Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım kaan kocatepeyi araştırdın mı? leventteymiş muaynanesi hangi hastaneye bağlı bilmiyorum
netten bakıp telefonuna bi fiyat al bence adını çok duyuyorum iyi bir doktora benziyor

dur ona da bi bakayım ama pahalı oluyor bu gibi doktorlar , geçen dediğim melih bey acıbadem de ssk karşılamıyor muayne 220 tl

dur ona da bi bakayım ama pahalı oluyor bu gibi doktorlar , geçen dediğim melih bey acıbadem de ssk karşılamıyor muayne 220 tl

yuhhh.
bunun kendi muaynanesi varmış dışardan doğuma gittiği bi sürü hastane var
iyice bi aralştır bakalım çok bi fark yoksa sorunlu gebeliklerde iyi bi doktormuş
sen ne bölgede arıyosun bi araştırayım bende senin için

evet canım o yüzden pahalıdır burası sanırım ben kendi doktoruma kalacağım
yine offff......artık doktora gitmeye korkar oldum biliyor musun canım kimseye gitmek istemiyorum
bebeğimle ilgili söyleyecekleri kötü birşeyi kaldıracak durumda değilim yani , ya bu önyargıyı kafamdan atıp
kulaklarımı tıkayıp kendi doktoruma gideceğim ya da adam gibi birini bulana kadar doktor doktor gezeceğim...
avrupa yakasında canım beylikdüzü avcılar tarafı uzak mesela şişli ye yakın yerler

ya işte o doktora devam edersen bu mevzular hep dönüp duracak, manyak o kadın bak
yeni biriyle sıfırdan başlaman en güzeli çevrende hamileler vardır onlara sorarsın.
iyice vakit geçmeden de bulman lazım canım, bende bakacağım inş buluruz iyi birini

valla bi kez muayene olabilirsin belki prof. canım soru işaretlerini büyük ölçüde giderir bence:13:

valla bi kez muayene olabilirsin belki prof. canım soru işaretlerini büyük ölçüde giderir bence:13:

haaa evt bak bi seferlik olabilir meleğin dediği gibi kaan seni yönlendirir en azından ona devam etmesen bile
Opr.Dr. DİLEK YAĞMUR şuna bi baksana hangi hast bilemedim ama
yorumlar çok iyi, bu arada erkek te olsa olurmu şekerim

bnede öyle düşünüyorum ve geç kalmamam gerek canım görümcemde aynı doktora gidiyor bide o da soğudu ama 7.ayında ne yapacak bilmiyorum, inşallah buluruz canım

melih bey e de giderim bi kere için canım o bana umut ışığı oldu çünkü karar vermem lazım karar vermem lazım

erkek olabilir canım, hemen bakıyorum

koskoca istanbulda senin o uyuz doktordan başka doktor yokmu yauwwww canım bizim burda mustafa başbuğ diye bi doktor vardı istanbula gitti diye duydum oda sorunlu gebeliklerler ilgileniyo eger bulabilirsen onada git derim kayseride çok ünlü bir doktorduu

bi bakayım canım, bu arada eşim doktoruma gitmiş bekliyor şuan

off çok sıkıldım ben yaaaaaa

gözlerim kapanıyor heryerim ağrıyor sanki tır geçmiş üstümden

bi bakayım canım, bu arada eşim doktoruma gitmiş bekliyor şuan

aaa iyi hadi haber et bizede ne dicek bakalım
gerçi ben bu karıdan korktum şmdi eşinide yatırıp 3lü 4lü 5li 10lu testler yapmasın
herşey beklenir

Son düzenleme:
aaa iyi hadi haber et bizede ne dicek bakalım
gerçi ben bu karıdan korktum şmdi eşinide yatırıp 3lü 4lü 5li 10lu testler yapmasın
herşey beklenir

hahaha hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin , yine saçmasapan testler ister bizden şimdi o, gen testi istemezse iyidir:)

hahaha hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin , yine saçmasapan testler ister bizden şimdi o, gen testi istemezse iyidir:)

vallaa beklenir diyorum yaa hiç kulak asmayın öyle bişeyler isterse
gerçi artık ipin ucunu kaçırdı bunca şey ileri sürdükten sonra
yok bişey deyip konuyu kapatırsada güven teşkil etmeyecek
ne derse bu kadına güvenemeyeceksin.
hadi bakalım güzel bi haber alırız inş kadın şaşırtsın biizi.

ahh deryam sen bı alemsın he ne guldum kocasından amnıyo sıvısı bıle alabılır dengesız cunkı o doktor ayy herkez gıcık oldu

serpılım dr degıstırmek cok zor cnm senın ısınde zor vallahı allah yardımcın olsun

hahahah bende gülüyorum kendi kendime vallaaa selmaa'm
ay bgn çok afakanlandım ben evime gitmek istiommmmm

ayyy inşallah hiç gözl bir haber beklemiyorum şahsen ama umarım şaşkına dönerim yane

hahaha alır mı alır o koca göbeğinden sıvı acaba arasam mı kocamı müdahale mi ediyorlar
çok zor canım yaa güvenemiyorum şuan kimseye

hafta sonu hastanede sıramı beklerken bi kadın aldırcaktı sıvı inş. bişe olmamıştır bebegine

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…