Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

dün yapmıştım ama bikac saat sonra 2.çizgi cıkmıştı..hemde markası laboquick markaydı..oda pek güvenilir degil yazılmış bilemiyoum yani

oyyy kuzum benim bırakmam bi daha merak etme , boşamayın yaaa bebeğimin teyzeleri

eeeeeee tahlıl yapmadınmı

hayır canım olmaz o farklı o farklı benim dediğim alkollü istersen sendekini bi dene ama benimkisini tavsiye ederim

serfikcim ben gecenlerde vermiştim kan testi ve cok üzülmüştüm hadi ben neyse de eşimde cok üzülmüştü..oyüzden 10gün falan gecikirsem gidip kan veririm..yarın baska markayla tekrar test yaparım ama hala olmazsam

tmm zuhalım ben hıc benımkını denemıyım dedıgını alıyım belkı bırazdan cıkıp alabılırımde . ISTNBL kızım ne sabırlısın sen masallah benım ıkı gun gunum gectıde gıttım hemen cecek kan verdım gercı keske vermeseydım okadar aglamazdım:2::2::2::2::2::2::2::2:

İsim Durum
Greenmoon Okundu
Mfalcon Okundu
Haticemavi Okundu
Melek63 Okunuyor
Tansell Beklemede
Serfik Beklemede
Zozdemir Beklemede
Lugesma Beklemede
Rose86 Beklemede
İstbul Beklemede
Ebru Beklemede

kızlar yaaa ben beklemedeyim stress olmıcam diyodum kendime ama başaramıyorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
Kızlar beni kovmayın bu siteden ama size iğrenç bir espiri patlarmak istiyorum

can bedenden çıkmayınca tarih dersine geç kalmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…