Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çoookkkkkkkkk sıkıldııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84:

kimsenin konuşası yok bugün
ay çok sinir bigün bitsin artık bitsinnnnnnnn

burcuu ne alemdesin canımm regl geldimiii

slm cnm yok daha gelen giden aklıma da gelmiyo zaten
biliyosun yastayım hala çok kötüyüm kayınvalidemler bendeler onlar burdaykende rahat rahat ağlayıp içimi boşaltamıyorum
daral geldi anlayacağın ...dualarınızı bekliyorum valla beynim don gibi... sen ne yaptın bak yumurtanda oluşuyo rabbim yüzümüzü güldürsün inş ...

allahım sabır versinn amin canım inş. bu ay gülerizzz

canım allah yardımcın olsun çok zor..
inş olabilecek en kısa sürede atlatırsın hayat devam ediyor çok acımasız ama..
sana güzel bir mucize yollar da rabbim yüzün güler en yakın zamanda..

sağol canım ben bu gidişle esmadan önce doğurcam galiba :18: allahım korusun bizleri 3 hafta daha durur inş 34. haftayı geçince problem olmaz dedi doktorum

hülya hoşgeldin cnm bayadır görünmüyodun. yat dinlen bol bol bizim paşada erken gelmek istedi mecburi izne ayrıldım falan ama şimdi gelmeye niyeti yok:) bekletiyo bizi. saon 4 gün inş gelir.

kızlar doktora gittim ben bugün. perşembeyi bekleyemedim. çok fazla akıntım vardı su gibi korktum gittim. ama şükürki paşamın keyfi yernde. iltihap olmuş oyüzden akıntım çok fazlalaşmış. ilaç verdi fitil kullanabildiğin kadar kullan iyi olur dedi. rahimde yumuşama varmış ve açılmam 2 cm olmuş. doğumun çok kolay olcak dedi. o konuda korkma sakın dedi. bebeğim iyice yerleşmiş yerine gelmeye hazır bekliyo. pazar son günümüz pazartesi tekrar kontrole çağırdı.durumuna göre bekletebiliriz de dedi. inş o güne kalmadan doğururum he bide paşamış 3800 olmuş bile:) 4 günde 200gr almış son haftalarda bebek daha çok büyüyo. tabi yanılma payıda var usgnin ama ele avuca gelen canlı kanlı bi bebek olcak hiç zorlamıcak seni annesi dedi:)

esmaaaaa yavrummm tosun dıye dıye tosun ettık kızzz pasayıı
baksana 4 kıloyu bulcak vallaaaa
massallah benım guzel yıgenımee

esmaaaaa yavrummm tosun dıye dıye tosun ettık kızzz pasayıı
baksana 4 kıloyu bulcak vallaaaa
massallah benım guzel yıgenımee

maşallahh cnm valla öle olcak tosun dedik dedik inş tosun sağlıklı bi velet olur:) ele avuca gelcek doğduğunda çok güzel bi duygu okadar mutluyumki. küçük bebeklere bakmakta zor diyodum hep. rabbm gönlüme göre vercek inş. normal olcak olmasıda ayrıca güzel acayip motive oldum doktor kolay olcak doğumun diince :)
rabbim herkese nasip etsn inşallah...

günaydın kızlar nasılsınız? benim moralim bozuk bugun dunden beri kızımı hıssetmıyorum. panık olmamaya calısıyorum ama ıcımde acayıp bır sıkıntı var. bırde aksam acayıp ruya gordum ya legolardan robotlar vardı heryerde ve canlanıyolardı. bugun işe zor geldim ama iyikide geldim oda arkadaslarımın ıkısıde hasta olmus !! işe gelmedıler hersey bana kaldı

ayy ne güzelll bir avazda kurtul canım inş..

aa canım hayırdır inş.. çikolata filan yeseydin panik olma allahın izni ile keyfi yerindedir kuzucugunun

aa canım hayırdır inş.. çikolata filan yeseydin panik olma allahın izni ile keyfi yerindedir kuzucugunun

şeker komasına gırmek uzereyım canım ne varsa yedım tatlı yok hissetmiyorum inşallah ıyıdır aksama kadar hıssetmezsem doktora gıdıcem ıcım rahat etsın dıye. umarım hersey yolundadır

şeker komasına gırmek uzereyım canım ne varsa yedım tatlı yok hissetmiyorum inşallah ıyıdır aksama kadar hıssetmezsem doktora gıdıcem ıcım rahat etsın dıye. umarım hersey yolundadır

yok korkma bişeyi yoktur inş. onunda uyudugu zamanlar oluyodur yada yoruldugu annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…