Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ya bişe sorcammm yumurtlama döneminde saç boyatmak sıkıntı verirmi acabaa

günaydın canım yok canım ne sıkıntısı versin git boyat :) ama tavsıyem sac rengıne yakın tonda olsun hamıle kaldıktan sonra bır sure boyatamayacaksın.

günaydın canım yok canım ne sıkıntısı versin git boyat :) ama tavsıyem sac rengıne yakın tonda olsun hamıle kaldıktan sonra bır sure boyatamayacaksın.

saçlarım siyah hatta sim siyah eşim sarı istiyoo bende seviyorumm hamileykende yarısı siyah yarısı sarıı dolaşırım napım

derya günaydın gecmiş olsun canım. hiç uzulme allah caresız bır dert vermesın bunlar caresı olan saglık sorunları gecer ınsallah tez zamanda

Kızlar günaydınnnn,
akşam 8 de uyumuşum başım ve belim çok ağrıyodu
taaa bu sabah uyandım nasıl ama...
hala deli gibi uykum var

derya günaydın gecmiş olsun canım. hiç uzulme allah caresız bır dert vermesın bunlar caresı olan saglık sorunları gecer ınsallah tez zamanda

sağol cnm inş geçer çok zahmet veriyor şu bel ağrısı hiç rahat hareket edemiyorum :2:

Kızlar günaydınnnn,
akşam 8 de uyumuşum başım ve belim çok ağrıyodu
taaa bu sabah uyandım nasıl ama...
hala deli gibi uykum var

al bendende okadar sabah çok zor kalktım akşam sağa dön sola dön uyamadım sabahta kalkamadım off sevmiyorum yaz saati uygulamasınıı

derya sol kasıgımdaki agrı inş. yumurta büyümesidir. sanki çatlıyo gibi geldi dün akşam okadar kendini hissettirdi suanda bile varr eve bi ultrason cihazımı alsak acep recepp :))))))

ohh ohh ne güzel büyüyo işte erken çatlarsın bide bellimi olur
sen adet bittiği gibi başla çalışmaya, bak bnm 8. günümde 13 mmydi ağrı yapıyodu o bile.
vallaa ben hep diyorum para birleştiriop alalım şu cihazdan diye ama kimse dnlemiyor
gel ikimiz alalım bari senle

canım cihaz dediğin ults. olsa gerek yakında olsak alırdık valla :)

alalım hemde alıştırma yapmış olurumm doktora gitmeye korkuyorum valla öyle bişe olsun sabah akşam bakarım ben merakederimm alalım kızzz

dünkü doktor ağrı kesici verdi bana, durumumu söyledim ona göre verdi gerçi ama
içim rahat etmiyor tamda yumurtlama günlerimde içmeye, bugünllerde ağrı kesici içmeyin diyolar ya..
kalçamda acıyor off

dünkü doktor ağrı kesici verdi bana, durumumu söyledim ona göre verdi gerçi ama
içim rahat etmiyor tamda yumurtlama günlerimde içmeye, bugünllerde ağrı kesici içmeyin diyolar ya..
kalçamda acıyor off

canım ıc agrı kesıcıyı de korkma bırsey olmaz bosuna cekme onca agrıyı

canım ıc agrı kesıcıyı de korkma bırsey olmaz bosuna cekme onca agrıyı

dimi yaaa tepem atıyor valla
millet sanki dikkatmi ediyor kazayla hamile kalıyorda
neler yiyip içiyorlar
valla umursamıcam, öğlende içecem hapıda sinir bastı birden heeeee
bu ayı pas geçeyim ben ztn tedavilerimi olayımda önce bi...

anammm geliyolar soldan soldan kızlarr şimdi sol tarafta agrı varya acaba soldanmı yımırtladımm

hangi tarafın ağrıyorsa ordandır, benim sağım ağrımıştı bu ay ilk defa ultrasonda görerek emin oldum
ama bikaç gndür solumda ağrıyo belki bi dane daha geliyidiiiiiiiiir kimbilir
melek ne tarafın ağrıyosa ilişkiden sonra o tarafına dön bak bu önemli.

Son düzenleme:

hımm tamam sekerim döne döne yatarım artık

bu ay nedense daha umutluyumm 8 aydır doktora gitmiyodumya doktorun demesimi gerekiyo arada
''hımmm evladım senin çocugun olurrr''

hımm tamam sekerim döne döne yatarım artık

bu ay nedense daha umutluyumm 8 aydır doktora gitmiyodumya doktorun demesimi gerekiyo arada
''hımmm evladım senin çocugun olurrr''

heee biz dedikte inanmadıydın
ama yinede doktorda motive ediyor insanı yani, hazır bu motivasyonla
kocanla iyi geçin tepesinden inme ona göre :))
inşş olacak bu ay güzel haberlerini alacağız allahın izniyle

esmaaaaaaaaaaaaaaa
doğumhaneden mi bağlanıyosun bizeee
yoksa evin salonundan mı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…