Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben yazıyorum ben okuyorum galıba yada ben soyluyorum ben işitiyorum neyse ıkısıde aynı sey

kulaklarım çınladı :))) nerdesiniz bakimmm siz derya serpil melek selma huhuuuu kızlarrrrr

anacım sabah berı ben burdayımda serpıl bı sabah vardı sımcık yok deryada eserse gelıyor
naber kız nasıl gıdıyo ev de oturmak buarada esma yok hıc haberın varmı

selma ne o kız benim de giycek bişeylerim yok boşver napalım şişkoyuz biz
bi kaç tane tsort aldım lcw dan üzerinde bebek resmi var çok komik:))
beyaz odayı nerden buldun burda pendikte erol mobilya sitesinde buldum bende çok beğendim nakit 1600 dedi ama göründüğü gibimi bilmem tel aradım gidicem pendiğe bakmaya
bursada gezerim diyodum pazar günü bikaç mobilyacıya gittik çilek hiç beğenmedim mobilyasını
3000 verdi takımı bikaç yerde hemen hemen fiyatı 3000 veriyor

aynen tatlım cılek baktık bızde ılk bende begenmedım hemıde 3000 tl yuh dedım

bak sımdı esımın ınegollu mobılyacı arkadası var o dedıkı bıze ben bebek odası satmıyorum ama arkadasım var ankarada yanlıs hatırlamıyorsan onun ınternet sıtesıne bakın begenın ben gelıs fıyatına alıcam dedı sag olsun BELIS mobılya cnm nette sıtesı var fıyatlarıda yazıyor dedıgım gıbı 1900 nakıtte

ara kız beklıyoruz hadı merak ettım vallahı sende bak o sıteye begendınmı sen beyazıı
ya bıde pembelerde var ama sonra oglum falam olursa bıdaha bıdaha alamam oyuzden soft renk beyaz pembe halı tul duvar erkek olursada mavı halı tul duvar

erol mobilya yaz ondada var beyaz olan

canlarım ben geldimm:) haticenin teli üzerine aranıza katılmış bulunmaktayım

doğuramadım hala malum beceremicem bu işi

cumadan beri eşimin teyzesi bendeydi. bugn gönderdim allaha bin şükür. çamaşır yıkadım kaynanama iş çıkardım kardeşi gidince. o burdayken çok gezdi malum iş yapsın azcık dedim

çok sancılarım var yaa geceler hep uykusuz. sancım var ama sıklaşmadı bir türlü. boş boş sancı çekiyom. baya sancım oluyo ama bugün acaba doğurcammı diom. duşa girdim dalan bişiler yedim şimdikte oturdum bilgisayar başına. bacaklarımı kesiyolar sanki. şeyimin kemikleri batıyo kaburgalarım acıyo. ilk zamanlarda hiç bişi yokmuş şimdiki durum çok daha kötü. ne yatabiliyon ne oturabiliyon:)

bn bi geçmişi okuyumda gelim.

ben geldim....

uykum var amaaaaa

karnım acıyor ayaklarım ağrıyor gece ne şekil uyudum ben allah ım
boynum bile tutulmuş pöffffffffff...

haticem yüzünü gören cennetlik nasıl gidiyor ev hayatı:)
esma yaa ne zaman doğurcan merkala bekliyorum süpriz yapacak tosun sana

hatunlar siz napıyorsnuz

esmaa saol ıcımı ferahlattın zaten endıselıyım ne durumda olcam dıe sende ekmegıme yag surdun

allahım yardımcın olsuunn ne mutluki sana bu dayanması zor sıkıntıların ardında allahın izni ile tarifsiz mutluluk sizi bekliyoo (maşallah)

ohhhbee kızlar bı taraflarınız cınlayınca bakıyorumda herkez topıgı dolduru verdı

melek2828, tansell, lugesma+, serfik+, haticemavi+, yokh+, srdrhly

kaç zamandır yoktu böyle kalabalık iyi oldu şenlendi topik :)))

esmaa saol ıcımı ferahlattın zaten endıselıyım ne durumda olcam dıe sende ekmegıme yag surdun

selmaa bunlar sadece bi kısmı canım daha neler var neler...
inanırmısınız gece ellerimi bacakalrımı sokacak yer bulamadım okadr ağrıdıki. en son eşimin poposuna yatıp uyumuşum. garibimde bişi diememiş dirseğimide karnına doğru dayamışım. adamcağızımada işkence ediyom. yüz kere arıyo günde akşam kötüydün varmı bişi şimdi die.
nasıl bi ağrı biliyonuzmu sanki acayip sıkışmısım wc yokmuş altıma yapmamak için tutuyomuşum gibi kasık ağrısı. sürekli tuvalete gidip geliyo sıkıştım die ama bi damla bişi yok
ama en güzeli yavruna kavuşacağın için bu ağrıları çekmek. öle olmasa dayanılmaz gerçekten. allah hepimizi kavuştursun inş.

allahım yardımcın olsuunn ne mutluki sana bu dayanması zor sıkıntıların ardında allahın izni ile tarifsiz mutluluk sizi bekliyoo (maşallah)

melek cnm inş sende ve senn gibi bekleyenlerde kavuşacak yavrularına. bak burda herkesin bi sızlanması vardı şimdi çoğumuz hamiş hamiş sızlanmalarımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…