Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

dün kan tahlili yaptırdım ama hamile değilim negatif çıktı adetim yine düzene binmemeiş ama herşey normalmıiş doktor bir sıkıntı yok çocuğun olur dedi ben nasıl adet olcam farlutal yazmış doktor 2 kutu günde tok karnına 3 kere içicem faydası olurmu adet olurmuyum soğan suyu kaynatsam soğanımı kaynatcam kabuğunumu

canım nasılsın? hamilelik nasıl giidyo? başladımı bulantı falan

çokkk çook ffeci bir bulantım yok..
gayet iyiyim ama bazen çok fena bulanıyor .
e o kadar olcak :))
sen nasılsın canım az kalmış seninde doğuma artık

cok iyi canım o zaman yakında o da gecer merak etme :) bende ıyıyım doğum yaklasıyor işte ayaklar sısmeye basladı ufaklık mıdeye baskı yapıyoo reflu oluyo o nedenle ama gayet ıyı ve zevklı gecıyor hamılelık kıpır kıpır oynuyo karnımda teyzesı zaman cok hızlı akıp gecıyor sende hissedeceksin :)

ayy canım ne güzell :)
RABBİm bir avazda kurtarsın cümlemizi inşallahh.. :)
iinşallah bende hissederimm çok merak ediyorummm çooook :)

evet canım ya bi denk gelemedik
senin topicte de yazdım bi ara ben sen yoktun o zmn
dr istirahat vermişti sana lekelenmen oldu diye.
çok şükür atlatmışsın canım
.
öyle dediğin gibi geç olsunda güç olmasn, inş bekletmez sıpa artık :)

hakkında hayırlısı olsun canım, farlutal adetinin sökülmesine yardımcı olur.

ayy canım ne güzell :)
RABBİm bir avazda kurtarsın cümlemizi inşallahh.. :)
iinşallah bende hissederimm çok merak ediyorummm çooook :)

canım daha zamanın var ama inanılmaz guzle bır duygu ilk basta kelebek ucuyo snakı karnında daha sonra sertlesıyo bır sure sonra canın acıyo ama guzel benımkı ayagnı bobregıme sokuyo bazen oyle bır agrı oluyokı aglıyorum resmen yuruyorum kızım hareket edene kadar ayagnı cekınce o agrıdan eser yok :)

orasının kullanma tarihi geçti herkes mayısa kaydı sanırım canım kimse yok :)
ben zaten öyle çok girmiyorum artık...
evet lekelenme oldu iğneler verdi onlar bitti progestan verdi 2. kutuyu kullanıyorum şimdi.
ilaç içmekten midem delinecek :)))
sabahları aç karnına tiroid ilacım
kahvaltıdan sonra progestan
öğleye doğru coraspin (kan sulandırıcı)
saat 3 te kan sulandrıcı iğne
yemekten sonra yine progestan
akşam gene yatmadan önce progestan+ folic asitt

midem delinecek korkuyorum

baya varmış hakkaten aman bebeğin iyi olsunda canım hiç gözünde olmaz insanın ztn
miden için bir ilaç da verseydi dr keşke
iğneyi neden vurunuyorsun peki kan pıhtılaşması olduğu kesinleştimi ki sende?
testlerini daha yaptırmamştın sanki

günaydın arkadaşlar
bir soru sormak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba?
benim adetimden önce 2-3 gün veya daha fazla kahverengi akıntı gelir sonra adet olurdum
nisan ayında da aynı şekilde oldu 17 nisan akşamı adet oldum
adetim bitti yaklaşık bir hafta sürer, bittikten 1 hafta 10 gün sonra tekrar kahverengi akıntı geldi ve yine yaklaşık 1 hafta sürdü
bugünlerde benim adet olmam lazım yalnız hiçbir belirti yok kasık ağrımdan başka ve kahverengi akıntı da yok
yalnız bugün hani yumurtlama günlerinde gelir ya daha yoğun ve şeffaf bir akıntı öyle geldi yani şimdi ben yeni mi yumurtluyorum
ozaman benim adetten sonra gelen akıntım aslında ilk adet günüm saymam mı gerekiyor öyle olursa ay sonuna doğru adet olcam demektir
ben ne yapayım yaaa yarın sabah idrar testi mi yapsam acaba kafam karman çorman oldu :26:

canım bıraz durumun karısık ama sana tavsıyem bır kac gun dha bekle eger gelmezse sabah idrarıyla test yap. hamıle olma olasılıgında var cunku.

canım bıraz durumun karısık ama sana tavsıyem bır kac gun dha bekle eger gelmezse sabah idrarıyla test yap. hamıle olma olasılıgında var cunku.

canım teşekkür ederim cevabın için bekleyeyim ozaman ben adet olmazsam haftasonu test yaparım

17 nisanda adetini olmşsun
bu aralar olman gerekiyor o zmn senin.
o yaşadığın ara kanama gibi bişey olmuş yerleşme kanaması olabilir cnm.
bahar'ın dediği gibi bikaç gün bekle geçmiş olsun, sonra test yap
inş bebek vardır

inş canım yaa çok sağol

gunaydın canlar bakalım nasılsınız bende artık esma gıbı ıyce beklemedeyım her sabah bugun dogururmuyum dıe kalkıyorum ama ısın kotusu kısce ters oldugu ıcın boyle pat dıe gelmıyecegını bılıyorum

kısmetse yarın kontreolum var bakalım kız donmusmu dıcem ama hıc sanmıyorum cunkı hala ıckırıgı yukardan gelıyor kızımın yarın nst sokcak dr sezeryan ıcın tarıh verırmı bıraz daha bekletırmı bılmıyorum gergınımde :18::18:

hıçkırığımı onu bilemi hissediyosunn ayy ne güzel duygular bunlarrr yaaa inş. sağlıkla gelir bebegin ikinizde iyi olunda selmacımm ha sezeryan ha normal dogumm allah gönlüne göre verir inş. canım benim

ay canım az kalmıs senin doğuma da gerilme canım hersey yolunda gidicek inşallah bebeğini sağlıkla kucagına alacaksın . bizi habersiz bırakma

ay canım az kalmıs senin doğuma da gerilme canım hersey yolunda gidicek inşallah bebeğini sağlıkla kucagına alacaksın . bizi habersiz bırakma

evet melekcım amnıyor sıvısını fazla yutunca bebekler hıckırmaya baslıyor sende bunu cok rahatlıkla hıssedıyorsun hatta gobegıne bakınca anlıyorsun ıns rabbım tez zamanda saglıcakla senınde o gobusunu doldursun ınan dualarım senınle derya ıle olamayan herkeze

hapsuuu ayy cnm sorma artık hergece ruyamda doguruyorum ne sıtrestlı beklemek yakında anlarsın sende benı bugun 38 haftaya gırdım ama sankı zaman hıc gecmıyoryaa

ayy canım yaa hıçkırıkta mı tutuyomus bıdığı
inşallah bebeğini sağlıkla kucagına alırsın hayırlısıyla

aminnnnnnn canım inş... allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…