Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yerleşme kanaması ne zaman oluyor kızlarr

AL AŞKIM SANA DETAYLI CEVAP

İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI

İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.

Bazı kadınlar implantasyon kanamasını hamilelik lekelenmesi olarak adlandırsalar da bu ikisi aynı şey değildir. Hamileliğin başlarında lekelenmeler çeşitli nedenlerden dolayı olabilir ve her kanama mutlaka implantasyon kanaması değildir.

kızlşar sınır oldum hıc yazdıklarınızıda okuyamadım benım soru havada kaldı sayfa 231 bakıyorum 232 acılmıyo 233 acıldı sımdı 232 ne yazdınız hıc okuyamadım

benımde yumurtlamadan 10 gun sonra gelmıstı kızlar cok acık pembe bıkere geldı 1 hafta sonra adet olma zamanımdı olmadım tabı bıdahada kan gelmedı kurtaj gunume kadar tabı normalde yumurtlamadan 10 gun sonra gelırmıs dıe duydum

lugesma kullanıcısından alıntı
zuhalcimm maşallah sana çok enerjin yüksek bugün... hep gül mutlu ol ne güzel...
diğer arkadaşlar nasılsınızzzz...? geçmişi okudum melek için çok üzüldüm ya allah yardımcısı olsun inş bi aksilik yoktur doktor görememiştir.
bn dün akşam pıtırcığımı gördüm 1 haftada kocaman olmuş artık iyice belli usgde kalp sesini daha net duyduk gümbür gümbür maşallah benm küçüğüme ağladım valla duyunca....
AYYY YA BEN DAHA KELEBEĞİMİN, LOLİPOPUMUN KALP ATIŞLARINI GÖRDÜM AMA DUYMADIM AMA OLDUN SAĞLIKLI OLSUNDA BEN DUYMAYIMMM

BURDAN LOLUPOPUMA ŞARKI ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUMMM

MİNİKKK MİNİkk MİNİkk KELEBEEAAAAK MİNİkk KELEBEEAAAAAAAAKK UÇ ÖZGÜRCE UÇ DURMAK NE DEMEAAAAAKKKK

serfik ve lugesma bu mesajı beğendiler.
Mesaj düzenleme Paneli Alıntı ile Cevapla Kötü İçerik Bildir
--------------------------------------------------------------------------------

Bugün 00:29 Konu Sahibi : haticemavi #2312 lugesma
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Nergis

Giriş tarihi Jun 2011
Mesajlar 326
zozdemir kullanıcısından alıntı
AYYY YA BEN DAHA KELEBEĞİMİN, LOLİPOPUMUN KALP ATIŞLARINI GÖRDÜM AMA DUYMADIM AMA OLDUN SAĞLIKLI OLSUNDA BEN DUYMAYIMMM

MİNİKKK MİNİkk MİNİkk KELEBEEAAAAK MİNİkk KELEBEEAAAAAAAAKK UÇ ÖZGÜRCE UÇ DURMAK NE DEMEAAAAAKKKK
zuhalcimm süpersin bugünnnn...

Beğen İptal Bu mesajı beğendiniz.
Alıntı ile Cevapla Kötü İçerik Bildir
--------------------------------------------------------------------------------
Bugün 00:30 Konu Sahibi : haticemavi #2313 serfik
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Gül

Giriş tarihi Dec 2009
Mesajlar 792
rose86 kullanıcısından alıntı
ayyy su deme serfik bnde bitim bgun yaaa.. bde tv acik her yerde yemek programi cok fena gaza getiriyolar ya kalkip hepsinden yapmak istiyorum deli gbi
sen evdesin canm yat uyu ne güzel, sabahtan beri çenem çalışıyoru ölüyorum susuzluktan roseeee

zozdemir kullanıcısından alıntı

keyfin bozulmasın canım , yerim senin kelebeğini

Beğen İptal Bu mesajı beğendiniz.
Bugün 00:30 Konu Sahibi : haticemavi #2314 tansell
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Nergis

Giriş tarihi Apr 2011
Mesajlar 336

Beğen
Bugün 00:30 Konu Sahibi : haticemavi #2315 rose86
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Papatya

Giriş tarihi Feb 2010
Mesajlar 110
kizlar sizden bse isteyecegim ya haftasonu esimin is gorusmesi var cok onemli tayinimiz cikabilir baska bi yere su an kucuk bi yerde oturuyoruz aslinda ben gitmeyi istiyorum cunku bnde calisabilecegm bole bi durumda hem bana her yer gurbet sonucta ailemle farkli sehirlerdeyiz.. ankara istanbul izmir ... her yer olabilir yda olmayabilir tam bi muamma yani sizden istegim dualarinzda beni unutmayin bu konuda cok ihtiyacim var cunku ole cok kendinizi yormasaniz hakkinizda haiyrlisi olsun deseniz yeter benim icin
Beğen
Bugün 00:32 Konu Sahibi : haticemavi #2316 zozdemir
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Menekşe

Giriş tarihi Jun 2011
Mesajlar 560
tansell kullanıcısından alıntı
kuzucuklarım bı namaz arası vereyım dedım espırıler havada ucuşmus pardon espırıcıkler ne oldugu bellı olmayan zuhalım aman allah bozmasın nesen hep daım olsun ıns bızde gebe olup bukadar kıkırder dururuz.
amin canım amin. Inş. Sizde en kısa zamanda hamile kalırsınızda burda hepimiz kıkırdarız beraber duarım sizinle her zaman rabbim şu ramazan ayında yüzünüze baksın..

