- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.801
günaydınnn kızlar nasılsınız ?
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydn kızlar ama bnm felaket uykum var :2:
gunaydın canım al benden de okada uyumak ıstıyorum dun ıs ten sonra eve gıttım yattım bırde sabah zar zor kalktım aldıgım ılaclar benı uyukukolık yaptı resmen kafa bulmus gıbı gezınıyorum. :) hadı gel yatak bulup yatalım bız :)
ayyyyy süper olur baharcımmm şöyle ikiz yatak olsa yaylana yaylana
kafaya yorganıda çeksek ohh missssss
yaa erken yatınca daha beter oluyo insan.. ben akşam geç yattım 1 buçuğa geliyodu
haliyle hiç alamadımda uykuyu sbh sürünerek çktım yataktan
şmdide ofis müsait allahtan kafayı masaya koydum bi yandan uyuyorm bi yandan size yazıyorum
günaydın canım ben daha iyiyim bugun :) sen nasılsın
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydn kızlar ama bnm felaket uykum var :2:
iyiyim cnm hamdolsunn agrısız bir regl geçiriyorum bende hoş daha sökmedide
ay deryaa bi gündee hiç uykum yok dedigini görebilcekmiyizz acaba senin hep uykun var kuzuuuu
ya kızlar bu her regl öncesi 2 gün lekelenmeler oluyo başka olan varmı yoksa bendemi sadecee kistmi var yoksa :S
günaydın kızlar..........
zuzu ya mesaj attım henüz doğurmamış, bugün doktora gidecekmiş ne inat çıktı bizim erkekler:)
napıyosunuz bakalım
son bir kaç aydır ilk iki gün lekelenmem oluyo yani peçeteye geliyo sonra 3 gün artıyoo çok önceden ben bahsetmiştim doktora oda kist yüzünden demiştii amaa bu kadınların işi ne zorrr yaaa doktorada bi başlasa gitçemde cumartesi giderim heralde hormon tahlili yaptırırım yeniden klomen isterimm birde bakalım
kızzzzzz benim uykum olmayan gün yokkkkkkk hiç göremiceniz o günü :)))
vallaa bu leke olayı ilk başlarken olurdu bende akşama doğru artardı
son iki aydır leke meke de kalmadı direk foşşş diye gidiyo :))
kistten mi oluyomuş o ne alaka biçok insan lekelenmeyle başlar adete, sen ne zmn gidiyosun dopktora bakim?
günaydın kuzummmmmm naber nasılsın?
ayy hakkaten veletler pek sabırlıymış hiç istemiyolar rahatlarını bozmayı maşallah onlara
aynı gün gelcekler sanki anlaşmışlar gibi :)
Gunaydin bayanyanlar nasilsiniz bakalim doguran filan var mi uzun zamandir giremedim merak ettim
Bu arada ben tasindim kum doktum simdi evdeyim istirahatte
son bir kaç aydır ilk iki gün lekelenmem oluyo yani peçeteye geliyo sonra 3 gün artıyoo çok önceden ben bahsetmiştim doktora oda kist yüzünden demiştii amaa bu kadınların işi ne zorrr yaaa doktorada bi başlasa gitçemde cumartesi giderim heralde hormon tahlili yaptırırım yeniden klomen isterimm birde bakalım
geçmiş olsun canım görünmüyorsun bayadır,
sen nasılsın bebeğin nasıl umarım herşey yolundadır..
o doktorlar çok bilmesin ne alakası var :)
genelde hepimizde öyle oluyo ilk günden sonra coşuyo
bnm 2 aydır durumum farklı o yüzden ilk günü bile çok geliyo.
git git haftasonu ihmal etme. inş güzel sonuçlar alalım
bende doktoru aradım yrn öğlen arası gitçektim ne güzel rand dolmuş sinir oldum
taaa yrn akşam 18:15 'e aldım iş çıkışı gitçem üff çok sıkıcı
geçmiş olsun canım görünmüyorsun bayadır,
sen nasılsın bebeğin nasıl umarım herşey yolundadır..
o doktorlar çok bilmesin ne alakası var :)
genelde hepimizde öyle oluyo ilk günden sonra coşuyo
bnm 2 aydır durumum farklı o yüzden ilk günü bile çok geliyo.
git git haftasonu ihmal etme. inş güzel sonuçlar alalım
bende doktoru aradım yrn öğlen arası gitçektim ne güzel rand dolmuş sinir oldum
taaa yrn akşam 18:15 'e aldım iş çıkışı gitçem üff çok sıkıcı
mrb cnm ohh mis gibi olmuştur evin ellerine sağlık bende doktora 6 ayken gittim herseyi yaptı temiz çıktı 1 yıl deyince hsg çektirdim 8 aydırda bekliyorum iştee gitcem artık ne olursa bilemiyorumm hakkımızda hayırlıssııslm kızlar hemen bı gıreyım bakayım dedım 2 gunluk temızlıkten sonra sımdı hazırlanıp anama gıdıcem havada guzell
ama artık topıkte kımsecıkler yok hergnde zuhal esma dogurdumu dır gırıyorum ama onlardanda tık yok bosuna erkekler gununu tamamlarmıs der buyuklerımız dogru demek cogu
deryaammm dr gıtcen demek hadı bakalım hayırlı haberlerlerle gel ın
melek kız sende ıhmal etme bu dr aslında bence hemen gıtkı adetının 3. gunu cagırcak cunkı senı yoksa taa bıdahakı aya kalırsın vallahı cok bıle ıhmal etmısın ben 6 ay olmayınca gıtmıstım dr butun testlerımı yaptım hormon falam hamıle kalmanda sımdılık bı sorun yok dedı hıc olmazsa ıcım rahatlamıstı tabı benım kısce 15 ay sonra tesrıf ettıler
serpılım nerde gorunmuyor bugun
kızlar herkes nerde yaaaaaa patladımm sıkıntıdann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?