- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.001
gunaydın canlar bakalım nasılsınız bende artık esma gıbı ıyce beklemedeyım her sabah bugun dogururmuyum dıe kalkıyorum ama ısın kotusu kısce ters oldugu ıcın boyle pat dıe gelmıyecegını bılıyorum
kısmetse yarın kontreolum var bakalım kız donmusmu dıcem ama hıc sanmıyorum cunkı hala ıckırıgı yukardan gelıyor kızımın yarın nst sokcak dr sezeryan ıcın tarıh verırmı bıraz daha bekletırmı bılmıyorum gergınımde :18::18:
çok darlandım ben içim şişti resmen offffffff
gözlerim kapanıyo yaaaaaaaaa öküzmü oturdu üztüme allahım
aynennnn bende darlandım pöfffffffffffff
iyidir kızlar naber nasılsınız aşım vardı onu oldum şimdi geldim birazdandanda çıkıcam bursaya geliyorumbugün müsait olduğunuzda görüşelim ayrıca bugün benim doğum günüm :119: :119:
iyidir kızlar naber nasılsınız aşım vardı onu oldum şimdi geldim birazdandanda çıkıcam bursaya geliyorumbugün müsait olduğunuzda görüşelim ayrıca bugün benim doğum günüm :119: :119:
kuzummmmm hoşgeldin
hıçkırıyo demek kızımızzzzz yirim onu
az kaldı azzzz haberini bekliyoruz artık
bence yarın gün verir sana
iyiki doğdunnn haticeeeeeeeeem
mutlu yıllarrrrrrrr mutlu yıllaaar mutlu yıllaaar sanaaa
bursaya geliyosun demek kuzucum kaç gün kalıcaksın bakiyim
ayarlayalım bişiler
gerçi Selma doğurdu doğuracak ama :))
benim bir an önce adet olmama lazım dün doktor farlutal yazdı bir an önce nasıl adet olurum yardım edin ne olurrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnn herkeseee
tansel gene uyyamadınmı kuzu sabah sabah burdasınnnn
Günaydın arkadaşlarrr, hayırlı cumalar, hepimizin duaları kabul olsun inşallah.
Benim bu sıra işlerim yoğun gelemedim kusura bakmayın ne olur, bide eşim yine şehir dışına gitti annemlerde kalıdım 1 haftadır.
Ve bugün benim doğum günüm, eşim yanımda yok ama sabah mesaj yazmış ben uyurken, yüzümde tebessümle okudum yazdığı içten mesajı, yarın yanımda olacak inşallah.
bu arada hala reglim devam ediyor, nedense son 2 aydır 15 gün filan sürüyor baştaki 3-4 gün lekenlemerim ile birlikte. anlamadım ben ne oluyor böyle acaba pco lar mı temizleniyor? inşallah öyledir.
Haticecim seninde doğum günün kutlu olsun, geçmişi okuyamadım henüz, okuyunca diğer gelişmelerden de haberim olacak kızlar. hepinizi öpüyorum
Günaydın arkadaşlarrr, hayırlı cumalar, hepimizin duaları kabul olsun inşallah.
Benim bu sıra işlerim yoğun gelemedim kusura bakmayın ne olur, bide eşim yine şehir dışına gitti annemlerde kalıdım 1 haftadır.
Ve bugün benim doğum günüm, eşim yanımda yok ama sabah mesaj yazmış ben uyurken, yüzümde tebessümle okudum yazdığı içten mesajı, yarın yanımda olacak inşallah.
bu arada hala reglim devam ediyor, nedense son 2 aydır 15 gün filan sürüyor baştaki 3-4 gün lekenlemerim ile birlikte. anlamadım ben ne oluyor böyle acaba pco lar mı temizleniyor? inşallah öyledir.
Haticecim seninde doğum günün kutlu olsun, geçmişi okuyamadım henüz, okuyunca diğer gelişmelerden de haberim olacak kızlar. hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?