serfik bu mesajı beğendi.
Bugün 00:38 Konu Sahibi : haticemavi #2317 serfik
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Gül

Giriş tarihi Dec 2009
Mesajlar 792
rose86 kullanıcısından alıntı
kizlar sizden bse isteyecegim ya haftasonu esimin is gorusmesi var cok onemli tayinimiz cikabilir baska bi yere su an kucuk bi yerde oturuyoruz aslinda ben gitmeyi istiyorum cunku bnde calisabilecegm bole bi durumda hem bana her yer gurbet sonucta ailemle farkli sehirlerdeyiz.. ankara istanbul izmir ... her yer olabilir yda olmayabilir tam bi muamma yani sizden istegim dualarinzda beni unutmayin bu konuda cok ihtiyacim var cunku ole cok kendinizi yormasaniz hakkinizda haiyrlisi olsun deseniz yeter benim icin
hakkınızda hayırlısı olsun canım, Allah gönlünüze göre versin

Beğen rose86 bu mesajı beğendi.
Bugün 00:38 Konu Sahibi : haticemavi #2318 serfik
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Gül

Giriş tarihi Dec 2009
Mesajlar 792
tansell kullanıcısından alıntı

sıkıldın mı tatlişko

Beğen
Bugün 00:39 Konu Sahibi : haticemavi #2319 zozdemir
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Menekşe

Giriş tarihi Jun 2011
Mesajlar 560
Allah'ım sen konuyu biliyorsun amin

rose86 bu mesajı beğendi.
Bugün 00:41 Konu Sahibi : haticemavi #2320 serfik
Profil bilgileri
Forumdaki Cevaplarım
Özel Mesaj
Add as Contact
Gül

Giriş tarihi Dec 2009
Mesajlar 792

Kızlarr nasılsınızz bende geldimm ya bu yerleşme kanaması adetden sonra ilişkiden sonra oluyo sanırım demi yaa çok bilmıyorum şimdi yazdıklarınıza bakacam neymiş bu çünkü adetten sonra bendede açık pembe bi akıntı geldi ama çok azdı dikkat etmesem farketmezdim bile

nasıl gerılıyo adet olcak gıbımı baska hısmı

başka bişey gibi ama bu ara ramazandan dolayı bünyem alt üst oldu ondan herhalde

gecmis olsun canim regl doneminde miydin acaba o yuzden mi

yok canım ramazandan herhalde

inşallah hayırlısı olur canım

cnm bnm adet günümden sonraki 3 gün geldi açık pembe.

amann ne olurdu önceden olsa da ben geliyorum dese hep adet dönemini bekle

teşekkür ederim zuzuzm

kızlşar sınır oldum hıc yazdıklarınızıda okuyamadım benım soru havada kaldı sayfa 231 bakıyorum 232 acılmıyo 233 acıldı sımdı 232 ne yazdınız hıc okuyamadım

buarda benimde adet gunumde geldı

çok beklersinnnnnn

hosgeldin canim.. dune gore daha iyi burda herkes bu arada kizlar benim yerlesme kanamasi konusunda hic bi bilgim yok sayenizde ogreniyorum
tansell cim ayni problem bnde de oluyo sayfa acilmioo sonra birden gelio hepsi felan yapcak bse yok demekk ki kimse bse onermedi bze idare etcez napailm

Rose86 tşk ederım cnm saol ..Aynen benımde bi bilgim yok şimdi öğrenıyorum..Buarada hatice midem bulanıyo demişin hayırdır yaa benım bilmediğim bi gelişmemı oldu sende umarım öyledirr

kızlar yaa hani batı 18 ağustos yazdım yaa
bi bakar mısınız önceki satlara

6 nisan
21 mayıs
20 haziran
19 temmuz
18 ağustos

nisanda pco olduğumu öğrendim ama benim çok şaşmazdı düzenim
doktorumda önemli değil herşey çok iyi durumda pco tedavisi mi çocuk mu dedi
ben o zamana kadar düşünmüyordum
haziranda çocuğa karar verdik ama ben nisandan beri korunmuyorum:44:

çok uzun oldu ama öyle
sizce 18 ağustos doğru bi tarih değil mi

TİLKİ HER ZAMAN TİLKİ…

Tilki ormanda gezerken bir ağacın dalında asılı bir geyik budu görür.
Çok açtır ancak yine de şüphelenir bu işten, kontrol etmeye başlar ve bu işte bir anormallik olduğu içine doğar…
Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır. Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatıp olup biteni merakla izlemeye başlar. Biraz sonra ağaçların arasından bir kurt gelir, budu görür ve yatan tilkiyi de tabi…
Tilkiye sorar “ne yapıyorsun dostum”
Tilki cevap verir “hiç… Yatıyorum”
-Burada bir but var
- …
—Neden yemedin?
Tilki sakince cevap verir; “BU GÜN ORUCUM”
Kurt kendinden emin ; “Ben yiyeyim o zaman…”
Tilki “Tabii..Buyur afiyet olsun” der.
Kurt but ‘a uzanır uzanmaz bir patlama, bir feryat… ortalık toz duman..
Kurt yaralı hareketsiz 10 metre uzakta perişan halde yatarken yerinden doğrulan tilki hafiften budu yemeye baslar.
Yarı baygın bir şekilde gözünün birini zorla açabilen kurt ; “LAN ŞEREFSİZ HANİ ORUÇTUN ?”
Tilki pişkin pişkin ; “ilahi kurt kardeş, Biraz önce top patladı duymadın mı ?”

pco nun ne olduğunu pek bilmiyorum canım ama nisandan sonra düzenli gitmişsin sorun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…