Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

benim akıntılarım yeni başladı tansel sence neden böyle oldu bi aksilik mi var, biz dün gece çalıştık ayıptır söylemesi bugün de çalışacağız gün aşırı olması önemli ama kociş istiyor nedense çocuk özlemi depreşti sanırım, ayy çok utandım

mfalconnnn ve istbull test yapın kızlarr çatlıcam valla. hadi ama iki güzel hamiş haberş almak istiyoruz....
bnm teste 5gn önce çıkmıştı. inşallah sizinkilerde hemenck ben burdayım der

Aynennn katılıyorum sana Lugesma test yapın kızlarröldük burda :18: yaa nasıl 5 gün öncee idrardamı kandamı çıkmıştı senin hamişliğin cnm merak ettim

nıe utandım cnm aksam bende calıstım ve kımse oturdugu yerden bebek sahıbı olmuyor hepımız calısıyoruz delı gıbı napalım calısmayana bebek yok evet bu gece bızım ıcın onemlı hem yumurtlamanın son gubu bıde senın akıntı var hadı hayırlısı battasım benım

bizimki de günaşırı olmadan olur napalım , heveslendim yine bak yaa , ben bebek düşünmeyecektim hayır olamazzzz:84::84:

ben çalışmıyorummm dün gecede çalışmadım bu gecede çalışmıcammm

ben çalışmıyorummm dün gecede çalışmadım bu gecede çalışmıcammm

ama battasım neden calısmıyorsun bak serfıkte cocuk ıstemem koruncam dıyordu ama aramıza gerı dondu bendemedımmı cocuk bambaska bısı ınsanın ıcını kemıren bıseydır hepımız calıscaz hep beraber hatıcem

güzel olucak inşallah bollllll bollll çalış üzülmene değdimi ohh iyiki sopalamışımmm seni

değmedi ama napıyım tedirgin oluyorum ama artık olmuyorum hiç bebek düşünmüyorum strs yok dün çok rahattım aklımdan pek geçmedi:)

tez elden calisilsin oleyse ....
yelkenler foraa
rastgele ortak

inşallah ortak

Aynennn katılıyorum sana Lugesma test yapın kızlarröldük burda :18: yaa nasıl 5 gün öncee idrardamı kandamı çıkmıştı senin hamişliğin cnm merak ettim

canım regl 5 gün vardı idrar testi yaptım çok açık ikinci çizgiyi gördüm:) sonra bitane daha aldım ondada çıktı. sonrada gidip kan testi yaptırdım ve ondada çıktı:) çok şükürr erkenden ben burdayım dedi bebeğim.

Durmak yokk yola devam :) Umarım bu ay çalışmalarımızın sonucunu alırız hayırlısıyla yaa geçen gün tvde boş beşik die bi türk sineması izledım gerçi daha öncede izledımde uzun zamandır denk gelmemişti çok duygulandım kızlar izleyenınız varmı çok güzeldii

benim de ovulasyon günüme göre bat a 5 gün var, bugün evdeki testi yapıverdim negatiff, bu ay ovulasyon gününü denk getiremedik biz o yüzden teste inanıyorum,çok umutlu değildim zaten.

hayırlısı bu demek ki, artık eşimin yanındayken sağlıkla mutlulukla gelecek yuvamıza inşallah inanıyorum, eşim o kadar çok istiyor ki bebeğimize ne kıyafetler ne oyuncaklar alır düşünemiyorum bile, o kimyasal geçirdiğimde hcg pozitifliğini duyunca demişti ki '' ee cinsiyet ne zaman belli olacak bebek odasının rengini ona göre seçelim'' canım benim ya hevesimiz kursağımızda kalmıştı tabi. Allah ım yüzümüzü güldürür inşallah bizim ve bebek isteyen herkesiiin kızlar..

amin canım inşallah, bak gör yeni evinize gelecek bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…