Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

selam kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir artık eskisi gibi giremiyorum iyice ağırlaştım.. oğluşum 2 gece önce gelmek istedi gece yarısı ağrıyla uyandım hastaneye gittik ntsde sancı baya çıktı açılma olmuş 2 cm bide sıpam ters dönmüş iğne falan yaptılar 3 4 hafta daha durur inş.. 2 kg olmuş boyuda 43 cm

iyi gelir canım birazdan yarım saate etkisini göstermeye baslar ilaç. benımde belım agrıyor valla bugun uykumda var :)

aa canım geçmiş olsun esmanınınki gelmek istemiyo seninkide acelemi ediyo sağlıkla gelsinlerde ne zaman gelirlerse gelsinler

canım kıyamam ben sana hiç üzülme hem daha 3 ayın var esas kilolar son aylarda alınır birden şişer bak ben sana söyleyeyim :)

evet evet canım son aylarda alıcam bılıyorum. hatta 30 hafatdan sonra bebek hızla alıyomus kıloyu tahmınım bende o zaman alıcam esaslı kıloyu

allah iyiligini versin canımm inş. iyi gelir ilaç

aa canım geçmiş olsun esmanınınki gelmek istemiyo seninkide acelemi ediyo sağlıkla gelsinlerde ne zaman gelirlerse gelsinler

sağol canım ben bu gidişle esmadan önce doğurcam galiba :18: allahım korusun bizleri 3 hafta daha durur inş 34. haftayı geçince problem olmaz dedi doktorum

inşallah dayanır canım fazla yorma kendını yat bol bol. bebegnın kılosu gayet ıyi hıc korkma allah yardımcın olsun

kız bu ne acelecık ayy benıde korkuttunuz zaten tek endısem erken dogum hulyaa ayy dıkkat et puuff daha erken bebegınle konus bıraz daha bekle annecım de :18::18::18::18::18::18:

hulyacım bu arada bebegının kılosu cok ıyı masallah ıyı bakmıssın normalde 1800 flm olması lazım afferım annesı sana boyunuzda guzel ayy ama ne olur dursun rabbım 35 haftayı gormeyı nasıp etsın cnm

kızlar opuyorum aksama gırer okurum gun var bugun bende hadı sızde gelınn
sımdı mısafırlerım gelmeye baslar muck

anamm zincirleme kaza gibisiniz yaa relax olun kızlar mevlama emanetsinizz lütfenn ama duydugunuz hersey sizin başınızada gelecek diye düşünmeyin evrene pozitif enerji gönderinki oda size pozitif olsun

kız bu ne acelecık ayy benıde korkuttunuz zaten tek endısem erken dogum hulyaa ayy dıkkat et puuff daha erken bebegınle konus bıraz daha bekle annecım de :18::18::18::18::18::18:

ahh ahh sorma benim oğlan anası gibi aceleci olcak galiba. hakkımızda hayırlısı olsun çok şükür kilosu iyi ama daha gelişmesi lazım. hep konuşuyorum canım, gelme annecim burası sandığın kadar güzel değil en güvenli yerdesin diyorum ama illa gelcem derse ne yapalım artık.. doktor 10 dk fazla durmucaksın dedi ne zor bi hamilelik geçirdim yaa.. ilk başlarda kanamam oldu 3 ay yattım sonra bulantılar şimdide yatıyorumm allah beterinden korusun

canım selam, hoşgeldin maşallah paşamıza
demek gelmek istedi artık sıkılmış anlaşılan
ama esmanınkide bikaç hafta önce gelmeye kalkmıştıda baksanıza
şmdi hiç sesi çıkmıyo bekliyo öylece :)
inş sağlıkla gününü bekler canım hayırlısıyla kurtulursun.

kızlar opuyorum aksama gırer okurum gun var bugun bende hadı sızde gelınn
sımdı mısafırlerım gelmeye baslar muck

selmaaaaaaaaaaaaaaa
demek gün var hee hain domdom seniiiiiiiiiii
bensiz olurmu hiç kızzz geliyoorum mönüyüde söyle de bari

aman aman allaha emanet oğlun canım
vaktiyle sağlıkla gelecek inş
evet seni yordu biraz zor bir hamilelik geçirdin ama
kucağına alınca hepsini geçecek eminim

ya ben niye hap içme özürlüyüm boğulcam sanıyorum
takılıyo boğazıma akşam bi yapıştı ölüyorum sandım
öğüre öğüre geri çıkardım, şmdide kırdım yarım içtim

daraaaallldııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen bende oyle cığlık atasım var

kızlar telefon daıresı greve gıdıyo ınternet olayı bır sure bende durabılır o nedenle gıremezem ılerkı gunlerde sımdıden soylıyeyım merak etmeyın

aynen bende oyle cığlık atasım var

kızlar telefon daıresı greve gıdıyo ınternet olayı bır sure bende durabılır o nedenle gıremezem ılerkı gunlerde sımdıden soylıyeyım merak etmeyın

bende greve gircem artıkınnnnn sıkıldım şu işlerdennn
ayy inş çok sürmez cnm fazla özletme kendini merak ederizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…