Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlarrr ben de patladım sıkıntıdan başım da ağrıyor hava çok güzel ama ben eve gidip uyumak istiyorum...

selmaaa kuzummm gez ne güzel tadını çıkar yaa biz tıkandık kaldık ofislerde

evet tıkıldık ofislereee bugun moralim bozukk canım sıkılıyo herkese çatasım varrr daglara çıkıp bagıra bagıra aglayasım varrrrrr

canımya hersey iyi cıkar inşallah da bır tek gec bakınmıs olursun doktoara tek derdımız o olsun .

öyle canım inşş temiz çıksındaa geç gitmeyede razıyımmm

ya bizim burda o saatlere randevu vermiyolarr en son 17:00 keşke o saatlerde olsa işten izin almakta sıkıntı olmazz

ayy bende hiç beklemiyodumm o saate öğlene yok deyince şansımı deniyim dedim
allahtan doktor 7 ye kdr ordaymış çok sevindirik oldummm :)

selmammmmm ohh eline sağlık mis gibi otur şmdi evinde
demekkk anane gitçen hee kızınla ohhh vallaa hava süper yemekten geldik şmdi
zor girdim içeri dışarıda hayat akıyo akıyooooooooo

ya işte rol yapıyom hiç bir seye kafa takmıyomuşum gibi üzülmüyomusum gibi allahım güç versinnn bana sAbır versin beklemek ne zorrr

Canım Rabbim sabırlar versin inşalah.Gerçekten beklemek çok zor.Kafanda 1000 tane soru işareti.Etraftakiler konuşuyor ama sen başka yerlerde.Seni çok iyi anlayabiliyorum.Sende son durum nedir?

ya işte rol yapıyom hiç bir seye kafa takmıyomuşum gibi üzülmüyomusum gibi allahım güç versinnn bana sAbır versin beklemek ne zorrr

canım benim bırakma kendini lütfen, bu ilk regl günleri biliyoruz hepimiz
çok sıkıntılı oluyor psikolojk açıdan insan yıkılıyor resmen, ama bikaç gün sonra yeniden umutla bakacaksın
ben buna inanıyorum. inşallah son olur, rabbimd aha fazla bekletmez bizleri.
kendini sıkma ağlamak rahatlamak istiyosan ağla içine atma daha beter olursun.

anladım canım, sakin ol ne olur demesi kolay diyeceksin ama nasıl teselli vereyim sana dualarımdasın senin için de dua ediyorum tez zamanda meleğine kavuşacaksın inşallah

anladım canım, sakin ol ne olur demesi kolay diyeceksin ama nasıl teselli vereyim sana dualarımdasın senin için de dua ediyorum tez zamanda meleğine kavuşacaksın inşallah

serppiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllllllllllllllllllll

hunimiiiiiiiii veeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kriziiiiiiiiiiimmmmmmm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bn geldim kızceler. nasılsınız bakalım... hala doğuramadık yaaa

kayınvalidem evleri sildi süpürdü dip köşe:) tertemiz olduk artık doğurabilirim diom ama bişi yok. sancılarım var ama sıklaşmıyo yaa bacakalrımı kesip atasım var. uyuşuyo resmen çok ağrıyo yaa belimde bugün ağrıyo fazlacana....

şimdi pazara gitcem gezim azcık havada süper. yürüyüm akşama gelir belki. ayın 23 eşimin doğum günü inş tosunum babasına doğum gnü hediyesi olur. dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla kurtulayım. yarın kontrolümüzde var bakarsınız doğurtr beni doktor başka bişi düşünemez oldum yaaaa heraan doğurcakmışım gibi geliyo.d

canım bır bakarsın babasının dogum gununde doğar senın oğlanda :)

esmacımm hoşgeldinnn
iyiyiz valaaa ne olsun bekliyoruzki biri doğursun bizde şenlenelim
tosunumuzu karşılayalım ama tık yok sizde :))
allaah yardımcın olsun canım bi avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah
sağlıkla gelsin paşalarımız

inşallah cnm çok istiyorum öle olmasını. hep öle diodum ozamana doğurcam hastanede pasta kescez die öle olcak herhald.

ay inşallah oyle olur canım cifte kutlama yaparsınız benımde babamın temmuzda dogum gunu bende sureklı dıyorum babamın dogum gununde dogururum ay super olur valla aslında sezaryan olacak gıbı gözukuyor dogumum oyle olursa kesın o gune alırım tarıhı :)

esmaaaa pazarda doğurmaysın şimdi ne olay olur var yaa :) aman allah korusun diyeyim tosun babasının doğum günün de gelsin zaten ya dayısını ya da babasını bekliyor :)

ya bnm bu ay ilk defa sağ yumurtalığım ağrıyo
hep solumda olurdu yımırta acep bu defa sağda da mı bi hareket var çözemedim
iki gündür sağlı sollu sancıyoz hayır olsun yrn görcem inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…