- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.741
evet öyle düşünüyorum hakkımızda hayırlısı bakalımm
hatiiceee kızz zuyuzz hatice nispetmi yapıyon bbize bühüüüüüüüü
sen oğlunla bizim yerimizede yee
maşşallaah tosunumuza garantiledik artık
amin cnm allah isteyen herkese yaşatsın...
ohh geliyosun sonunda cumartesi görüşüyoruz o zaman inşşş
hakkında hayırlısı olsun canım...inşşş yeni dönemde gelir meleğin,
sen doktorada git bu ay bakalım mutlaka, ne güzel günü gününe adet oluyosun buda nimet canım
diğer topiclerde görüyorum adet olmak için uğraşanlar var ... bugünümüze şükür
yeni döngun hayırlı oldun canım..
gunayydıınnn kızlar yahu bosuna dememısler 4 5 6 aylar cok rahat dıe suanda cok mutsuzum sag tarafıma sankı bıcak saplıyorlar arada bır arı bır gırıyor hareket edemıyorum ama en fazla 20 snye ve tektaraflı cok sukur bıdee 25 haftadan berı erken dogum yaparsam korkum var resmen ya dogarsaa ya yasamazsa
Eki Görüntüle 371713 kızlar fıkır ıkısı arasında gıttım geldım
Eki Görüntüle 371714 bunuda soyle hayal edın toz pembe tul halı ve duvar sonrada bu beyaz mobılya
esımın arkadasından alıcaz gelıs fıyatına vercek normalde 1900 tl
aaa buarada deryacan ben hulyaya ozelden msj atayım cumartesı ıcın grerse falam ben yokken konuusursun gelmek ısterse sonra haber vermedın olmasın
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyorum akşamları fırsat buluyorum ama siz yoksunuz..oğluşumla biz çok iyiyiz artık geri sayım başladı 9 haftamız kaldı bugünleride gördük çok şükür..kuzumun herşeyini aldık bi odası kaldı onuda haftaya alıcaz allahın izniyle.. cumartesi gelmek çok isterdim ama eşim fransada kızlar kayınvalidemlerin binadaki dairemde kalıyorum şimdi yanlız çıkarsam laf ederler eminim.. sizi görmek çok isterdim amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?