Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sorma ya bende zorlanıyorum üzülüyorum bazen değersizmiyim ki ilgilenmiyo diye düşünüyorum

kışkırtıyo gibi olmak istemiyorum canım ama çok saçma ya. elimde değil yazıcam yani.
seni neden bağlıyorki yani dağ başımı orası sen çıkıp evinden doktora gidemicekmisin
yiceklermi kaçırçaklarmı ne olcak yani bi açıklasın bakalım merak ettim.
sinirleniyorum ben böyle şeylere.
sen beni duymazdan gel, ama alttada kalma yani bi yere kadar. sağlık bu sonuçta.
sıkıntım var sen anlamıyosun de. ya vakit ayırsın yada seni yollasın .

dağda mı ne yaşıyorum anlamadım ki nerde burda sağlık ocağı bilmiyorum eşime sordum uzak buraya baya dedi eee ne olcak benm bu iş diye sordum merak etme halledicz diyo

ay ben kocama çogu zaman söylemem bile doktora gidecegimi yani saklamak için deilde doktordan gelince doktor sunu sunu dedi derim okadar :))) seninki kötüymüş canım yaa

korkuyo ya biliyorum bişey olur bakanlar olur ki onun yanında bile bakıyolar ama olcak şey değil onun bu kuruntusu yüzünden kavga çıkıyo işte haksız olsam konuşmak bile istemem ama korkmaya başladım 2 haftadır tmm diyo dün kızdım yeter ya kanser mi olayım dedim tmm aşkım öle deme üzülüyorum ben istemezmiyim ama ne yapayım işlerden dolayı gidemiyoru diyo
ay ben kocama çogu zaman söylemem bile doktora gidecegimi yani saklamak için deilde doktordan gelince doktor sunu sunu dedi derim okadar :))) seninki kötüymüş canım yaa

oh ne güzel valla bende bunalıyorum bu durumdan dr bile gidemiyorum sıkıcı

al benden de o kadar.

çok saçma ya. insanların birbirine bakmasını nasıl engelleyecek.
hem sende nesinki bu kadar çıplak mı geziyosun bakcaklar sana.
o olunca yanında gözünümü bağlıyo adamların yani.
enteresan valla allah yardımcın olsun. yanlış anlama beni üzülüyorum senin için o yüzden sinirleniyorum.
vede kızıyorum bu zihniyetteki insanlara. hiçbir mantıklı açıklaması yok.
ne yap et ikna et canım.
akşam gir yatağa
sancım var kistmi oldu ki ne bilmiyorum korkuyorum de,
sabah acilen götürsün seni.

az önce konuştum kızdım yeter bıktım öldürceksin beni sonunda bırak beni tek gideyim dedim baktı suratıma aval aval neyse akşam bi şekilde halledicem

doktorun erkekmiki bazı erkekler bunuda sorun edebiliyo

ay tam onu dicektim ağzımdan aldın
bnmkine asıl bi hal oldu
şmdiye kdr sormadı bile kime gidiyon adıne drun kadınmı erkekmi diye
geçen bişey oldu cenk bey şöle demişti dedimde
sen erkek dra mı gidiyon bide demezmi
kadınların suuyumu çıkmış
ne dion sen be dedim cahil cahil knouşma dr bu sanki oynaşmaya gidiyoz :))
adamımın kafasına bişey düştü benim sanırım

doktorun erkekmiki bazı erkekler bunuda sorun edebiliyo

ay tam onu dicektim ağzımdan aldın
bnmkine asıl bi hal oldu
şmdiye kdr sormadı bile kime gidiyon adıne drun kadınmı erkekmi diye
geçen bişey oldu cenk bey şöle demişti dedimde
sen erkek dra mı gidiyon bide demezmi
kadınların suuyumu çıkmış
ne dion sen be dedim cahil cahil knouşma dr bu sanki oynaşmaya gidiyoz :))
adamımın kafasına bişey düştü benim sanırım

benimkide en başlarda dedi öyle bişede çok takmadım takmadıgımı görüncede uzatmadı :) adamlar bakmıyo bileeekadınlar dayıyo bence gözünü yolun bilen başka

:))))))))))) aman sakınnnn

bi kere sıra beklerken dedim ki mustafa beyi çok övüyolar ona mı gitsek ne dedim ? durdu gidermisin gerçekten evet dedim ne var sağlık sonuçta hem onlar yemin ediyolar dedim başlarım onların yeminine dedi yok kadınların suyu çıkmadı hala onlara gidelimde baktın kadın kıtlığı var o zaman gidersin

haaahaaaytttttt carrrt kaba kaaaaağaaaat
Hala bir gs li karşısında nasıl durabiliyosun ki sen bide benden yanıt bekliyosun
Bu gece görceksiniz gününüzü altın vuruş geliyo

azıcık edep yahu azıcık edep yahu neymiş patlıcan ımhh neymiş patlıcan berabır söyliyelim patlıcannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…