- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.301
kısmetse 17 temmuz canım
gerçi o topigi zaten sen açmışsın :)))
ben acmadım canım yeşim diye arkadasım vardı o acmıstı ama bende devamlı mudavimlerindenim o topiğin
hımm ilk msj senin olunca neyse bakalım inş. bebişin birazdan kıpır kıpır durmazda seninde için rahat eder :)
günaydın kızlar nasılsınız? benim moralim bozuk bugun dunden beri kızımı hıssetmıyorum. panık olmamaya calısıyorum ama ıcımde acayıp bır sıkıntı var. bırde aksam acayıp ruya gordum ya legolardan robotlar vardı heryerde ve canlanıyolardı. bugun işe zor geldim ama iyikide geldim oda arkadaslarımın ıkısıde hasta olmus !! işe gelmedıler hersey bana kaldı
melekkk bahaaar kızlar günaydınnn nasılsınızz
canım panik yapma meleğin dediği giibi uyuyodurr tosuncukkk annesi
günaydın deryacımm hoşgelsinn agrıların nasıl daha iyimisin canım
kızlar galiba ben bu ay deve kuşu yumurtası büyüklügünde bir yumurtaya sahip olcam bu agrı yaaaaaaaa
günaydın canım ben iyiyim işte okudugun gıbı ufaklıgın tepinmesini bekliyorum karnımda galiba hafiften hissetim kendisini :) sen nasılsın ?
günaydın deryacımm hoşgelsinn agrıların nasıl daha iyimisin canım
kızlar galiba ben bu ay deve kuşu yumurtası büyüklügünde bir yumurtaya sahip olcam bu agrı yaaaaaaaa
ay canım valla benzetmene cok guldum :) belkıde ıkı tane bırden buyuyodur :)
canım çok hissettiriyo kendisini saolsunn sol tarafındaa her daim hissediyorumm yanii kist olmadıgına göre yumurtadır heralde
canım çok hissettiriyo kendisini saolsunn sol tarafındaa her daim hissediyorumm yanii kist olmadıgına göre yumurtadır heralde
yumurtadır canım benımde yumurtlama donemımde agrı oluyodu adet sancısı gibi ( buarada benım normalde adet sancım olmaz agrım batma seklınde gramp seklınde olurdu ) ayy kızım kudurdu aniden ehheeh kudursun kudursun valla bir saga bir sola costu :)
yaaa çok normal bende hep hissediyorum büyürken ağrı yapıyo
hatta çatladığını bile o kdr hissetmiyorum düşün :))
solda hissediyosan sola yat bol bol
dr bana yumurtan sağda dedi ama bnm solumdada bi hareker var bikaç gndür
yanlış görmüş olamaz dimebende şmdi mecbur iki yana yatıyom nolur nolmaz
ya ztn yrn annem gelcek bize kalmaya halvet fln yapamayız heralde aksıcak bizim çalışmalar..
işte bitek çatladıgını hissedemiyorum ben annen gelsin nolcak kapıları kapatın yapınnn :))) o memnun bile olurr hehehe
onu anlamak içinde akıntıyı takip etcen artıkkkk yavrum..
yaa evde biri varken hiç denemedikkk bide annem yani utanırım mı sanki acaba
bilmiyoom kocama bi danışmam lazım bu konuyu :))
kızlar bn geldimmm:) hala doğurmadım ya neolcak böle. valla keyfi yernde bizimkinin halaayy bi geleydi. son gnler beklemek çok stresliymiş. atcam kndimi sokağa bugün postaneye gitcek kayın validemin maaş gnü bakarsın bizede faydası dokunur ne iyi olur varyaaa.
tosunum gelmicekmisin dediğimde gelmicem dio sanki dönüp duruyo:d
baharcım bu haftalarda bebekler çok uyurmuş hareketleri çok düzensiz olurmuş panik yapma maşallah bak başlamış tepinmeye.
melekcim inş güzel haberler verrsin bu ay bize maşallah yumurtalarına çifter çifter gelsin bebeişler inş.
deryaa uykucu şirinn sen hamile olduğunda hiç kafanı kaldıramıcaksın kuzum yaa hep uyursun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?