- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.321
yerleşme kanaması ne zaman oluyor kızlarr
nasıl gerılıyo adet olcak gıbımı baska hısmı
gecmis olsun canim regl doneminde miydin acaba o yuzden mi
kizlar sizden bse isteyecegim ya haftasonu esimin is gorusmesi var cok onemli tayinimiz cikabilir baska bi yere su an kucuk bi yerde oturuyoruz aslinda ben gitmeyi istiyorum cunku bnde calisabilecegm bole bi durumda hem bana her yer gurbet sonucta ailemle farkli sehirlerdeyiz.. ankara istanbul izmir ... her yer olabilir yda olmayabilir tam bi muamma yani sizden istegim dualarinzda beni unutmayin bu konuda cok ihtiyacim var cunku ole cok kendinizi yormasaniz hakkinizda haiyrlisi olsun deseniz yeter benim icin:97::97:
cnm bnm adet günümden sonraki 3 gün geldi açık pembe.
AL AŞKIM SANA DETAYLI CEVAP
İMPLANTASYON (YERLEŞME) KANAMASI
İmplantasyon kanamaları beklenen adet tarihi ile hemen hemen aynı günlerde gerçekleştiğinden adet görmeyle karıştırılabilmektedir. Fallop tüpü içerisinde karşılan sperm ve yumurta birleşerek çoğalmaya ve endometrium (rahim iç tabakası) içine doğru hızla ilerlemeye başlar. Çeşitli aşamalardan geçerek blastosist aşamasına gelen bebek rahim duvarı içerisinde en uygun gördüğü yere yerleşir ve çoğalmaya devam eder. Blastosistin rahim duvarına yerleşirken kılcal damarlara denk gelmesi implantasyon kanamasına neden olur. Genellikle açık pembe veya kahverengi olur ve ne kadar devam edeceği kadından kadına farklılık gösterir.
Bazı kadınlar implantasyon kanamasını hamilelik lekelenmesi olarak adlandırsalar da bu ikisi aynı şey değildir. Hamileliğin başlarında lekelenmeler çeşitli nedenlerden dolayı olabilir ve her kanama mutlaka implantasyon kanaması değildir.
kızlşar sınır oldum hıc yazdıklarınızıda okuyamadım benım soru havada kaldı sayfa 231 bakıyorum 232 acılmıyo 233 acıldı sımdı 232 ne yazdınız hıc okuyamadım
buarda benimde adet gunumde geldı
hosgeldin canim.. dune gore daha iyi burda herkesKızlarr nasılsınızz bende geldimmya bu yerleşme kanaması adetden sonra ilişkiden sonra oluyo sanırım demi yaa çok bilmıyorum şimdi yazdıklarınıza bakacam neymiş bu çünkü adetten sonra bendede açık pembe bi akıntı geldi ama çok azdı dikkat etmesem farketmezdim bile
Başım dönüyor midem bulanıyor canım herşey istiyor
bnce senin karbonat testi yapma zamanin geldi hatice:92:Başım dönüyor midem bulanıyor canım herşey istiyor
kızlar yaa hani batı 18 ağustos yazdım yaa
bi bakar mısınız önceki satlara
6 nisan
21 mayıs
20 haziran
19 temmuz
18 ağustos
nisanda pco olduğumu öğrendim ama benim çok şaşmazdı düzenim
doktorumda önemli değil herşey çok iyi durumda pco tedavisi mi çocuk mu dedi
ben o zamana kadar düşünmüyordum
haziranda çocuğa karar verdik ama ben nisandan beri korunmuyorum:44:
çok uzun oldu ama öyle
sizce 18 ağustos doğru bi tarih değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?