Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aaa oflu seni tanıyorum biyerden hamilemisin allahım bagışlasınn nasıl oldu ne kadardır istiyodunn ayy umut oluyosunuz valla bana bile yani

bende tanıyorum tabiki.
canım ben nerdeyse 1.5 yıldır istiyodum.
2 düşüğüm vardı.
son düşükten sonra 4. ayımda hamile kaldım.
bu zamanlara geldik şükür.
RABBİm kucağımızda da görmeyi nasip eder inşallahh...
ve sizlere inan çok çook dua ediyorum İSteyen herkese tez zamanda nasip etsin..
kullandıklarıma gelince..
41 gün boyunca meryem suresi okumuştum.
baş-tarçın-çörekotu
hayıt suyu
ben bunları kullandım.
o ay olmasaydı bir sürü şey beni bekliyordu.
hengisinin hikmeti bilmiyorum ama RABBİm ol dedi oldu...
RABBİm sizlere de nasip eder inşallahhj

aminnnnnnnnnnn canım yaaa allahım sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin kolay dogumlar nasip etsin inş...

Son düzenleme:
Aminn cümlemize inşallahhh...
sen ne kadardır istiyosun canım

yaklaşık 3 yıldır istiyorum hersey normal hsg temiz ama yok daha sogan suyuna başladım başladıgım gün bıraktım çünkü bulantı oldu vede başağrısı başkada bişe kllanmadım meryem süresi kaç sayfa normalde her namazımın arkası dolu

eşinde mi sorun var baktırdınız mı hiç spermiyogram falan ?
meryem suresi 98 ayet.
41 gün boyunca 1 kere okuyorsun her gün işte..
ama anlamı bile çok güzell..
2 defa bu sureyle hamile kaldım ben.
dua neye çare değil ki..
tavsiye ederim tatlım.
RABBİm en kısa zamanda yavruna kavuştursun inşallah..

yok tatlım eşiminde herseyi normal baktırdık
anladım evet anlamını okudum hastayken nasıl oluyo peki başkasınamı okutuyosun yoksa bittigi zaman kaldıgın yerdenmi devam ediyosunn bebeginin gelmesi çok güzel rabbimin duanı kabul etmesi çok çok çok güzelllll

Son düzenleme:
kızlar iyimisiniz var mı haberler? ben çoook yorgunum, bu ay bitse de işten ayrılsam diye dört gözle bekliyorum, bugün kontroldeydik, 2150 gr olmuşuz, haziran sonu gibi olacak sezaryen 38-39. hafta arası sanırım 39 u bekleriz çünkü kilosu normal ama yine de sezaryen erken olacağından zayıf kalabilir.. heryerim ağrıyor zorlaşmaya başladı gitgide hayırlısı sağlıkla doğsun da napim bunlar da geçicek işte..

hilall hoşgeldin cnm. o ağrılar doğana kadr sürüyo cnm hele geceleri hiç çekilmez oluyo. ama güzel ağrılar çok özliceksin bu günlerini. maşallah kızımıza kilosuda çok iyi. sağlıkla gelsin inş.

Orgametril kullanan var mı hiç aranızda arkadaşlarr ! ? Regl'im gecikmesi için kullandım 30 hapın hepsini kullandım pazar günü bıraktım fakat hala regl olmadım acaba çok kullandığım için mi hala olmadım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…