Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kizlar ya yumurtlama gunu hesaplamasi icin netten yardim alinlariniz oluyo mu ?
yani varsa ole guvenilir bi hesaplama yapan site banada soler misiniz
benim bazi yerlerde farkli farkli sonuclar cikio acep niden ki

canım ben kabataslak hesaplıyorum hoş tam gün beklemiyorum benim 16. gün olması gerekiyo
(regl döngüm 30 olduğu için -14 = 16) ama ben 10-20 arası 2-3 günde bir çalışma yaptım

suanda ıkı kısı var beklemede ıkısıde daha adet olmadı farkındamısınız kızlar ıstbl mfalcon ıkınızınde gunu gectı ve bayadır kımse kırmızı kart yemıyor ne guzel yaaa dımı melek63 harıcınde herkezın keyfı yerınde melekım aklımız sende tabı

hatice mavi öglenki 60 taneyide ekledinmi
toplam 90 oldu
sayfa cok ilerliyor

sanırsam yımırtlıyorum akıntı gelmeye başladı

kız gec yımırtlıyon ozmana benım bıttı bugun artık akıntılarım olduysa oldu artık yanı bugune kadar madem senın akıntın basladı hemen degerlendırıyosun aksama saten bugunde senın yımırtlama gununun son gunu bugece cok onemlı sakın ha unutma

mfalconnnn ve istbull test yapın kızlarr çatlıcam valla. hadi ama iki güzel hamiş haberş almak istiyoruz....
bnm teste 5gn önce çıkmıştı. inşallah sizinkilerde hemenck ben burdayım der

bak simdi son uc ay solee
9mayis
7haziran
6temmuz
10agustos
doktor bna duzenli gayet demisti ama ole mi ya sizcede :26: hic cakmiyorum bu konulardan bde anne adayi olucam

23/08 ----- 28/08 tarihleri arasında yumurtlama günlerin siteye göre tatlım bide 32 gün arayla olmuşun adetlerini normal bu 35in üzeri sıkıntılı diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…