Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

haticem canım ayaklarını yukarı (kalp seviyenden) kaldırıp uzan iyi gelir bir de tuzlu ayran benimde çok düşer

içim dışım tuzlu ayran oldu sabahtan beri 2 bardak içtim sağolsun arkadaş yaptı zehir gibi.onu herkese söylüyorum ben çevremdeki fenalaştımı ayaklarımı kaldırın derim beyne kan gitmeyince bayılıyorum tansiyon sorunum var

3 te bi uyandım alahh her yer dönüyor hemen ölçtü eşim 5-2 idi şimdi 2 tane çıktı sendelediya bikere bugün sallanır kafam

çok düşük hatice hemen bi çaresine bak buz gibi tuzlu bir ayran iç, benim yerime de içebilrsin

kızlar yaaa ben beklemedeyim stress olmıcam diyodum kendime ama başaramıyorum :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bekleme canım hemen bi testt hadi:)
Kızlar beni kovmayın bu siteden ama size iğrenç bir espiri patlarmak istiyorum

can bedenden çıkmayınca tarih dersine geç kalmışş

kovduk seni kovduk, nasıl bir espri bu

ya bişi sorcam haticenin tablosunu aynen aktardım ama ebru kim:44:

bir arkadaş topic e geldi, bizi takip ediyormuş tefriciye için yardımcı olacak htta 60 tane ekledik sağolsun, onun arkadaşı rahmi dönükmüş zor günler geçiriyormuş bizimki bitince onun içinde okuyacağız canım

geçmiş olsun canım yaa bende de var ama yüksek kadar riskli değil şükür
tek sorun olur olmadık bi yerde bayılmamak
bir de hayat kaliten çok düşüyo

Ebru kim kim ebru nerde nasıl aramıza birilerimi sızmış yoksaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar kusurama bugün hormonlarım bi tuaff hep gülesim geliooo

Tablo için eline sağlık ebru sabah gelmişti hani bi ar için okurmuyuz demişti ya o kişi canım zozdemir sanada ağlama istiyorum bune kızımm

geçmiş olsun canım yaa bende de var ama yüksek kadar riskli değil şükür
tek sorun olur olmadık bi yerde bayılmamak
bir de hayat kaliten çok düşüyo

alıştımya anlıyorum zaten kendimi 5-10 dk önceden hisseidyorum çevremdekilerde bilir eşim alıştı artık fatih deyince kolanyayı alıp koşuyoooo :)

öylemi oluyormuş bak ben bunu bilmiyordum ii ololdu duyduğum...bende ayva yediğin zaman bebeğin sarışın ve gamzeli olduğunu biliyorımm
dogrulugunu bilmiyorum orasi tartisilabilir belki canim ama olsun gulmek iyidir devam et sen
bebisine ve sana bol bol seratonin hormonu ohhh ne guzel..
ay ben gamzelilere bayiliyorum ya estetik ameliyat imkanim olsa bi gamze yaptirim kendime en havalisindan o derece yani ve tabi eger bigun hamile kalirsam ALLAHIN IZNIYLE kasa kasa ayva yemeyi dusunuyorum

Ebru kim kim ebru nerde nasıl aramıza birilerimi sızmış yoksaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar kusurama bugün hormonlarım bi tuaff hep gülesim geliooo

zuhalcimm maşallah sana çok enerjin yüksek bugün... hep gül mutlu ol ne güzel...
diğer arkadaşlar nasılsınızzzz...? geçmişi okudum melek için çok üzüldüm ya allah yardımcısı olsun inş bi aksilik yoktur doktor görememiştir.
bn dün akşam pıtırcığımı gördüm 1 haftada kocaman olmuş artık iyice belli usgde kalp sesini daha net duyduk gümbür gümbür maşallah benm küçüğüme ağladım valla duyunca....

maşallah kuzucuğa Allah kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı sıhhatli...amin

Ay serpil yaaa çok komiksin iğrenç espiri işte gül geç bak böyle

güldüm geçtim zaten canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…