Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

konularımı okuyanlar hatırlarlar eşimle aramdaki problemleri
pazartesi boşanma davası açıldı ama içime bir kurt düştü o gün gidip gebelik testi yaptırdım
vee hamileyim2.5 sene bekledim olmadı tam boşancaz ALLAH ın bildiği vardır dedim
eşimi aradım hamileyim dedim geldi yanıma hastaneye ordan eve gittik çocuğu aldıracaksın dedi ben istemiorum dedi yada annemlerin oraya tasınacaz kendine cekidüzen vericeksin dedi
bende o zaman aldıralım dedim ve
bugün bebeğimden ayrıdım daha 6 haftalıkmış ama çok koydu bana
15 şubatta da mahkememiz var
hayırlısı ile şu iş bi bitse ya

Konuya bakın, kanım dondu resmen ya...[/QUOTE]

vayy anasını tek adamı suclayamıycam hersey karsılıklıdır ama o adam adamım dıe gezıyorsa ben onun adamlıgına allahım ne bızı ne evlatlarımızı boyle sınama

Selma'm hoşgeldin naber?

ıyılık tatlım artık eve kapandım tv pc vakıt gecırmeye calısıyorum odalar ustume ustume gelıyor ama napcan kendımı gezmeye cok alıstırmısım sımdı koltuk batıyor
bana kalsa cıkcamda herkez aman sancılanırsın aman suyun gelır dıe tek gezmemem konusunda baskıdalar kocamda yazık yorgun oluyor kıyamıyorum zaten artıkgezmektende zevk almıyorum

ayy bı dokundun bın ıısıttın kız ne dertlıymısım sen napıyosun tatlım korsen ıle aran nasıl bakalım

ah kıyamammm
ama doğru tek çıkma yanında biriyle çık nolur nolmaz
allaha emanet bnm kızım adap bilir öyle olur olmadık yerde gelmez annesi :)
ehh nasıl olsun çok sıkıldım kaburgalarım birbirine geçiyo şu satten sonra hiç çekilmiyo çığlık atacammmmmm
aynı bende öyleyim bi sor bin ah işit

oyyy kuzum senınde ısın zor vallahı bı ıylesde rahat et ayy ınsansa fenalık basar ne o oyle senınde dedıgın gıbı robot olur ınsan ayy senı bırı gorse kıza bak ne kadar kasıntılı yuruyor derler bı bılseler ıcınde ne kalıp gıbı fırtınalar esıyorr

ayyyyy hiç sormaaaa yalan dünyada ki selaaattin gibiydim ztn ilk günler
benim canımsın sen canım diye geziyodum
şmdi alıştım azcık daha iyi yürüyom

herkeslere günaydın kuzular nasılsınız bakalımmmmmm

derya ne güldüm son msjına :)))))))
gaziantep ne oldu test sonucun yazmamışsında haber bekliyoruz

herkeslere günaydın kuzular nasılsınız bakalımmmmmm

derya ne güldüm son msjına :)))))))
gaziantep ne oldu test sonucun yazmamışsında haber bekliyoruz

Günaydınnnnnnnnn kızancıklar :)
Baharrrrrr melekkkkkk nassınız
yine bulutlu bir günnnnnn, ay daraldım yavvvv

Günaydınnnnnnnnn kızancıklar :)
Baharrrrrr melekkkkkk nassınız
yine bulutlu bir günnnnnn, ay daraldım yavvvv

günaydın canım evet burdada kasvetli bir hava var. birde ben cok tedirginim bugun bir bitse. eşimin durumunu yazmıstım maaş almıyolar kac ay dıye ve 2 aydır grevdeler bu nedenle dun celik kuvvetle grevciler catısdı eşim allahtan aralarında yoktu ama bugun yine toplanıyolar diğer sendikalarda desdek verdi celik kuvet itfaye polis yine toplanmıs eşimde orda bugun ay başına birşey gelmeden eylem bitse diye dua edıyorum valla dun dedim sakın kavga cıkarsa karısma uzak dur hemen cevabı yapısdırdı senmı dıyosun bunu ulküçülerle bıcak bıcaga gelmıstın hatırlatırım sana bu kavga cocugumuz için herkes kavga ederken ben seyredemem falan. bende deim iyi bana böyle söyle erken doğum yapayım allah korusun oyle tedirginim anlayacagınız hani falzada uzak dur diye ısrar da edemedim hamile olmsam bende giderdim cünkü :)

allah korusun cnm yaaa inş. hiç bişe olmaz sende kasmaaa kendiniii heyecan yapmaaa

Evt ya ben haberlerde izledim dün olaylar varmış
alllaah korusun cnm aklına kötü bişey getirme eşin karışmaz öyle kavga gürültüye
güzelce anlaşılsa keşke bu insanlar haklarını istiyorlar başşka bişey değil ki...
sen sıkma canını hallolur inş.

hoşgeldin cnm sabah sabah deme sunu yaaaaaaa bizide daraltmaa zaten mutsuzummmmmmm ((((((

bende mutsuzummmmmmm

arkadaşlar selamm bugün enerjisizim, yoğunum, suskunum, dün bizim bir akraba ayıldı bayıldı filan durduk yere, bende onu tutayım kaldırayım derken belimi ağrıttım. yav orda adamlar var başka insanlar var sanki bi ben süpermenim çok kızıyorum kendime, şimd öyle işte dünden kalan bir huzursuzluk ve yorgunluk hali ile işteyim.
Bide eşim yine gitti şehir dışına, cuma günü doğum günüm ve o yanımda olmayacak amann ne biçim birgün ya,
hepinize halil sezai den isyaaaaaannn şarkısını armağan ediyorum, tam durumuma uygun bir şarkı
Halil Sezai - İsyan 2011 Orijinal Albüm - YouTube

ilahi yaseminnn kız kocan yumurtlama döneminde gelse bariii anacım sinirim olurum zamansız iş seyahatlerine

ilahi yaseminnn kız kocan yumurtlama döneminde gelse bariii anacım sinirim olurum zamansız iş seyahatlerine

Canım valla bende aynısını dedim, pazartesi günü itibari ile önemli günlerim mutlaka burda ol dedim, hadi artık kendi doğum günümü geçtim cuma olmasın ama pazartesi günü burda ol dedim, gülüyor :)
sen nasılsın canım ne var ne yok

kızlar eşimden sonunda haber aldım eve gıdıyomus baya bır olalar olmus yıne benımkı uzak kalıdmı hayır!! son anda gözaltına alınmaktan kurtulmus ama en yakın arkadasımız kurtulamamıs içeri almıslar üzüldüm ama akşam soyluyodu benı içeri atacaklar diye diye attılar inşallah başına birşey gelmeden cıkar deli cunku polise laf soyler susmaz. benım moralım daha ıyı esımın ıyı oldugunu ogrendım ya rahat nefes aldım yagmurda basladı burda ya ılk kez mayıs ayı bukadar yagmurlu kıbrısta galıba tabıı sıcak var kısa kollu gıyıyorum buna ragmen terlıyorum.

valla regl hafta sonuna biter buyuk ihtimal bakalım neler olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…