- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.761
kulaklarım çınladı :))) nerdesiniz bakimmm siz derya serpil melek selma huhuuuu kızlarrrrr
anacım sabah berı ben burdayımda serpıl bı sabah vardı sımcık yok deryada eserse gelıyor
naber kız nasıl gıdıyo ev de oturmak buarada esma yok hıc haberın varmı
selma ne o kız benim de giycek bişeylerim yok boşver napalım şişkoyuz biz
bi kaç tane tsort aldım lcw dan üzerinde bebek resmi var çok komik:))
beyaz odayı nerden buldun burda pendikte erol mobilya sitesinde buldum bende çok beğendim nakit 1600 dedi ama göründüğü gibimi bilmem tel aradım gidicem pendiğe bakmaya
bursada gezerim diyodum pazar günü bikaç mobilyacıya gittik çilek hiç beğenmedim mobilyasını
3000 verdi takımı bikaç yerde hemen hemen fiyatı 3000 veriyor
aynen tatlım cılek baktık bızde ılk bende begenmedım hemıde 3000 tl yuh dedım
bak sımdı esımın ınegollu mobılyacı arkadası var o dedıkı bıze ben bebek odası satmıyorum ama arkadasım var ankarada yanlıs hatırlamıyorsan onun ınternet sıtesıne bakın begenın ben gelıs fıyatına alıcam dedı sag olsun BELIS mobılya cnm nette sıtesı var fıyatlarıda yazıyor dedıgım gıbı 1900 nakıtte
canlarım ben geldimm:) haticenin teli üzerine aranıza katılmış bulunmaktayım
doğuramadım hala malum beceremicem bu işi
cumadan beri eşimin teyzesi bendeydi. bugn gönderdim allaha bin şükür. çamaşır yıkadım kaynanama iş çıkardım kardeşi gidince. o burdayken çok gezdi malum iş yapsın azcık dedim
çok sancılarım var yaa geceler hep uykusuz. sancım var ama sıklaşmadı bir türlü. boş boş sancı çekiyom. baya sancım oluyo ama bugün acaba doğurcammı diom. duşa girdim dalan bişiler yedim şimdikte oturdum bilgisayar başına. bacaklarımı kesiyolar sanki. şeyimin kemikleri batıyo kaburgalarım acıyo. ilk zamanlarda hiç bişi yokmuş şimdiki durum çok daha kötü. ne yatabiliyon ne oturabiliyon:)
bn bi geçmişi okuyumda gelim.
canlarım ben geldimm:) haticenin teli üzerine aranıza katılmış bulunmaktayım
doğuramadım hala malum beceremicem bu işi
cumadan beri eşimin teyzesi bendeydi. bugn gönderdim allaha bin şükür. çamaşır yıkadım kaynanama iş çıkardım kardeşi gidince. o burdayken çok gezdi malum iş yapsın azcık dedim
çok sancılarım var yaa geceler hep uykusuz. sancım var ama sıklaşmadı bir türlü. boş boş sancı çekiyom. baya sancım oluyo ama bugün acaba doğurcammı diom. duşa girdim dalan bişiler yedim şimdikte oturdum bilgisayar başına. bacaklarımı kesiyolar sanki. şeyimin kemikleri batıyo kaburgalarım acıyo. ilk zamanlarda hiç bişi yokmuş şimdiki durum çok daha kötü. ne yatabiliyon ne oturabiliyon:)
bn bi geçmişi okuyumda gelim.
esmaa saol ıcımı ferahlattın zaten endıselıyım ne durumda olcam dıe sende ekmegıme yag surdun
allahım yardımcın olsuunn ne mutluki sana bu dayanması zor sıkıntıların ardında allahın izni ile tarifsiz mutluluk sizi bekliyoo (maşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?