Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar bı fıkır ortaya sunayım ama kabul edersenız dıyorumkı tefrıcıye ıcınde tablo yapalım en uste okunankısıler sonra suan okunan sonrada okunacak olanı ekleyelım bılelım kıme okundu kıme okunuyor kım kaldı nasıl olur

melekmi tanselmi siz karar verin ben bakarim sonra.sirada kac kisi var okunmayi bekleyen.aslinda liste iyi fikir.neyse benim cikmam lazim ben esim evdeyken giremiyorum.ama mutlaka okuyacagim.artik bildirimleri bir sonraki girmelerde yazarim.hepinize iyi gunler dilerim.

kızlarya sız yenı yazıları okumak ıcın hep yenılemı yapıyorsunuz yoksa bunun baska bı taktıgı varda benmı bılmıyorum devamlı sayfa yenılemektende sıkıldım aksaya kendı kendıne

tanselcim sayfayı yenile yapıyorsun ama benim sorularıma cvp vermiyorsun

cnm zuhalım vallahı aklımdayken unuttum daha almadım ben alısverısı aylık toptan yapıyorum markete gıtmıs olsaydım yıne alcaktım ama gıtmedımde daha ama aklımda lıcam yahu bende markası clıo olan camsıl var onla sılsem olmamı

serfıkım yaaaaaa bıdaha bızı bırakıp gıtme olurmu varlıgında yoklugunda okadar cok bellı oluyorkı sen benım ılk goz agrımsın sensız eksıktı buaralar bıdaha bızı bırakıp gıdersen hepımız senı bosarız ona gore

kızlarya sız yenı yazıları okumak ıcın hep yenılemı yapıyorsunuz yoksa bunun baska bı taktıgı varda benmı bılmıyorum devamlı sayfa yenılemektende sıkıldım aksaya kendı kendıne

ayni durumdan bnde muzdaripim canim hatta daha biraz once bi yakinmam oldu okudun mu bilmiyorum kimse neden bana bi cevap vermek istemiyo???!!! cok merak ediyorum... bu ilk degil cunku...benim sorularim cok zor sanirim ondan olmali yoksa yok sayildigmi felan dusunmuyorum yaniiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…