Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

eve olmak çok sıkıcı kızlar hiç istemeyin bence
dün bissürü şey aldım ben çıtçıtlı badi aldım tırnakmakası hırka aldım

esmam yaaa ne zorluk çekiyorsun be canım Allah yardımcın olsun sen cidden ağır geçiriyorsun bu son günleri , zuzu da bi sıkıntı yok bekliyor kuzu kuzu, Allah kuvvet versin canım benim tez zamanda yavruna kavuş inşallah bekletmesin artık daha sabırsızlanıyoruz bizde

eve olmak çok sıkıcı kızlar hiç istemeyin bence
dün bissürü şey aldım ben çıtçıtlı badi aldım tırnakmakası hırka aldım

tabi erkekini gördün başla alışverişe ohh ne güzel bende cumartesi günü hayırlı haberler alırsan kimse beni tutamaz artık , kızımı özledim zaten napıyor acaba şuan iyidir dimi

evet serpil aynen öyle artık erkek kıyafetlerine bakıyorum :)
inşallah sende hayırlı haberlerle dönüceksin kızın kocaman oldu artık
resime sığmıyorlar artık bütün halde parça parça görüceksin kafasını ayaklarını sığmıyorlar ekrana :))))))))))

hehe ne güzel canım güzel günlerde giymek nasip olsun oğluma resmi yok mu annesi bi görsek:)

çok heyecanlıyım bi o kadar korkuyorum ama çok merak ediyorum nasıl oldu diye büyük ultrasona gireceğiz kısmetse detaylı incelenecek...
bişey sorcam haticem yaa senin doktor 4 lü test yaptırdı mı sana

sorma serpilim valla. şimdi sende sıkıntı çekiyon ama son günlrde uyuyamadıkca ağrıların yalancı sancıların oldukca bugünlerine şükredeceksin o yüzden şimdiki ağrıların sancıların kıymetini bil kendini kötü hissetme:)

haftasonu kardeşim gelcek ya bugün aradı haftasonuna kadar doğarmı abla görim diyo yavrum ordan telaşı sardı kuzumu. perşembe günü kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz. inş kontorle gitmeden doğurmaya giderim

test gerek görmedi serpil bir ay sonra çağırdı resimleri parça parça nisan 17 aşım var

doğru diyorsun emam şükür yine de sen belli ki çok acı çekiyorsun ben hiç sesimi çıkarmayayım...
bence tosun dayısını bekliyor çok akıllı o :)

sağlıkla giysin benim tosunum , o çıtçıtlılardan ben de aldım babasının gözüne soktum:)

test gerek görmedi serpil bir ay sonra çağırdı resimleri parça parça nisan 17 aşım var

al işte gerizekalı doktor bana da yaptırmasaydı şimdi güle oynaya iki hafta sonra gidecektim ultrasona ya sabır ya sabır

herkese iyi akşamlarrr öpüyorumm hatice ne maharetler varmış sende ben tövbe yapamam hele annem göstermeden aslaaa :))))

hatıceemm ıyı gunlerde mutlu gunlerde gıyın ıns

ah bendede basladı o yalancı sancılar 2 gun once ılk defa gece yatagımda ayagıma kramp gırdı otum patladı ama uzun surmedı bu sabahta tam sagıma doncem kasıgıma bır agrı oylece kalakaldım 20 sn oldum sandım acısından ahhh ahhh netcez bız

ayy bende gırıyom kımse yok cıkıyorym bıraz iş yapayım dıe sonra aklım burda dıyorum sımdı kaynattılarsa ara verıyorum işe gelıyorum 1 sayfa bıle olmamıs
aman kızlar calıs calıs nereye kadar sızde yanı bırakın işleri bak hatıcem nasıl bırakı verdı bı cırpıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…