- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.261
bende öyle bitkinimki ot gibi bakınıyorum sbhtan beri
hiçbi iş yapasım yok vücudumun heryeri ağrıyo belim sırtım bacaklarım
yatmak uzanmak istiyorum...
dünde fazla uyudum diye böyle hamlamış da olabilirim bilmiyorum
offfff ağrı kesiciyi içtim inş iyi gelir...
selam kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir artık eskisi gibi giremiyorum iyice ağırlaştım.. oğluşum 2 gece önce gelmek istedi gece yarısı ağrıyla uyandım hastaneye gittik ntsde sancı baya çıktı açılma olmuş 2 cm bide sıpam ters dönmüş iğne falan yaptılar 3 4 hafta daha durur inş.. 2 kg olmuş boyuda 43 cm
canım kıyamam ben sana hiç üzülme hem daha 3 ayın var esas kilolar son aylarda alınır birden şişer bak ben sana söyleyeyim :)
bende öyle bitkinimki ot gibi bakınıyorum sbhtan beri
hiçbi iş yapasım yok vücudumun heryeri ağrıyo belim sırtım bacaklarım
yatmak uzanmak istiyorum...
dünde fazla uyudum diye böyle hamlamış da olabilirim bilmiyorum
offfff ağrı kesiciyi içtim inş iyi gelir...
aa canım geçmiş olsun esmanınınki gelmek istemiyo seninkide acelemi ediyo sağlıkla gelsinlerde ne zaman gelirlerse gelsinler
selam kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir artık eskisi gibi giremiyorum iyice ağırlaştım.. oğluşum 2 gece önce gelmek istedi gece yarısı ağrıyla uyandım hastaneye gittik ntsde sancı baya çıktı açılma olmuş 2 cm bide sıpam ters dönmüş iğne falan yaptılar 3 4 hafta daha durur inş.. 2 kg olmuş boyuda 43 cm
kız bu ne acelecık ayy benıde korkuttunuz zaten tek endısem erken dogum hulyaa ayy dıkkat et puuff daha erken bebegınle konus bıraz daha bekle annecım de :18::18::18::18::18::18:
kızlar opuyorum aksama gırer okurum gun var bugun bende hadı sızde gelınn
sımdı mısafırlerım gelmeye baslar muck
kızlar opuyorum aksama gırer okurum gun var bugun bende hadı sızde gelınn
sımdı mısafırlerım gelmeye baslar muck
ahh ahh sorma benim oğlan anası gibi aceleci olcak galiba. hakkımızda hayırlısı olsun çok şükür kilosu iyi ama daha gelişmesi lazım. hep konuşuyorum canım, gelme annecim burası sandığın kadar güzel değil en güvenli yerdesin diyorum ama illa gelcem derse ne yapalım artık.. doktor 10 dk fazla durmucaksın dedi ne zor bi hamilelik geçirdim yaa.. ilk başlarda kanamam oldu 3 ay yattım sonra bulantılar şimdide yatıyorumm allah beterinden korusun
daraaaallldııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aynen bende oyle cığlık atasım var
kızlar telefon daıresı greve gıdıyo ınternet olayı bır sure bende durabılır o nedenle gıremezem ılerkı gunlerde sımdıden soylıyeyım merak etmeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?