- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.281
bende greve gircem artıkınnnnn sıkıldım şu işlerdennn
ayy inş çok sürmez cnm fazla özletme kendini merak ederizzzzz
burcuu ne alemdesin canımm regl geldimiii
burcu naberrr canım nasıl oldun
slm cnm yok daha gelen giden aklıma da gelmiyo zaten
biliyosun yastayım hala çok kötüyüm kayınvalidemler bendeler onlar burdaykende rahat rahat ağlayıp içimi boşaltamıyorum
daral geldi anlayacağın ...dualarınızı bekliyorum valla beynim don gibi... sen ne yaptın bak yumurtanda oluşuyo rabbim yüzümüzü güldürsün inş ...
slm cnm yok daha gelen giden aklıma da gelmiyo zaten
biliyosun yastayım hala çok kötüyüm kayınvalidemler bendeler onlar burdaykende rahat rahat ağlayıp içimi boşaltamıyorum
daral geldi anlayacağın ...dualarınızı bekliyorum valla beynim don gibi... sen ne yaptın bak yumurtanda oluşuyo rabbim yüzümüzü güldürsün inş ...
sağol canım ben bu gidişle esmadan önce doğurcam galiba :18: allahım korusun bizleri 3 hafta daha durur inş 34. haftayı geçince problem olmaz dedi doktorum
esmaaaaa yavrummm tosun dıye dıye tosun ettık kızzz pasayıı
baksana 4 kıloyu bulcak vallaaaa
massallah benım guzel yıgenımee
hülya hoşgeldin cnm bayadır görünmüyodun. yat dinlen bol bol bizim paşada erken gelmek istedi mecburi izne ayrıldım falan ama şimdi gelmeye niyeti yok:) bekletiyo bizi. saon 4 gün inş gelir.
kızlar doktora gittim ben bugün. perşembeyi bekleyemedim. çok fazla akıntım vardı su gibi korktum gittim. ama şükürki paşamın keyfi yernde. iltihap olmuş oyüzden akıntım çok fazlalaşmış. ilaç verdi fitil kullanabildiğin kadar kullan iyi olur dedi. rahimde yumuşama varmış ve açılmam 2 cm olmuş. doğumun çok kolay olcak dedi. o konuda korkma sakın dedi. bebeğim iyice yerleşmiş yerine gelmeye hazır bekliyo. pazar son günümüz pazartesi tekrar kontrole çağırdı.durumuna göre bekletebiliriz de dedi. inş o güne kalmadan doğururumhe bide paşamış 3800 olmuş bile:) 4 günde 200gr almış son haftalarda bebek daha çok büyüyo. tabi yanılma payıda var usgnin ama ele avuca gelen canlı kanlı bi bebek olcak hiç zorlamıcak seni annesi dedi:)
günaydın kızlar nasılsınız? benim moralim bozuk bugun dunden beri kızımı hıssetmıyorum. panık olmamaya calısıyorum ama ıcımde acayıp bır sıkıntı var. bırde aksam acayıp ruya gordum ya legolardan robotlar vardı heryerde ve canlanıyolardı. bugun işe zor geldim ama iyikide geldim oda arkadaslarımın ıkısıde hasta olmus !! işe gelmedıler hersey bana kaldı
aa canım hayırdır inş.. çikolata filan yeseydin panik olma allahın izni ile keyfi yerindedir kuzucugunun
şeker komasına gırmek uzereyım canım ne varsa yedım tatlı yok hissetmiyorum inşallah ıyıdır aksama kadar hıssetmezsem doktora gıdıcem ıcım rahat etsın dıye. umarım hersey yolundadır
yok korkma bişeyi yoktur inş. onunda uyudugu zamanlar oluyodur yada yoruldugu annesi
ay dediğin gibidir inşallah.
senin dogumun ne zaman olcak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?