Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet öyle düşünüyorum hakkımızda hayırlısı bakalımm

yeni döngun hayırlı oldun canım..

saol cnm inş. verimli olurrr

gunayydıınnn kızlar yahu bosuna dememısler 4 5 6 aylar cok rahat dıe suanda cok mutsuzum sag tarafıma sankı bıcak saplıyorlar arada bır arı bır gırıyor hareket edemıyorum ama en fazla 20 snye ve tektaraflı cok sukur bıdee 25 haftadan berı erken dogum yaparsam korkum var resmen ya dogarsaa ya yasamazsa

hatııceeemmm demek kısmetse cumartesı bulusuyoruz ama benım ustume gıymeye yemın ederım kıyafet yok hıc bıseyım olmuyooo gene mutsuzuuummm

kocam dun gece yatarken senın burnunmu tıkalı degısık nefes alıyorsun dedı basladım aglamayaaa
bazen aglıoyorum neden agladıgımı unutuyorum :44::44::44::44:

kızlar burda hava ne kadar guzel anlatamam ya dışarı cıkıp gezesım var ama gunes gormeyen bır odada tıkılıp kalmak zorundayım ay iş olmayacaktı ki alısverışe cıkıcaktım ohhh ne guzel olurdu. tansell bende senınle aynı durumdayım bugun işe gelirken ustume zar zor kıyafet buldum acil alışverıs yapmam gerekıyor eşimle bunu konusuyoduk dun acaba ödeneksiz izine mı cıksan daha az para harcarız dedi :) haklı adam işte giymem için bir elbise 120 den baslıyor etek gomlek alsam dıyorum gercı yıne aynı para off off resmı yerde calısmasam daha rahat olurdum kesın ama kıyafetlerıme de dıkkat etmelıyım calısdıgım yerden dolayı.

kuzum ne oldu sana yaa bahar geldi güneş açtı derken bize pek yaramadı galiba
herkes bi negatif :)
yeni bikaç bişey alıverirsin canım idare edersin bu kdr dert etme duygusallaşmışsın bu ara sen
mevsim geçişleri artıı hamilelik olur tabi, üzme kendini aklınada öyle kötü şeyler getirme.

kızlar fıkır ıkısı arasında gıttım geldım
Eki Görüntüle 371714 bunuda soyle hayal edın toz pembe tul halı ve duvar sonrada bu beyaz mobılya

esımın arkadasından alıcaz gelıs fıyatına vercek normalde 1900 tl

kızlar esmadan haber varmı bugun hıc gelmedı dogurdumu kız yoksa bu :18::18::18::18:

ama ama kızlar nırdesınız hava guzel temızlık yapmam lazım pufff cnm ıstemıyor zatı depresyondayımm ayy cıglık atmak ıstıyorum cıkıp delı gıbı gezmek ıstıyorum ayy su cumartesı bı gelse varya ıns soyle delı gıbı gezsek gezsek gezsek

aaa buarada deryacan ben hulyaya ozelden msj atayım cumartesı ıcın grerse falam ben yokken konuusursun gelmek ısterse sonra haber vermedın olmasın

kesinlikle ikincisi, dediğin gibi toz pembe ve beyaz süper olur bayıldım

aaa buarada deryacan ben hulyaya ozelden msj atayım cumartesı ıcın grerse falam ben yokken konuusursun gelmek ısterse sonra haber vermedın olmasın

tamam at canım mesaj girmedi bayadır yakalarsak haber ederiz ona mutlaka
belki mail gider fln gelir bakar foruma

allaahım biri beni durdursun şeker komasına giricem brzdan, elimden çikolata düşmüyor
midem yandı artık ama engel olamıyorum

''canım senin duygularını anlıyorum bir zamanlarlar sadece bende dayanamıyorummm derdim çünki önce Allahın izniyle benimde tedaviyle oldu 5 sene senin gibi evlat özlemiyle yandım tutuşdum Mevlam kucagımı boş bırakmadı amaa önce hayırlısını iste hakkında hayırlısıysa olsun bak hasretle tutuştugum oglum imansız bir anne için büyük sınav Rabbimi bilmegen bilmek istemegen bir evlatın anasıyım çoook zor utancım kalb yarası ahirete kadar kamburum kimseyi canından evlatıyla sınava tabirli tutmasın
önce hayırlısı dile nasibinde varsa Mevlamın hazinesi sonsuz kulluguna yakışır ümmete yaraşır hayırlı salih evlatlardan eylesin hakkında hayırlı gönlünün razı olcagı muratını nasib eylesin inşaAllah yüce Mevlam selametle''

rabbim bizlere inş. sağlıklısından hayırlısından imanlısından nasip etsinn

kızlar topıgı hatıcemı topluyordu nıe sımdı herkezcıkler kabuguna cekıldı :44::44::44::44:

vallaa ben burdayım ama kimsecikler yok kendi kendime de konuşmaktan da sıkıldım

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyorum akşamları fırsat buluyorum ama siz yoksunuz..oğluşumla biz çok iyiyiz artık geri sayım başladı 9 haftamız kaldı bugünleride gördük çok şükür..kuzumun herşeyini aldık bi odası kaldı onuda haftaya alıcaz allahın izniyle.. cumartesi gelmek çok isterdim ama eşim fransada kızlar kayınvalidemlerin binadaki dairemde kalıyorum şimdi yanlız çıkarsam laf ederler eminim.. sizi görmek çok isterdim amaa

yaaa ne ama nıe laf etsıner dıcem ama sızınler bıraz cınstı dımı amayyaa arkadaslarınla bulusmana kım ne karısır dıcem ama karısan karısır ama ama ama

buarada aksamlarıda olsa gır yaz bısıler ask olsun gecenlerde topıgın ılk gunlerını olkudum hep muhabbet herkez burdaydı sende sımdı herkez yok

evet gerı sayım basladı esma ve zuhal bı dogursakı bugun yoklar belkıde dogurdular sıra bıze geldı demek aramızda 10 gun var bende dıyorum son 10 hafta ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…