Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

melekcım 27 yasındayım cnm bıraz gec cevap yazdım bı yandanda temızlık yapmaya calısıyorum sımdılık muck

kızlar kızlar gelemmi

belime güzel güzel ağrılar giriyo oturdum hurma yiyorum sıklaştırırda doğururum inş die. bide size bişi danışcam sabahtan beri çamaşırımda az az ıslaklık hissediyom. akıntı değil ama bide dünden beri ishallim. acaba doğum belirtilerimi? bide sabahtan beri tosunumu azcık hissettim. tedirginim acıkcası. ama hastaneye gitmeyede korkuyom boş bekletirler die. neyapsamki?

geçmiş olsun cnm. bundan sonra herşeye çok dikkat et. nekadar dikkat edersen okadar hafifletirsin biliyosundur bunları. yorgan silkelerkende ters hareket etme

off offfff nerelerden atayım kendimi bilmiyorum ya
ilaç verdi gebelikte de uygun olabilecek egzersiz verdi
snra hamile olmazsan bu ay fizik tedavi vericem dedi..
işte dikkat etçekmişim bi sürü öneri verdi.
ya benim nedir bu çektiğim ya
bi çocuk yapalım dedik ne apandisiti kaldı ne kimyasalı ne bel fıtığı allahım ne diyeceğimi bilemiyorum
isyan etmiyorum ama çok yoruldum artık
hamilelikte normal birine göre sıkıntı çekersin vücut ağırlaşıyo dedi, ona göre ufak tedaviler verriz dedi...
buna şükür rabbim beterinden saklasın, ancak çok yoruldum elimde değil, sanki sürekli önüme olumsuz bişey çıkyıo
bişey sanki hem fiziken hemde ruhen engeliyo öyle düşünmye başladım artk...
allah hayır etsin sonumuzu..

geldimi hep üst üste gelir allah sanada eşinede sifa versin canımm kafanızda tuz cevir ver demedi deme

şimdi ne alaka ya reglim son günü ve benim sol kasımgımda hafif batmalar agrısız kasılmalar oluyo bu ne şimdi

geldimi hep üst üste gelir allah sanada eşinede sifa versin canımm kafanızda tuz cevir ver demedi deme

sadaka veriyorum hep bi duamı okutsam evde diyorum
bi kurtulsak şu hastalıklardan, tuz çevirip verme nasıl oluyor kime veriliyor

şimdi ne alaka ya reglim son günü ve benim sol kasımgımda hafif batmalar agrısız kasılmalar oluyo bu ne şimdi

yumurtan büyüyodur cnm bnmde son günlerimde başlar çatlayana kdr arada yoklar öyle..

sadaka veriyorsan tamam canımm tuza gerek yokk hadi gelişsin bakalım gelişsin ama bu ay bebek olsun inş

herkese iyi akşamlar diliyorum yarın görüşürüz

derya seytanın bacagını kırdınmı nee bugun hiç uykum var demedin 1 saat erken kalkmana rağmen öptmmm herkesii

herkese iyi akşamlar diliyorum yarın görüşürüz

derya seytanın bacagını kırdınmı nee bugun hiç uykum var demedin 1 saat erken kalkmana rağmen öptmmm herkesii

görüşürz canım iyi akşamlar,
doğru bugün uyuklamaya bile fırsat bulamadım valla halbuki akşamda 2 de yattım
tek derdim uyku olsun bundan snra ağzımı açmıcam

Son düzenleme:

başın sağolsun canım Allah sabırlar versin, hepimiz için bir vakit var işte bizi bekleyen ama bir yakınımızı kaybetmeden ölüm çok uzak kalıyor insana sonra birden uykudan uyanmış gibi oluyorsun ...

serpil sakin ol canım ben konu hakkında çok bilgili değilim ama ultrason raporu var mı elinde ya da doktordan herhangi bir sonuç, buraya yaz belki anlarım, doktorlar sana herşeyi söylemek zorunda yasal olarak çıkan en ufak anormal sonucu saklayamazlar hakları yok, o yüzden onlara da kızma ama azcık moral verselermiş keşke, benim doktorum da riskimi söyledi ama sonra öyle rahatlattı ki, ''ne yani şimdi bunları görmeseydik te preeklampsi gelişme riski olacaktı, oturup bunun için mi üzüleceksinsadece takip et ve bekle'' dedi sağolsun.. sonuçlarını gönder bana ya da yaz bakalım, bebeğin burnu vardı kocaman ense kalınlığı da normaldi, down değil bence o hiç sanmıyorum tatlım

ne güzel herşey normal , spermiogramı yaptırdığın yer öenmli evet farklılıklar çıkabiliyor, özellikle tüp bebek merkezi istiyorlar. hadi hayırlısı artık için rahat olsun yakında gelecek bebeğiniz

gözünüzaydın haticee ne güzel haber inşallah sağlıkla da doğursun, sizi gördüm fotoları, tansel de derya da sen de çok tatlısınııız Allah yüzünüzdeki gülümsemeleri eks,k etmesin

deryaa bel fıtığı ne ki canım yaa çektirsem mr bende de çıkar belki, bişey olmaz kötü düşünme herşey beni buluyor diye, ne hastalıklar var Allah çaresiz dertler vermesin canım, yumurtlamadan önce çektirebilirsen çektir, yoksa adet olmayı bekle film için

esma doğurmamışsın hala canım, iyice zorlaşmıştır taşımak şimdi Allah kolaylık versin, haberini bekliyoruz oğluşun da nazlı çıktı yaa

evet hersey normal çıktı hamdolsun eşimde bi yaptırsında bakalım sonuç ne olcak doktor ne önerecek sende iyisindir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…