- Konu Sahibi haticemavi
-
- #21.821
kızlarrr ben de patladım sıkıntıdan başım da ağrıyor hava çok güzel ama ben eve gidip uyumak istiyorum...
selmaaa kuzummm gez ne güzel tadını çıkar yaa biz tıkandık kaldık ofislerde
canımya hersey iyi cıkar inşallah da bır tek gec bakınmıs olursun doktoara tek derdımız o olsun .
ya bizim burda o saatlere randevu vermiyolarr en son 17:00 keşke o saatlerde olsa işten izin almakta sıkıntı olmazz
slm kızlar hemen bı gıreyım bakayım dedım 2 gunluk temızlıkten sonra sımdı hazırlanıp anama gıdıcem havada guzell
ama artık topıkte kımsecıkler yok hergnde zuhal esma dogurdumu dır gırıyorum ama onlardanda tık yok bosuna erkekler gununu tamamlarmıs der buyuklerımız dogru demek cogu
deryaammm dr gıtcen demek hadı bakalım hayırlı haberlerlerle gel ın
melek kız sende ıhmal etme bu dr aslında bence hemen gıtkı adetının 3. gunu cagırcak cunkı senı yoksa taa bıdahakı aya kalırsın vallahı cok bıle ıhmal etmısın ben 6 ay olmayınca gıtmıstım dr butun testlerımı yaptım hormon falam hamıle kalmanda sımdılık bı sorun yok dedı hıc olmazsa ıcım rahatlamıstı tabı benım kısce 15 ay sonra tesrıf ettıler
serpılım nerde gorunmuyor bugun
evet tıkıldık ofislereee bugun moralim bozukk canım sıkılıyo herkese çatasım varrr daglara çıkıp bagıra bagıra aglayasım varrrrrr
evet tıkıldık ofislereee bugun moralim bozukk canım sıkılıyo herkese çatasım varrr daglara çıkıp bagıra bagıra aglayasım varrrrrr
ya işte rol yapıyom hiç bir seye kafa takmıyomuşum gibi üzülmüyomusum gibi allahım güç versinnn bana sAbır versin beklemek ne zorrr
ya işte rol yapıyom hiç bir seye kafa takmıyomuşum gibi üzülmüyomusum gibi allahım güç versinnn bana sAbır versin beklemek ne zorrr
anladım canım, sakin ol ne olur demesi kolay diyeceksin ama nasıl teselli vereyim sana dualarımdasın senin için de dua ediyorum tez zamanda meleğine kavuşacaksın inşallah
bn geldim kızceler. nasılsınız bakalım... hala doğuramadık yaaa
kayınvalidem evleri sildi süpürdü dip köşe:) tertemiz olduk artık doğurabilirim diom ama bişi yok. sancılarım var ama sıklaşmıyo yaa bacakalrımı kesip atasım var. uyuşuyo resmen çok ağrıyo yaa belimde bugün ağrıyo fazlacana....
şimdi pazara gitcem gezim azcık havada süper. yürüyüm akşama gelir belki. ayın 23 eşimin doğum günü inş tosunum babasına doğum gnü hediyesi olur. dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla kurtulayım. yarın kontrolümüzde var bakarsınız doğurtr beni doktorbaşka bişi düşünemez oldum yaaaa heraan doğurcakmışım gibi geliyo.d
kayınvalidem evleri sildi süpürdü dip köşe:) tertemiz olduk artık doğurabilirim diom ama bişi yok. sancılarım var ama sıklaşmıyo yaa bacakalrımı kesip atasım var. uyuşuyo resmen çok ağrıyo yaa belimde bugün ağrıyo fazlacana....
şimdi pazara gitcem gezim azcık havada süper. yürüyüm akşama gelir belki. ayın 23 eşimin doğum günü inş tosunum babasına doğum gnü hediyesi olur. dualarınızı eksik etmeyin hayırlısıyla kurtulayım. yarın kontrolümüzde var bakarsınız doğurtr beni doktorbaşka bişi düşünemez oldum yaaaa heraan doğurcakmışım gibi geliyo.d
canım bır bakarsın babasının dogum gununde doğar senın oğlanda :)
inşallah cnm çok istiyorum öle olmasını. hep öle diodum ozamana doğurcam hastanede pasta kescez die öle olcak herhald.
su huni ne işe yarıyo kızlar ya acıklayın bakalım :) merak edıyorum cok
hunim benimmmmmm
serpil açıkla bahara bakim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?