Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlaaaarr yeemekten geldimmm ya resmen uyukluyorum bugün ben hava da kapalı
şu kan pıhtılaşma testi için 300 tl diyolar özel sigortamda karşılamıyoo
ne olcak bilmem, diğerleride 300 müş etti 600
bide daha genetikler yok bunun içinde

devlet hastanesınde yaptırsan canım ?

deryam uykucum benım nasılsın
cnm bılıyorsun senın gıttıgın hastane pahalı daha uygun bı hastanesı ara sor bakalım fıyat ne vercekler mesela anadolu has. yada bahar tıp. bunların tahlıllerı uygn yada gıt bı sıgorta hastanesıne orda bunları yaptırcam de yaptır tatlım

hulya kız senıu kafama nasıl taktıysam koca gece ruyamda bende sancılanıyorum sankı baya bı panık yasadım :18::18::18::18::18::18:

inş. esmacımmm valla ne iyi olur bu kadar bekletti 2 tane olursa hiç hayır demem ama teke razıyım mevlam versinde

onun keyfi yerindede seninde olsaydı keşke dogum sonrasına yada dogum esnasına hiç enerjin kalmıcakk yoruyo tosuncuk senii

ayy kızlar albumde gordugunuz hatıce ve benım elımde duran beyaz patıkler varya onları hatıce teyzemız aldı bıze hemde suprız bana caktırmadanb benımde cok hosuma gıttı
burdan sana tsklerımı sunuyorum hatıce teyzemız

ay derya neden okadar pahalıymış benim kuzenim yaptırdıda çalışan sgk kayda deger bişe ödemedii allah allah:44:

ah ah bide benim halimi düşün doğurcam diye aklım çıkıyo kız bende bütün gece sayıklamışım yanıyorum diye inlemişim
bu arada kaç kilo aldın toplam çatlak oluştumu

iyi günlerde giysin melegin cnm

canım bu fiyatları, başka bi özel tıp merkezinden aldım,
benim gittiğim hastane kan testleri için 460 tl gibi bişey istemişti burası 300 diyor ama
bir diğer yer de bu testin içeriği ne ona göre test başına 195 olur diyor
giçbişey anlamadım ben bu iştennnn :) neyse araştıracam artık bikaç yer daha.
aslında üni den randevu aldım ama taa 19 nisan adetimin 3. gününe de denk gelmiyo işte
ay ne sinir bişeyy yaaaa.

ay derya neden okadar pahalıymış benim kuzenim yaptırdıda çalışan sgk kayda deger bişe ödemedii allah allah:44:

canım devlet hastanesindedir ondan
ben özel sigortam var diye özel klinikten fiyat aldım ama
bunlar özel testlere giriyomuş sigortan karşılamaz dediler.
devlettede bunlar nasıl yaptırılır bilmiyorum randevu denk gelmiyoki adetin 3. gününe.
randevular hep dolu ne edecem bilemedim.

çok şükür eksiklerimizi tamamladık geriye eşyaların yıkanıp ütülenmesi kaldı onuda hallettik mi tamamdır..ben toplam 10 kg aldım karnımdA çatlak içinde

paraları biriktirinnnnnn ulen benim ikizlerime de alcanızzzz öle cicili şeyler

ah ah bide benim halimi düşün doğurcam diye aklım çıkıyo kız bende bütün gece sayıklamışım yanıyorum diye inlemişim

cnm benım 5.5 kılo aldım toplamda bıde sukur hıc catlagım olmadı sımdı bılmıs eltım var o bana bıtkısel yaglardan olusan bı karısım soyledı bırazdan aktara gıdıcem ve alıcam
ama su 1 haftadır ayaklarımda odem olusmaya basladı ayaklarım ve bıleklerım sıs herkez normal dıyor ama bılmıyorum

çok şükür eksiklerimizi tamamladık geriye eşyaların yıkanıp ütülenmesi kaldı onuda hallettik mi tamamdır..ben toplam 10 kg aldım karnımdA çatlak içinde

hadi gözün aydın canım çoğu gitti azı kaldı artıkkk

allah yardımcın olsun canım valla çok pahalıymış

hülyaa hoşgeldin cnm yat dinlen bol bol. korkma allahın izniyle bişicik olmaz. bnde 34 haftdan beri doğurdum doğurcam dedim artık günümüz bitti hala gelmedi tosunum. çatlaklar içinde yapcak bişi yok yaa insanın cnaı çok sıkılıyo bnmde bu haftaya kdar bişicik yoktu dün üstümü değiştirirken parladıklarını gördüm. kimilerininde belli olmazmış doğumdan sonra çıkarmış ortaya. kaynanama göre çatlak yok ama bana göre var dün nstdede bi kız gördüm resmini gösterseler photoshop derdm okadr kötüydüki çatlakları bide karnı okadar yağ kaplıydıki bebeğin kalp sesini duymak için 15 dakika makineyi bastırdı doktor:) çok şükür halimize:d

bn gidiyom gezmeye kızlar

bilmiş elti
gitmedimi onlar dahaa

bende cnm eksıgımız kalmadı gecen esımle e bebeke gıttık bıseyler almak ıstememe ragmen herseyı oldugu ıcın alamadım evet bende tek yıkaması ve utulemesı kaldı herkez yavas yavas cantasını hazırla dıyor ama beklıycem bıraz daha sankı cantayı hazırlayınca cagırmak gıbı olcak dıyorum mıllete bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…