Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hadi geçmiş olsun ama eşinin çok çok dikkatli davranması lazım sen hamile olmasan neyse ama allah korusun içeri alsalar sen napcan onsuzzz

hadi geçmiş olsun ama eşinin çok çok dikkatli davranması lazım sen hamile olmasan neyse ama allah korusun içeri alsalar sen napcan onsuzzz

bende diyorum onu ama verdıgı cevap hazır kızımızın gelecegı için savasıyorum neyse atlattık simdilik :)

ayy canım valla çok şükür atlatmış, gerçekten öyle gözünü karartıp işler yapmanın vakti değil, sonuçta sizin için çok kritik bir dönem bu, inşallah bir çılgınlık yapmaz o arkadaşı gibi, şimdi bi çay yada meyve suyu koy kendine rahat bi nefes al canım.

melekcim bakalım aynı zamanlarda çalışmalar yapıcaz, ALlah boşa çıkartmasın hayırlısıyla

canım eşim aslında hıc boyle seylere katılan bırı deil normalde ben katılırdım eylemlere falan bana kızardı uzak dur dıye ama 3 ayı gectı ödenmiyolar sigortası yatmıyor vs. ekstra ıs yapıyo bıraz elıne para gecıyor stress oluyo cunku benım maasım herseye yetısmıyor ee kızımızda doğmak uzere artık canına tak dedi. neyse gectı ınsallah sorunlarına cozum bulunur artık bız yıne ıyıyız ama 3 aydır evıne ekmek goturemeyen aclık ceken evlerı satılma noktasına gelen ınsanlar var .

aman canım allahtan eşine bişey olmamış..
yemekten geldim bende, inanılmaz rahatsız oluyorum ya yemek yedkten snra
mide şişiyo iyice korse de dayanılmaz oluyo nefesim sıkışıyo sanki..

aman canım allahtan eşine bişey olmamış..
yemekten geldim bende, inanılmaz rahatsız oluyorum ya yemek yedkten snra
mide şişiyo iyice korse de dayanılmaz oluyo nefesim sıkışıyo sanki..

afiyet olsun canım . yaa korse işi zor helekı sıcaklarda . ay su mıde olayı kötu ya cok mu hızlı yemek yıyosun ?

Allah yardımcısı olsun hepsinin inşallah ya, Allah kimseyi böyle zor durumda bırakmasın, insanı çıldırtıyorlar işte böyle, eşinde yazık ne yapsın canına tak etmiş, bunlar sakin insanları böyle zıvanadan çıkartacak kadar zorlarlar, Allah hepimize adaletli davranan, kimsenin hakkını yemeyen, hakkımızı tam veren işyeri yöneticileri nasibetsin.

ya az önce bi arkadaşımla konuştum
tedavi görüyo o da.3-4 yıldır çocuğu olmuyor.
yengesi vardı, ikinciye doğum yapmıştı geçen sene (yengesi dediğim kız bizle yaşıt)
şuanda kazayla tekrar hamile kalmış başta istememişler, daha 2. bebeği 1,5 yaşnda çnkü,
ama aldıramamamış. ve iki erkekten sonra 1 kız geliyormuş.
şoka girdim resmen...allah sağlıkla kovuşmayı nasip etsin elbette.
neyse yorum yapmayacağım.hatun bizle yaşıt 3. çocuğunu doğuracak bikaç ay sonra.

bu kazayla olma işi nasıl bişey yaa bize niye olmuyo

çocuk düşündüğünüz için kaza ile olmuyo canım psikolaji okadar önemli bende ilk hamileliğim kaza eserı olmustu hamile olma sansım kesınlıkle yoktu bana göre vee gecıkme olunca dalga gecmeye baslamıstım hamıle cıkarmısım vs dıye arkadasım alıp gelmıstı testı sen yınede yap demıstı kac gun gectı senın gecıkme olmazdı dıye cıft cızgıyı gordugumde şok olmutum. unutacaksınız cocugu hıc aklına bile gelmiycek o zaman olur yanlıslıkla

nereye gittiniz yaw
slm kızlar nasılsınız bakalım bende çok şükür ben test yaptım ilk 5-10 saniyede ikinci çizgi silik olarak göründü ama sonra kayboldu bazen ara ara bakıyorum gözlerim çizgi arıyo bazen var diyorum bazen yok diyorum bilmiyorum sıkıldım bu testlerden daha test almıcam dr gitcem inş eşimin işlerinin düzene girmesini bekliyorum bakalım ne dicek doktor ...sizler ne yapıyonuz geçmişi fazla okumadım hapsuu eşinin ucuz atlatmasına sevindim ama arkadaşın için üzüldüm inş hemen çıkar derya melek yasemin rabbim gönlümüze göre en kısa zamanda yollar meleklerimizi inş üzülmeyin depresifte olmayın ...yüzümüzün güleceği günler kapımızın önünde

canım ya adet tarıhın geçmısmıyıd bekle gecsın kan testı yap .

haklısın, ama bu düşünce akla bir kere girdikten snra çıkması bence çok zor...
hayatımda hiç kazayla hamile kalamayacağım galiba

çizgi nasıl kaybolur canım ya bi tane daha yapsaydın
hadi inşş vardır canım biran önce git doktora ihmal etme artık bak.
inş dualarımızkabul olsun.. o günler çabuk gelsin..

ya derya dr gitmek çok çok istiyorum ama eşim işte işleri yoğun olduğu için gidemiyoruz benide tek bırakmıyo zaten gitme taraftarı değil ne dicek dr sana hep aynı şeyler diyolar diyip duruyo nasıl ikna edicem bilmiyorum eski köye yeni adetler getiriyo gıcık oluyorum

allah allaah doktora niye bırakmıyo canım ya, ne var onda.
onun işlerini mi beklicen sen her zaman acil şeyler bunlar.
hep aynı şeyi dicekler olurmu bak kaç aydır regl olmuyosun
bu kolay bişey değil. bi ilaç verir doktor yönlendirir.
eğer bebek varsada ona göre önlem alınır.
şu erkekleri anlamakta zorlanıyorum bazen.

sorma ya bende zorlanıyorum üzülüyorum bazen değersizmiyim ki ilgilenmiyo diye düşünüyorum

amin canım inş... bu ay gelir bebişlerimizzzzzzzz

ah bi bilsekkkkkk nasıl oluyo o kazaaaaaaaa :))))))))))

amin canım inş. gelirler yaaa inş. vardır ay bi doktora gidemedin sende heeeeeeeeeeee saglık ocagına git bari tahlil için yaaaaaa

amin canım inş. gelirler yaaa inş. vardır ay bi doktora gidemedin sende heeeeeeeeeeee saglık ocagına git bari tahlil için yaaaaaa

dağda mı ne yaşıyorum anlamadım ki nerde burda sağlık ocağı bilmiyorum eşime sordum uzak buraya baya dedi eee ne olcak benm bu iş diye sordum merak etme halledicz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…