Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben gelmişem kızlar nediyiniz, bana doktor bulun litfen hlne bulamadım:)
bugün de karnım ağrıyor sabahta kustum pöff berbattı....

derya fıtık varmış canım dert etme görümcemde de var hamile biliyorsun biraz belin ağrıyor o kadar
dikkat şart...

melek yımırtan büyüsün güzelce çatlasın bebiş olsun inşallah....

esmaaa doğurmadın mı dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

heee biz dedikte inanmadıydın
ama yinede doktorda motive ediyor insanı yani, hazır bu motivasyonla
kocanla iyi geçin tepesinden inme ona göre :))
inşş olacak bu ay güzel haberlerini alacağız allahın izniyle

bu ay söylemesi ayıp bir istek bi istek

esmaaaaaaaaaaaaaaa
doğumhaneden mi bağlanıyosun bizeee
yoksa evin salonundan mı yine

esma nasılsın ? sancılar nasıl?

size doğumhaneden bağlanmayı canlı yayın yapmayı çok isterdm ama malesef evdeyim. sancım var sanki iğne batırıyolar gibi çatıma ama artık alışkanlık yaptı ağrılar sanırım normalmiş gibi geliyo hiç doğurcakmışım gibi değil. uykusuzummm hiç uyuyamadım. gece eşimide tekmelemişim zaten adamcağız bağırarak kalktı yataktan yavrum yine dikildi başımda çokmu sancın nasılsın die. allahım biran önce kurtarsın artık çok zor geçiyo. inanın şuanda gözlerimden yaşlar akıyo. çok bunaldım daraldım nefes alamıyorum sanki. saatler geçmek bilmiyo. off offf isyankar ben.

inş. canımmm inş.

esmacımm hoş geldin hayırlısıyla bir dogursaydın kuzu yaaa

esmacımm hoş geldin hayırlısıyla bir dogursaydın kuzu yaaa

off melekcimm offf okadar bunaldımki. artık doğurmak istiyorum. hayırlısıyla alım kucağıma yavrumu. inan başka bişi geçmiyo aklımdan sanki dünya durdu bitek ona odaklandım aklımdan hiçbişi geçmiyo. çok bunaldımm çokkk

off esma yaaa resmen acı çekşyorsun artık doktor ne diyor açılma yok mu gir sezeryana yaa şurda kaç gün kamış baksana gelmeyecek yeter bu kadar ızdırap ben böyle bi seni gördüm , sancı başlar en fazla bir gün çeker doğurursun sen kaç haftadır acılar içindesin, Allah ım biran önce kurtarsın canım benim yaaa

allah yardımcın olsun canım benimm doktorun ne diyo ya suyunu kontrol etmek için cagırıyomu geçen akıntı su gibi seylerden bahsetmiiştin

allah yardımcın olsun canım benimm doktorun ne diyo ya suyunu kontrol etmek için cagırıyomu geçen akıntı su gibi seylerden bahsetmiiştin

serpilcim sezeryandan çok korkuyorum. son aylardaki bu sancılar normal cnm. ama bnmkiler artık iyice arttı. her gidişimde nstye giriyorum. sancı gibi hissettiğin şeyler bebeğin hareketleride olabiliyor. nstde sancı şiddetli çıkmadıkca doğuma almıyolar suni sancıda vermiyolar. bebeğinde herşeyi normal o yüzden müdahale etmek istemiyo doktor. son günlerde bebeğin bağışıklık sistemi güçlenirmiş açıkcası onun iyiliği için katlanıyorum. ama 2 gündr ağrılar çoğaldı bunlar resmen doğum geldi artık dio. perşembe günü çağırdı doktorum ama akşama kadar ne olur bilemem bugün gidebilirim belki. vücud ağırlaştıkca, bebek büyüdükce hiçbişeyi rahat yapamıyosun yatamıyosun oturamıyosun. bide bebeğin hareketleri çok canımı acıtıyo artık resmen hissediyorum cimdiklio sanki içerden beni. hele hıçkırınca hiç nefes aldırmıyo. düşünsene 3.5 kg bişi sürekli karnına vuruyo
azcık daha sabrederim nası olsa gelcek tosunum:)

hay allah ım ne zormuş, bak anasına neler yapıyor bizimki bugün inşallah gelir sancıların boşa çıkmaz canım hayırlısı ile bi doğursan artık yarına güzel haber alırız belki bir avazda inşallah kurtulursun doğumun kolay olur inşallahhhhhh

hoşgeldin serpilim,
sorma bi fıtığımız eksikti o da geldi tam oldu
ilaç falan alıcam artık bugün dayanamıcam canımınd erdine düştüm bebeğide geçtim artık...
işte ileride ne olur bu bel ağrılar bilmem işim zor gibi..
sen nasılsın cnm daha iyi gibisin dimi kusmalarında geri gelmiş ama bugünne şükür

esmaaam kıyamam sana. allah yardımcın olsun zor gerçektende
inş gelir artık tez zmnda cnm artık günü doluyo tosunun, geç olsun güç olmasın demişler.
güzel haberini bekliyoruz her açışımda topici acaba doğurdumu bu kız diyorum :)

inş cnm inş. çektiğim acılar umrumda değilde uyumayı özledm sadece rahatca yürümeyi.başka derdim yok. herşey vız gelir valla. bn normalde çok hareketli biriyim böle olmak çok zoruma gidiyo

aman ben onun yumuk yumuk ellerini severimm cimdikliyomu seni çocuk olmuş esma baksana içerde keşfe çıkmış şekerimm :)

ay kızlar aniden bana geldiler ağlama krizine girebilirim her an nedensız üstelik. daırede bır bayan hamıle 4 bucuk aylıkmıs gobegı benımkınden buyuk bana sordu kac aylıksın dıye 6 deyınce yuzunu astı kactı. puff için daralıyor valla

üzüldügün seye bak bebegin sağlıklımı önemli olan o hiç takılma sen onlara dogumdan sonra görürüm ben onu

Son düzenleme:

asıl onun depresyona girmesi lazım şişko sandı kendini kaçmış baksana :))
sen niye sıkılıyosun canımmmmm

ya bılmıyorum ya psikolojım cok degıştı hersey gucume gıdıyor

doğrudur canım hamilesin sonuçta hormonların etkkisi büyük
ama bu durumda hiç üzülecek bişey yok asıl o üzülmüş fazla kilo almış diye
sen gayet normalsin ne yapacaksın erkenden o kdr büyüyüp şişmeyi
çalışıyosun hem daha da zor olacak işin, herşey vaktiyle güzel boşveeeeeeeer takma kafaya bunları

bende öyle bitkinimki ot gibi bakınıyorum sbhtan beri
hiçbi iş yapasım yok vücudumun heryeri ağrıyo belim sırtım bacaklarım
yatmak uzanmak istiyorum...
dünde fazla uyudum diye böyle hamlamış da olabilirim bilmiyorum
offfff ağrı kesiciyi içtim inş iyi gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…