- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.321
kızlaaaarr yeemekten geldimmm ya resmen uyukluyorum bugün ben hava da kapalı
şu kan pıhtılaşma testi için 300 tl diyolar özel sigortamda karşılamıyoo
ne olcak bilmem, diğerleride 300 müş etti 600
bide daha genetikler yok bunun içinde
kızlar bn geldimmm:) hala doğurmadım ya neolcak böle. valla keyfi yernde bizimkinin halaayy bi geleydi. son gnler beklemek çok stresliymiş. atcam kndimi sokağa bugün postaneye gitcek kayın validemin maaş gnü bakarsın bizede faydası dokunur ne iyi olur varyaaa.
tosunum gelmicekmisin dediğimde gelmicem dio sanki dönüp duruyo:d
baharcım bu haftalarda bebekler çok uyurmuş hareketleri çok düzensiz olurmuş panik yapma maşallah bak başlamış tepinmeye.
melekcim inş güzel haberler verrsin bu ay bize maşallah yumurtalarına çifter çifter gelsin bebeişler inş.
deryaa uykucu şirinn sen hamile olduğunda hiç kafanı kaldıramıcaksın kuzum yaa hep uyursun artık
kızlaaaarr yeemekten geldimmm ya resmen uyukluyorum bugün ben hava da kapalı
şu kan pıhtılaşma testi için 300 tl diyolar özel sigortamda karşılamıyoo
ne olcak bilmem, diğerleride 300 müş etti 600
bide daha genetikler yok bunun içinde
ayy kızlar albumde gordugunuz hatıce ve benım elımde duran beyaz patıkler varya onları hatıce teyzemız aldı bıze hemde suprız bana caktırmadanb benımde cok hosuma gıttı
burdan sana tsklerımı sunuyorum hatıce teyzemız
deryam uykucum benım nasılsın
cnm bılıyorsun senın gıttıgın hastane pahalı daha uygun bı hastanesı ara sor bakalım fıyat ne vercekler mesela anadolu has. yada bahar tıp. bunların tahlıllerı uygn yada gıt bı sıgorta hastanesıne orda bunları yaptırcam de yaptır tatlım
ay derya neden okadar pahalıymış benim kuzenim yaptırdıda çalışan sgk kayda deger bişe ödemedii allah allah:44:
ayy kızlar albumde gordugunuz hatıce ve benım elımde duran beyaz patıkler varya onları hatıce teyzemız aldı bıze hemde suprız bana caktırmadanb benımde cok hosuma gıttı
burdan sana tsklerımı sunuyorum hatıce teyzemız
ah ah bide benim halimi düşün doğurcam diye aklım çıkıyo kız bende bütün gece sayıklamışım yanıyorum diye inlemişim
bu arada kaç kilo aldın toplam çatlak oluştumu
çok şükür eksiklerimizi tamamladık geriye eşyaların yıkanıp ütülenmesi kaldı onuda hallettik mi tamamdır..ben toplam 10 kg aldım karnımdA çatlak içinde
canım devlet hastanesindedir ondan
ben özel sigortam var diye özel klinikten fiyat aldım ama
bunlar özel testlere giriyomuş sigortan karşılamaz dediler.
devlettede bunlar nasıl yaptırılır bilmiyorum randevu denk gelmiyoki adetin 3. gününe.
randevular hep dolu ne edecem bilemedim.
ah ah bide benim halimi düşün doğurcam diye aklım çıkıyo kız bende bütün gece sayıklamışım yanıyorum diye inlemişim
bu arada kaç kilo aldın toplam çatlak oluştumu
cnm benım 5.5 kılo aldım toplamda bıde sukur hıc catlagım olmadı sımdı bılmıs eltım var o bana bıtkısel yaglardan olusan bı karısım soyledı bırazdan aktara gıdıcem ve alıcam
ama su 1 haftadır ayaklarımda odem olusmaya basladı ayaklarım ve bıleklerım sıs herkez normal dıyor ama bılmıyorum
çok şükür eksiklerimizi tamamladık geriye eşyaların yıkanıp ütülenmesi kaldı onuda hallettik mi tamamdır..ben toplam 10 kg aldım karnımdA çatlak içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?