- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.781
selmaa bunlar sadece bi kısmı canımdaha neler var neler...
inanırmısınız gece ellerimi bacakalrımı sokacak yer bulamadım okadr ağrıdıki. en son eşimin poposuna yatıp uyumuşum. garibimde bişi diememiş dirseğimide karnına doğru dayamışım. adamcağızımada işkence ediyom. yüz kere arıyo günde akşam kötüydün varmı bişi şimdi die.
nasıl bi ağrı biliyonuzmu sanki acayip sıkışmısım wc yokmuş altıma yapmamak için tutuyomuşum gibi kasık ağrısı. sürekli tuvalete gidip geliyo sıkıştım die ama bi damla bişi yok
ama en güzeli yavruna kavuşacağın için bu ağrıları çekmek. öle olmasa dayanılmaz gerçekten. allah hepimizi kavuştursun inş.
melek cnm inş sende ve senn gibi bekleyenlerde kavuşacak yavrularına. bak burda herkesin bi sızlanması vardı şimdi çoğumuz hamiş hamiş sızlanmalarımız var
eve olmak çok sıkıcı kızlar hiç istemeyin bence
dün bissürü şey aldım ben çıtçıtlı badi aldım tırnakmakası hırka aldım
kızlar zuhal doğurdumu ki. 40 haftayı doldurdu o ya aramızda 10 gün var. inşallah hayırlısıyla kurtulmuştur.
esmam yaaa ne zorluk çekiyorsun be canım Allah yardımcın olsun sen cidden ağır geçiriyorsun bu son günleri , zuzu da bi sıkıntı yok bekliyor kuzu kuzu, Allah kuvvet versin canım benim tez zamanda yavruna kavuş inşallah bekletmesin artık daha sabırsızlanıyoruz bizde
tabi erkekini gördün başla alışverişe ohh ne güzel bende cumartesi günü hayırlı haberler alırsan kimse beni tutamaz artık , kızımı özledim zaten napıyor acaba şuan iyidir dimi
evet serpil aynen öyle artık erkek kıyafetlerine bakıyorum :)
inşallah sende hayırlı haberlerle dönüceksin kızın kocaman oldu artık
resime sığmıyorlar artık bütün halde parça parça görüceksin kafasını ayaklarını sığmıyorlar ekrana :))))))))))
esmam yaaa ne zorluk çekiyorsun be canım Allah yardımcın olsun sen cidden ağır geçiriyorsun bu son günleri , zuzu da bi sıkıntı yok bekliyor kuzu kuzu, Allah kuvvet versin canım benim tez zamanda yavruna kavuş inşallah bekletmesin artık daha sabırsızlanıyoruz bizde
tabi erkekini gördün başla alışverişe ohh ne güzel bende cumartesi günü hayırlı haberler alırsan kimse beni tutamaz artık , kızımı özledim zaten napıyor acaba şuan iyidir dimi
hehe ne güzel canım güzel günlerde giymek nasip olsun oğluma resmi yok mu annesi bi görsek:)
çok heyecanlıyım bi o kadar korkuyorum ama çok merak ediyorum nasıl oldu diye büyük ultrasona gireceğiz kısmetse detaylı incelenecek...
bişey sorcam haticem yaa senin doktor 4 lü test yaptırdı mı sana
sorma serpilim valla. şimdi sende sıkıntı çekiyon ama son günlrde uyuyamadıkca ağrıların yalancı sancıların oldukca bugünlerine şükredeceksin o yüzden şimdiki ağrıların sancıların kıymetini bil kendini kötü hissetme:)
haftasonu kardeşim gelcek ya bugün aradı haftasonuna kadar doğarmı abla görim diyo yavrum ordan telaşı sardı kuzumu. perşembe günü kontrolümüz var bakalım ne dicek doktorumuz. inş kontorle gitmeden doğurmaya giderim
test gerek görmedi serpil bir ay sonra çağırdı resimleri parça parça nisan 17 aşım var
Eki Görüntüle 371929 Eki Görüntüle 371928 Eki Görüntüle 371927 Eki Görüntüle 371926
bunları ben ördüm alın size erkek donu :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?