- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.301
ay serpil yaaa çok komiksin iğrenç espiri işte gül geç bak böyle
zuhalcimm maşallah sana çok enerjin yüksek bugün...hep gül mutlu ol ne güzel...
diğer arkadaşlar nasılsınızzzz...? geçmişi okudum melek için çok üzüldüm ya allah yardımcısı olsun inş bi aksilik yoktur doktor görememiştir.
bn dün akşam pıtırcığımı gördüm 1 haftada kocaman olmuş artık iyice belli usgdekalp sesini daha net duyduk gümbür gümbür maşallah benm küçüğüme ağladım valla duyunca....
kızlar yaa karnım geriliyo
bilimsel bişey söyledim ben nereye dönersen dön yani sonuç ortada: 60:
gecmis olsun canim regl doneminde miydin acaba o yuzden mikızlar yaa karnım geriliyo
hosgeldin lugesmaa topigin ugurbocegi miniginle:81:
ne guzel ne mucizevi bi duygudur eminim icinde bir canin hayat bulduguna sadece gozlerinle,hormonlariinla degil kulaklarinla da sahit olmak.....
ALLAHIM BIZE DE TATTIRIR INSALLAH BU HARIKULADE HISLERii...........
ayyy su deme serfik bnde bitim bgun yaaa.. bde tv acik her yerde yemek programi cok fena gaza getiriyolar ya kalkip hepsinden yapmak istiyorum deli gbineyin üzerine yazdın onu anlamadım amannnn neyse canım, ben çok sıkıldım yaptığım işten de hergün aynı şey bir sürü dangalak insan , başka işlere yelken açmam lazım ama iş yok , bide çok susadım ALLAH ım sabır ver
zuhalcimm maşallah sana çok enerjin yüksek bugün...hep gül mutlu ol ne güzel...
diğer arkadaşlar nasılsınızzzz...? geçmişi okudum melek için çok üzüldüm ya allah yardımcısı olsun inş bi aksilik yoktur doktor görememiştir.
bn dün akşam pıtırcığımı gördüm 1 haftada kocaman olmuş artık iyice belli usgdekalp sesini daha net duyduk gümbür gümbür maşallah benm küçüğüme ağladım valla duyunca....
AYYY YA BEN DAHA KELEBEĞİMİN, LOLİPOPUMUN KALP ATIŞLARINI GÖRDÜM AMA DUYMADIM AMA OLDUN SAĞLIKLI OLSUNDA BEN DUYMAYIMMM
BURDAN LOLUPOPUMA ŞARKI ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUMMM
MİNİKKK MİNİKK MİNİKK KELEBEEAAAAK MİNİKK KELEBEEAAAAAAAAKK UÇ ÖZGÜRCE UÇ DURMAK NE DEMEAAAAAKKKK
ayyy su deme serfik bnde bitim bgun yaaa.. bde tv acik her yerde yemek programi cok fena gaza getiriyolar ya kalkip hepsinden yapmak istiyorum deli gbi
AYYY YA BEN DAHA KELEBEĞİMİN, LOLİPOPUMUN KALP ATIŞLARINI GÖRDÜM AMA DUYMADIM AMA OLDUN SAĞLIKLI OLSUNDA BEN DUYMAYIMMM
BURDAN LOLUPOPUMA ŞARKI ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUMMM
MİNİKKK MİNİKK MİNİKK KELEBEEAAAAK MİNİKK KELEBEEAAAAAAAAKK UÇ ÖZGÜRCE UÇ DURMAK NE DEMEAAAAAKKKK
kuzucuklarım bı namaz arası vereyım dedım espırıler havada ucuşmus pardon espırıcıkler ne oldugu bellı olmayan zuhalım aman allah bozmasın nesen hep daım olsun ıns bızde gebe olup bukadar kıkırder dururuz.
kizlar sizden bse isteyecegim ya haftasonu esimin is gorusmesi var cok onemli tayinimiz cikabilir baska bi yere su an kucuk bi yerde oturuyoruz aslinda ben gitmeyi istiyorum cunku bnde calisabilecegm bole bi durumda hem bana her yer gurbet sonucta ailemle farkli sehirlerdeyiz.. ankara istanbul izmir ... her yer olabilir yda olmayabilir tam bi muamma yani sizden istegim dualarinzda beni unutmayin bu konuda cok ihtiyacim var cunku ole cok kendinizi yormasaniz hakkinizda haiyrlisi olsun deseniz yeter benim icin:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?