Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hatıcemde ıkı gundur bı var bı yok dedımya mıllete ne oldu anlamadım ben:85:

yemekteydim kızlar hoşgeldiniz serpil hoşgeldin canım bidaha gitme sakın. kızlar dua için teşekkürler rabbim hiç birimizi boş çevirmez inşallah tamamlandı bu gün kim alıyor kime başlıyoruz

yemekteydim kızlar hoşgeldiniz serpil hoşgeldin canım bidaha gitme sakın. kızlar dua için teşekkürler rabbim hiç birimizi boş çevirmez inşallah tamamlandı bu gün kim alıyor kime başlıyoruz

hoşbulduk canım gitmem bi daha söz amin canım inşallah, melek63 sorunu var bebişini görmemişler bence onun için okunsun ama adı ne acaba?

Arkadaşım ben Cübbeli Ahmet hocadan dinledim,Enbiya suresi 87. 88. ayetleri abdestli olarak ilişkiden önce giyinikken Besmele çekip 3 kere okuyosunuz eşinizle,gerisini ALLAH bilir.Yapıp çocuk sahibi olanlar olmuş.Bu dua Yunus Peygamberin duasıymış,ALLAH onu bu dua sayesinde balığın karnından kurtarmış,hakkınızda hayırlısı olsun...:)

Ben netten bu şekilde buldum,yine de bakıp kontrol ederseniz daha doğru olur,hatta Arapça orijinalinden okuyabiliyosan daha doğru olur ok?

Enbiya Suresi 87.-88. ayetler…

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.

88. Ayet

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…