- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.201
melekcım 27 yasındayım cnm bıraz gec cevap yazdım bı yandanda temızlık yapmaya calısıyorum sımdılık muck
canlarım ben geldim, çok moralim bozuldu
bel fıtığıymışım ben
canlarım ben geldim, çok moralim bozuldu
bel fıtığıymışım ben
geçmiş olsun cnm. bundan sonra herşeye çok dikkat et. nekadar dikkat edersen okadar hafifletirsin biliyosundur bunları. yorgan silkelerkende ters hareket etme
cabım ya geçmiş olsunn dikkat et kendinee
off offfff nerelerden atayım kendimi bilmiyorum ya
ilaç verdi gebelikte de uygun olabilecek egzersiz verdi
snra hamile olmazsan bu ay fizik tedavi vericem dedi..
işte dikkat etçekmişim bi sürü öneri verdi.
ya benim nedir bu çektiğim ya
bi çocuk yapalım dedik ne apandisiti kaldı ne kimyasalı ne bel fıtığı allahım ne diyeceğimi bilemiyorum
isyan etmiyorum ama çok yoruldum artık
hamilelikte normal birine göre sıkıntı çekersin vücut ağırlaşıyo dedi, ona göre ufak tedaviler verriz dedi...
buna şükür rabbim beterinden saklasın, ancak çok yoruldum elimde değil, sanki sürekli önüme olumsuz bişey çıkyıo
bişey sanki hem fiziken hemde ruhen engeliyo öyle düşünmye başladım artk...
allah hayır etsin sonumuzu..
geldimi hep üst üste gelir allah sanada eşinede sifa versin canımmkafanızda tuz cevir ver demedi deme
şimdi ne alaka ya reglim son günü ve benim sol kasımgımda hafif batmalar agrısız kasılmalar oluyo bu ne şimdi
sadaka veriyorum hep bi duamı okutsam evde diyorum
bi kurtulsak şu hastalıklardan, tuz çevirip verme nasıl oluyor kime veriliyor
yumurtan büyüyodur cnm bnmde son günlerimde başlar çatlayana kdr arada yoklar öyle..
sadaka veriyorsan tamam canımm tuza gerek yokk hadi gelişsin bakalım gelişsin ama bu ay bebek olsun inş
herkese iyi akşamlar diliyorum yarın görüşürüz
derya seytanın bacagını kırdınmı nee bugun hiç uykum var demedin 1 saat erken kalkmana rağmen öptmmm herkesii
slm kızlar ben geldim ....
uzun zamandır yoktum ama anlaşılan yokluğum pek belli olmamış ..
neyse ben hala adet olmadım iyice sinirlerim yıprandı bunları düşünmüyorum artık...
çok üzgünüm bitkinim ve en önemlisi hiç beklemediğim bir anda kendimi garip yetim gibi hissetmeye başladım
hayatımda yeri dolmayacak ve gidişiyle değerini daha çok arttıran BABAANNEMİ KAYBETTİM yüreğim yanıyo ruhum daralıyo
ve ben ne yapacağımı nasıl bu duruma alışacağımı bilmiyorum
günaydın kızlar,
kızacağınızı bile bile söylüyorum dün ağlama krizine girdim psikolojim çok bozuk
mahvetti beni bu doktorlar kocamda böyle yaptım diye benimle soğuk soğuk konuşuyor,
esmam lanet olası o dörtlü testte riskim çıkmasaydı belki deşuan derin bri oh çekmiş
olacaktım gittiğim doktor ultrason değerlerine göre riskin 1:1910 dedi ama kan değerlerinde
risk çıktığı için bağırsaktaki bu parlaklık bebeğin down sendroml olabileceği konusunda tedirginlik
yaratıyor dedi, genetik test istedi tabi buda sıvı ile ortaya çıkıyor , bapırsaklarla ilgili genetik bir test yapılacak
aını unuttum bebek kaka yapamıyormuş buda özürlü çocuklarda olabiliyor ama normal insanda da bu gen hastalığı
çıkabiliyormuş, anne babanın genlerinden geçiyormuş çocuğa ama bizde böyle bir genetik sorun yok bildiğim kadarıyla,
bebeğimin acaba kan mı yuttu böyle oldu , şuan doktora gitmeye korkuyorum ne yapacağımı da bilmiyorum tokso testi istedi,
sen büyük ultrasonu nerde yaptırdın canım , 21.haftada bi daha gideyim diyorum belki kaybolur, bağırsaklarında sorun varsa
bebeğimi kaybetmekten korkuorum ne yapacağımı şaşırdım eşim bebek sağlıklı işte beyni gelişimi gayet iyi sorun yok diyor ya ileriki
haftalarda sorun çıkarsa????
burcucum dualarımdasın hep bitanem sakın seni unuttuk sanma , halen adet olmamışsın kötü bir durum doktor ne diyor peki
melek, derya canlarım günaydın
kızlar bende cumartesi doktora gittim 10:30 randevu aldımm muayeneye girdigimde 12:00 idi neyse bekler ken 5 aylık hamile kız merdivenlerden düştü galoş yüzünden kaymış inş. bişe olmamıştır bebegine neyse doktor bana senin bişeyin yok bebegin olur dedi muayne etti adetlerin düzenli yumurtluyosun hsgde temiz dedi eşimin spremiyoğramını kabul etmedi kendi biyere yönlerdirdi orda yaptırcakmışız bilmem para tuzagı bilmem bildigi bişe var dur bakalım ne olcakk +vajinal muayeneden nefret ediyorummmm
kızlar ben geldim napıyonuz
serpilim içini ferah tut şu dr acilen değiştir artık boğasım geliyor dr kızım sorunsuz aramıza katılacak inşallah
esmaaa kız sen hala doğurmadınmı :)))))) benim gelmemi bekliyor teyzecim galiba
burcu canım başın sağolsun
kızlar sizler nasılsınız
harika haftasonu geçirdim kızlarla resimleri eklemedinizmi
size harika müjdem var hala oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uleynnnnn
rabbim mevlam neyi nasıl dilerse isterse o o zaman geliyor yengem hamile şaka gibi kızlar 3 sefer tüp bebek yaptı olmadı neler neler
günü geçmiş dün test yapmış 2 çizgi çıkmış sonrada kan verdi 663 sonuç dün anenmlerle kestel şeleleye gittik ordanda haberi alır almaz abime akşamdan beri ağlıyoruz rabbim nerde kim varsa herkese tatırsın
ne güzel herşey normal , spermiogramı yaptırdığın yer öenmli evet farklılıklar çıkabiliyor, özellikle tüp bebek merkezi istiyorlar. hadi hayırlısı artık için rahat olsun yakında gelecek bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?