- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.341
bilmiş elti
gitmedimi onlar dahaa
5.5 kilo çok iyi ben çok aldım ya ilk başlarda çatlaklar canımı sıkıyodu ama şimdi takmıyorum oğlum sağlıklı olsunda doğumdaN sonra çözümü bulunur
ya bide artık çok canımı acıtıyo kıpırdayınca sanki cimcikliyo içerden
hülyaa hoşgeldin cnm yat dinlen bol bol. korkma allahın izniyle bişicik olmaz. bnde 34 haftdan beri doğurdum doğurcam dedim artık günümüz bitti hala gelmedi tosunum. çatlaklar içinde yapcak bişi yok yaa insanın cnaı çok sıkılıyo bnmde bu haftaya kdar bişicik yoktu dün üstümü değiştirirken parladıklarını gördüm. kimilerininde belli olmazmış doğumdan sonra çıkarmış ortaya. kaynanama göre çatlak yok ama bana göre vardün nstdede bi kız gördüm resmini gösterseler photoshop derdm okadr kötüydüki çatlakları bide karnı okadar yağ kaplıydıki bebeğin kalp sesini duymak için 15 dakika makineyi bastırdı doktor:) çok şükür halimize:d
bn gidiyom gezmeye kızlar
esma kız bu odemler 30 haftada normalmı ayaklarımı tanıyamıyorum cok deıl ama barız bellı olcak kadarda var :18::18::18::18:
hep yatıyorum canım başka yaptığım birşey yok.. benim göbek felaket çatladı birazda genetik galiba o kadar yağ kullandım fayda etmedi
benimde ayaklarım çok şiş hiçbi ayakkabım olmuyo canım
esma kız bu odemler 30 haftada normalmı ayaklarımı tanıyamıyorum cok deıl ama barız bellı olcak kadarda var :18::18::18::18:
ben geldim , geç geldim nasılsınız geçmişi okumadım çok ilerlemiş ne var ne yokkızlar keyifler nasıl:)
canım nerde kaldın yaaaaaa iyilik senden naber
burcum nasılsın canım, başın sağolsun bitanem iyisin dimi
anca geldim canım aysonu yaaa, iyiyim şükür canım sanırım bi oktor buldum ona gideceğim ama bugün eşimi kendi doktoruma gönderdim
henüz gidememiş inşallah gidecek serpil hasta diyecek gelemedi usg sonucumu gösterecek yapılacak testler var yaa onlarla ilgili ne yapılacaksa
söylesin sonrada gideceğim doktoru deneyeyim bi bakalım , bol bol dua ediyorum yapacak bişey yok artık , dün haberi izlediniz mi sskda sıvı aldıran kadın
bebeği ile birlikte ölmüş cani bunlar....
iyi değilim be serpil kuarn okurken zor tutuyorum kendimi
rabbime şükür diyorum ama kalp acısı geçmiyo gün geçtikçe daha çok daralıyorum çok özledim anlatamam az önce annemle konuştum unutmuşum babaannemi versene sesini duyayım dedim annemde kızım kendine gel bırakma kendini diye teskin etmeye çalıştı ama nafile şuan fenalardayım
iyi değilim be serpil kuarn okurken zor tutuyorum kendimi
rabbime şükür diyorum ama kalp acısı geçmiyo gün geçtikçe daha çok daralıyorum çok özledim anlatamam az önce annemle konuştum unutmuşum babaannemi versene sesini duyayım dedim annemde kızım kendine gel bırakma kendini diye teskin etmeye çalıştı ama nafile şuan fenalardayım
maşallah canım size
denesin bakalım ne diyecek felaket tellalı
iyi ahdi bulduysan git biran önce yeni doktoruna cnm inş iyidir
haberi izlemedim allahım sen koru yaa, sende nerden bulursun böyle haberleri
canım ya, allah yardımcın olsun :26:
dün show haberde verdi canım kocası dava açmış pis cellatlar....
gideceğim doktoru da arkadaşım tavsiye etti gelinleri gidiyormuş çok memnun benim eve de çok yakın
bakalım bi gdeyim gerçi hastaneyi pek beğenmiyorum ama doktor iyi olsun yeter
allahın belaları süründürsün hepsini...
ne zmn gideceksin randevu aldınmı?
hiçbişey anlatma bakalım ne diyecek sadece sonuçlarını göster
o onu dedi bu bunu dedi fln demeden önce bakalım ilk yorumu ne olacak
sonra detayları anlat bence etkilenmesin.
öyle yapacağım canım da hastane küçük yorumlarını okudum pek memnun kalmadım şimdi gece doğuuna başka doktor giriyormuş
ayyy ben napacağım yaaa bu salak doktora mı devam edeceğim pöffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?