Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kuzucuklarım bı namaz arası vereyım dedım espırıler havada ucuşmus pardon espırıcıkler ne oldugu bellı olmayan zuhalım aman allah bozmasın nesen hep daım olsun ıns bızde gebe olup bukadar kıkırder dururuz.

hosgeldin lugesmaa topigin ugurbocegi miniginle:81:
ne guzel ne mucizevi bi duygudur eminim icinde bir canin hayat bulduguna sadece gozlerinle,hormonlariinla degil kulaklarinla da sahit olmak.....
ALLAHIM BIZE DE TATTIRIR INSALLAH BU HARIKULADE HISLERii...........

bilimsel bişey söyledim ben nereye dönersen dön yani sonuç ortada : 60:

neyin üzerine yazdın onu anlamadım amannnn neyse canım, ben çok sıkıldım yaptığım işten de hergün aynı şey bir sürü dangalak insan , başka işlere yelken açmam lazım ama iş yok , bide çok susadım ALLAH ım sabır ver

gebısssssllleerrrrr soylıyın bakıyım sızden yerleşme kanaması geldımı merak edıyoırum benım hamıle kaldıgım zaman gelmıstı ozaman anladım gebe oldugumu herkezden gelmezmıs sızı merak ettım

rose hepiniz için duacıyım canım inş. en yakın zamanda sizde meleklerinize kavuşursunuz.
valla sesi duyduğum an aklımdan siz geçtiniz o anda bile allahım hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et benm gibi onlrda duysun bu sesi dedim içimden.

ayyy su deme serfik bnde bitim bgun yaaa.. bde tv acik her yerde yemek programi cok fena gaza getiriyolar ya kalkip hepsinden yapmak istiyorum deli gbi

AYYY YA BEN DAHA KELEBEĞİMİN, LOLİPOPUMUN KALP ATIŞLARINI GÖRDÜM AMA DUYMADIM AMA OLDUN SAĞLIKLI OLSUNDA BEN DUYMAYIMMM

BURDAN LOLUPOPUMA ŞARKI ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUMMM

MİNİKKK MİNİKK MİNİKK KELEBEEAAAAK MİNİKK KELEBEEAAAAAAAAKK UÇ ÖZGÜRCE UÇ DURMAK NE DEMEAAAAAKKKK

zuhalcimm süpersin bugünnnn...

ayyy su deme serfik bnde bitim bgun yaaa.. bde tv acik her yerde yemek programi cok fena gaza getiriyolar ya kalkip hepsinden yapmak istiyorum deli gbi

sen evdesin canm yat uyu ne güzel, sabahtan beri çenem çalışıyoru ölüyorum susuzluktan roseeee

keyfin bozulmasın canım , yerim senin kelebeğini

kizlar sizden bse isteyecegim ya haftasonu esimin is gorusmesi var cok onemli tayinimiz cikabilir baska bi yere su an kucuk bi yerde oturuyoruz aslinda ben gitmeyi istiyorum cunku bnde calisabilecegm bole bi durumda hem bana her yer gurbet sonucta ailemle farkli sehirlerdeyiz.. ankara istanbul izmir ... her yer olabilir yda olmayabilir tam bi muamma yani sizden istegim dualarinzda beni unutmayin bu konuda cok ihtiyacim var cunku ole cok kendinizi yormasaniz hakkinizda haiyrlisi olsun deseniz yeter benim icin:97::97:

amin canım amin. Inş. Sizde en kısa zamanda hamile kalırsınızda burda hepimiz kıkırdarız beraber duarım sizinle her zaman rabbim şu ramazan ayında yüzünüze baksın..

hakkınızda hayırlısı olsun canım, Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…