- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.221
ya bişe sorcammm yumurtlama döneminde saç boyatmak sıkıntı verirmi acabaa
günaydın canım yok canım ne sıkıntısı versin git boyat :) ama tavsıyem sac rengıne yakın tonda olsun hamıle kaldıktan sonra bır sure boyatamayacaksın.
saçlarım siyah hatta sim siyah eşim sarı istiyoo bende seviyorumm hamileykende yarısı siyah yarısı sarıı dolaşırım napım
derya günaydın gecmiş olsun canım. hiç uzulme allah caresız bır dert vermesın bunlar caresı olan saglık sorunları gecer ınsallah tez zamanda
Kızlar günaydınnnn,
akşam 8 de uyumuşum başım ve belim çok ağrıyodu
taaa bu sabah uyandım nasıl ama...
hala deli gibi uykum var
al bendende okadar sabah çok zor kalktım akşam sağa dön sola dön uyamadım sabahta kalkamadım off sevmiyorum yaz saati uygulamasınıı
derya sol kasıgımdaki agrı inş. yumurta büyümesidir. sanki çatlıyo gibi geldi dün akşam okadar kendini hissettirdi suanda bile varr eve bi ultrason cihazımı alsak acep recepp :))))))
ohh ohh ne güzel büyüyo işte erken çatlarsın bide bellimi olur
sen adet bittiği gibi başla çalışmaya, bak bnm 8. günümde 13 mmydi ağrı yapıyodu o bile.
vallaa ben hep diyorum para birleştiriop alalım şu cihazdan diye ama kimse dnlemiyor
gel ikimiz alalım bari senle
ohh ohh ne güzel büyüyo işte erken çatlarsın bide bellimi olur
sen adet bittiği gibi başla çalışmaya, bak bnm 8. günümde 13 mmydi ağrı yapıyodu o bile.
vallaa ben hep diyorum para birleştiriop alalım şu cihazdan diye ama kimse dnlemiyor
gel ikimiz alalım bari senle
dünkü doktor ağrı kesici verdi bana, durumumu söyledim ona göre verdi gerçi ama
içim rahat etmiyor tamda yumurtlama günlerimde içmeye, bugünllerde ağrı kesici içmeyin diyolar ya..
kalçamda acıyor off
canım ıc agrı kesıcıyı de korkma bırsey olmaz bosuna cekme onca agrıyı
anammm geliyolar soldan soldan kızlarr şimdi sol tarafta agrı varya acaba soldanmı yımırtladımm
hangi tarafın ağrıyorsa ordandır, benim sağım ağrımıştı bu ay ilk defa ultrasonda görerek emin oldum
ama bikaç gndür solumda ağrıyo belki bi dane daha geliyidiiiiiiiiir kimbilir
melek ne tarafın ağrıyosa ilişkiden sonra o tarafına dön bak bu önemli.
hımm tamam sekerim döne döne yatarım artık
bu ay nedense daha umutluyumm 8 aydır doktora gitmiyodumya doktorun demesimi gerekiyo arada
''hımmm evladım senin çocugun olurrr''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?