- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.381
sanırsam yımırtlıyorum akıntı gelmeye başladı
kız gec yımırtlıyon ozmana benım bıttı bugun artık akıntılarım olduysa oldu artık yanı bugune kadar madem senın akıntın basladı hemen degerlendırıyosun aksama saten bugunde senın yımırtlama gununun son gunu bugece cok onemlı sakın ha unutma
yaşasınnnnnn ohhhh ohhhhhhhhhhh
mfalconnnn ve istbull test yapın kızlarr çatlıcam valla. hadi ama iki güzel hamiş haberş almak istiyoruz....
bnm teste 5gn önce çıkmıştı. inşallah sizinkilerde hemenck ben burdayım der
benim akıntılarım yeni başladı tansel sence neden böyle oldu bi aksilik mi var, biz dün gece çalıştık ayıptır söylemesibugün de çalışacağız gün aşırı olması önemli ama kociş istiyor nedense çocuk özlemi depreşti sanırım, ayy çok utandım
sonunda geldi haticem , geç oldu ama güzel olur inş
sanırsam yımırtlıyorum akıntı gelmeye başladı
nıe utandım cnm aksam bende calıstım ve kımse oturdugu yerden bebek sahıbı olmuyor hepımız calısıyoruz delı gıbı napalım calısmayana bebek yok evet bu gece bızım ıcın onemlı hem yumurtlamanın son gubu bıde senın akıntı var hadı hayırlısı battasım benım
nıe utandım cnm aksam bende calıstım ve kımse oturdugu yerden bebek sahıbı olmuyor hepımız calısıyoruz delı gıbı napalım calısmayana bebek yok evet bu gece bızım ıcın onemlı hem yumurtlamanın son gubu bıde senın akıntı var hadı hayırlısı battasım benım
ben çalışmıyorummm dün gecede çalışmadım bu gecede çalışmıcammm
hayrdr hatice cim neden bole dedin simdi?ben çalışmıyorummm dün gecede çalışmadım bu gecede çalışmıcammm
güzel olucak inşallah bollllll bollll çalış üzülmene değdimi ohh iyiki sopalamışımmm seni
tez elden calisilsin oleyse ....
yelkenler foraa
rastgele ortak
Aynennn katılıyorum sana Lugesma test yapın kızlarröldük burda :18: yaa nasıl 5 gün öncee idrardamı kandamı çıkmıştı senin hamişliğin cnm merak ettim
hayrdr hatice cim neden bole dedin simdi?
bselere kizip greve mi grdin yoksa
eger oleyse bak esas sopa sana gelmeli
ama battasım neden calısmıyorsun bak serfıkte cocuk ıstemem koruncam dıyordu ama aramıza gerı dondu bendemedımmı cocuk bambaska bısı ınsanın ıcını kemıren bıseydır hepımız calıscaz hep beraber hatıcem
oldu hatice sen yalnız bırak beni , küstüm sana
benim de ovulasyon günüme göre bat a 5 gün var, bugün evdeki testi yapıverdim negatiff, bu ay ovulasyon gününü denk getiremedik biz o yüzden teste inanıyorum,çok umutlu değildim zaten.
hayırlısı bu demek ki, artık eşimin yanındayken sağlıkla mutlulukla gelecek yuvamıza inşallah inanıyorum, eşim o kadar çok istiyor ki bebeğimize ne kıyafetler ne oyuncaklar alır düşünemiyorum bile, o kimyasal geçirdiğimde hcg pozitifliğini duyunca demişti ki '' ee cinsiyet ne zaman belli olacak bebek odasının rengini ona göre seçelim''canım benim ya hevesimiz kursağımızda kalmıştı tabi. Allah ım yüzümüzü güldürür inşallah bizim ve bebek isteyen herkesiiin kızlar..
akşam yoktu arkadaşlarıyla beraberdi bende gelene kadar kızdım uyudum küsme
amin canım inşallah, bak gör yeni evinize gelecek bebeğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?