç izin alamam
çalışmıyorum valla gözlerim kapalı
kolay kolay gecmeyecek canım bellı gercı azaldı ilaçlar sayesınde sorma bır surup ıcıyorum dengemı bozuyor uyku getırıyo bırde alerjı ılacı baslattılar onu normaldede ıcıyorum boyle zaman alerjımden dolayı gercıde ınanılmaz uyutuyor ıkısı bırlesınce ınanamazsın zar zor kalkıyorum yataktan suan bıle gozlerım kapanıyor yaaa
iyiyim şekerim valla aynı
aa dünki rüyamı anlatayım şimdi ben mankenmişimüstümdede parlement mavisi bi elbise neyse birileri beni kaçırıyo tutsak ediyo bende evden kaçma yolları arıyorum sonra pencerelerin hepsi kapalı çıkamıyorum bi pencere buluıyorum alt komşuya yalvarıyorum telefon diye oda bana bi bardak su getiriyo kadın sormuyoda senin ne işin var diye sonra konuşamıyorum yardım isteyemiyorum telefon açıyorum kimse cvp vermiyoo anacımm ne ilginçti galiba popom açıkta kalmış hehehehehe
selamün aleyküm kızlar nasılsınızzzzzzzzz
günaydın kızlar...
bitrde gaz anlatamam size nasıl ağrım var bütün karın kaslarım ağrıyor belime vuruyor ,
şimdide sol tarafta ağrım var içeride damarım çekiliyor sanki belime vuruyor ağrısı , ayakta uyuyorum
artık benimkide kendini nasıl bi begenmekse nasıl görmekse artıkk hahahaha şimdi gülüyorumda nasıl aglıyorummmm rüyamda :)))ayy canım yaa çok fena vallaa zaten ayılamıyo insan bide ilaçlar üstüne
haftasonuna erişsek biran önce dimi :)
boool boll yatar dinlenirsin inş
hahahaha, manken hatunnnnnn seni
biz senle iyi aksiyon filmi çeviriyoruz hee valla hayır olsun
yok ben hep popomu kolluyorum hep kapalı ama yokkk genede görüosuun :))
A.s canım hoşgeldin
iyilik ne olsun, sen nasılsınnn ?
günaydın serpilim, kıyamam sana uykusuzluk çok fena
azcıkizin alıp dinlenebilsen keşke, o gaz sancısı fln berbat bişi ztn
allah yardımcın olsun inşşş geçer hemencik ya
aleyküm selam canım iyiyiz sen nasılsınn? ablan nasıl olduu
ayy canım yaa çok fena vallaa zaten ayılamıyo insan bide ilaçlar üstüne
haftasonuna erişsek biran önce dimi :)
boool boll yatar dinlenirsin inş
hahahaha, manken hatunnnnnn seni
biz senle iyi aksiyon filmi çeviriyoruz hee valla hayır olsun
yok ben hep popomu kolluyorum hep kapalı ama yokkk genede görüosuun :))
A.s canım hoşgeldin
iyilik ne olsun, sen nasılsınnn ?[/COL
günaydın serpilim, kıyamam sana uykusuzluk çok fena
azcıkizin alıp dinlenebilsen keşke, o gaz sancısı fln berbat bişi ztn
allah yardımcın olsun inşşş geçer hemencik ya
günaydın kızlar...
hamdolsun canım ya ablamda nasıl olsun işte sabrını rabbimden diliyo çok şükür herşeye allahtan gelen herşeye senden nbr tatlım
allah yardımcısı olsun cnm sabır versin mevlam
ne olsun şekerim bugun yarın regl bekliyorumm sonra yeniden umut yeşerticem inş...
allah razı olsun canım belki gelmez canım inş öyle ümid edyrz rabbim sennde yüzünü güldrsn inş
evet dün doktora gittim %100 erkek artık kaynanana oluyorum :)
tosunum kocaman olmuşçok güzeldi rabbim hepimize yaşattın bu duyguları inşalah
yarın biletimi aldım bursaya geliyorum kızlar cumartesi gününe ayarlayın işlerinizi
kaçırdığım neler var kızlar
evet arkadaşlar su dakika itibariyle kırmızıları görmüş bulunuyorumm nasipten öte yol gidilmezz hakkımızda hayırlısı
kızlarrrrrrr gunaydın çok özledim sizi nasılsınız
kahvaltı ediyorum hadi gelin :))))))))
evet dün doktora gittim %100 erkek artık kaynanana oluyorum :)
tosunum kocaman olmuşçok güzeldi rabbim hepimize yaşattın bu duyguları inşalah
yarın biletimi aldım bursaya geliyorum kızlar cumartesi gününe ayarlayın işlerinizi
kaçırdığım neler var kızlar
evet arkadaşlar su dakika itibariyle kırmızıları görmüş bulunuyorumm nasipten öte yol gidilmezz hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?