Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hımm ilk msj senin olunca neyse bakalım inş. bebişin birazdan kıpır kıpır durmazda seninde için rahat eder :)

valla durmasın canım durmasına alıskın deılım zaten ondan boyle panıkledım gercı artık uyumayada basladı bukadar panık yapmamam lazım bılıyorum ama işte insan kendini engeleyemiyor

melekkk bahaaar kızlar günaydınnn nasılsınızz

canım panik yapma meleğin dediği giibi uyuyodurr tosuncukkk annes i

melekkk bahaaar kızlar günaydınnn nasılsınızz

canım panik yapma meleğin dediği giibi uyuyodurr tosuncukkk annes i

günaydın canım ben iyiyim işte okudugun gıbı ufaklıgın tepinmesini bekliyorum karnımda galiba hafiften hissetim kendisini :) sen nasılsın ?

günaydın deryacımm hoşgelsinn agrıların nasıl daha iyimisin canım

kızlar galiba ben bu ay deve kuşu yumurtası büyüklügünde bir yumurtaya sahip olcam bu agrı yaaaaaaaa

kızlar galiba ben bu ay deve kuşu yumurtası büyüklügünde bir yumurtaya sahip olcam bu agrı yaaaaaaaa

ay canım valla benzetmene cok guldum :) belkıde ıkı tane bırden buyuyodur :)

günaydın canım ben iyiyim işte okudugun gıbı ufaklıgın tepinmesini bekliyorum karnımda galiba hafiften hissetim kendisini :) sen nasılsın ?

tepinir annesi tepinirr saate bak daha uyuyo çocukk beni bıraksan bütün gün uyuyrum
anne karnında da öyleyimdir kesin zavallı annem ne paniklemiştir o zmn

kızlar vallaa iyiyim dicem ama hemmm çok uykumm varrr hemde
ilaç ve jel biraz fayda etti en azından artık yürüyebiliyorum ama ani hareketlerimde kalçam acıyo sanki çıkmış gibi yaa..
idare ediyorum işte yavaş yavaş nine gibi oldum
melekk kızz ilaaahii ay keşke öyle olsun yeterki 2 tane geliyodur inşş ikiz gelir bu ay
tek dileğimiz bu olsn

canım çok hissettiriyo kendisini saolsunn sol tarafındaa her daim hissediyorumm yanii kist olmadıgına göre yumurtadır heralde

yumurtadır canım benımde yumurtlama donemımde agrı oluyodu adet sancısı gibi ( buarada benım normalde adet sancım olmaz agrım batma seklınde gramp seklınde olurdu ) ayy kızım kudurdu aniden ehheeh kudursun kudursun valla bir saga bir sola costu :)

canım çok hissettiriyo kendisini saolsunn sol tarafındaa her daim hissediyorumm yanii kist olmadıgına göre yumurtadır heralde

yaaa çok normal bende hep hissediyorum büyürken ağrı yapıyo
hatta çatladığını bile o kdr hissetmiyorum düşün :))
solda hissediyosan sola yat bol bol
dr bana yumurtan sağda dedi ama bnm solumdada bi hareker var bikaç gndür
yanlış görmüş olamaz dime bende şmdi mecbur iki yana yatıyom nolur nolmaz

ya ztn yrn annem gelcek bize kalmaya halvet fln yapamayız heralde aksıcak bizim çalışmalar..

oh oh kudursunn okadar şekeri yedin napsın yavrucak enerji patlaması yaşadı hehehe

işte bitek çatladıgını hissedemiyorum ben annen gelsin nolcak kapıları kapatın yapınnn :))) o memnun bile olurr hehehe

işte bitek çatladıgını hissedemiyorum ben annen gelsin nolcak kapıları kapatın yapınnn :))) o memnun bile olurr hehehe

onu anlamak içinde akıntıyı takip etcen artıkkkk yavrum..
yaa evde biri varken hiç denemedikkk bide annem yani utanırım mı sanki acaba
bilmiyoom kocama bi danışmam lazım bu konuyu :))

onu anlamak içinde akıntıyı takip etcen artıkkkk yavrum..
yaa evde biri varken hiç denemedikkk bide annem yani utanırım mı sanki acaba
bilmiyoom kocama bi danışmam lazım bu konuyu :))

aman sana diyorumda bende evde biri varken hiç denemedik denemeyizde kocam bu olaya kesinlikle karşıı millet yatıya gittigi evde bile yapıyoo

kızlar bn geldimmm:) hala doğurmadım ya neolcak böle. valla keyfi yernde bizimkinin hala ayy bi geleydi. son gnler beklemek çok stresliymiş. atcam kndimi sokağa bugün postaneye gitcek kayın validemin maaş gnü bakarsın bizede faydası dokunur ne iyi olur varyaaa.
tosunum gelmicekmisin dediğimde gelmicem dio sanki dönüp duruyo:d

baharcım bu haftalarda bebekler çok uyurmuş hareketleri çok düzensiz olurmuş panik yapma maşallah bak başlamış tepinmeye.
melekcim inş güzel haberler verrsin bu ay bize maşallah yumurtalarına çifter çifter gelsin bebeişler inş.
deryaa uykucu şirinn sen hamile olduğunda hiç kafanı kaldıramıcaksın kuzum yaa hep uyursun artık

canım ya senınkı yerını bulmus oh rahat bır hayatı varken nıye doğayım dıyodur. sağlıkla gelsın bebışın canım. evet haklısın ben bıraz erken panıkledım :) allahtan arada hareket ettı sımdı rahatım uyusun oda rahatca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…