- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.021
kızlar dün işten eve gıttığımde bı baktım o ne ayaklarım balon gıbı olmus uzattınca bide agrı başladı anlatamam allahtan annem yemek yapıp geldı ayaklarımın bıraz ınmıs halını gorunce ne oldu ayaklarına oylee ne zamandan beri şişiyor diye sorguya caktı kendisi hastanede calıstıgından ılk once en kötüler aklına gelir sakinleştirdim once ay bide doktoru arayıp soylememısım diye azar işitim :) ama işin en kötü yanı sabaha kadar ayaklarım agrıdı uyuyamadım doğru duzgun buna rağmen içim kıpır kıpır bugun uzun bir aradan sonra kızımı görücem inşallah yine sırtını dönmez yüzünü göremedik henüz prensesimin .
baharcım sağol bitanem inşallah ya bende çok özledim şurda muhabbete dalmayı.canım doğum günün kutlu olsun!!! azalt su işlerini biran öncede aramıza dön :)
Günaydın kızlarrrrrrrrr
canım doğum günün kutlu olsun, inş yeni yaşında bebeğin seninle olur..
günaydın canım nasılsın ???
Günaydın arkadaşlarrr, hayırlı cumalar, hepimizin duaları kabul olsun inşallah.
Benim bu sıra işlerim yoğun gelemedim kusura bakmayın ne olur, bide eşim yine şehir dışına gitti annemlerde kalıdım 1 haftadır.
Ve bugün benim doğum günüm, eşim yanımda yok ama sabah mesaj yazmış ben uyurken, yüzümde tebessümle okudum yazdığı içten mesajı, yarın yanımda olacak inşallah.
bu arada hala reglim devam ediyor, nedense son 2 aydır 15 gün filan sürüyor baştaki 3-4 gün lekenlemerim ile birlikte. anlamadım ben ne oluyor böyle acaba pco lar mı temizleniyor? inşallah öyledir.
Haticecim seninde doğum günün kutlu olsun, geçmişi okuyamadım henüz, okuyunca diğer gelişmelerden de haberim olacak kızlar. hepinizi öpüyorum
Günaydın kızlarrrrrrrrr
canım doğum günün kutlu olsun, inş yeni yaşında bebeğin seninle olur..
kızlar dün işten eve gıttığımde bı baktım o ne ayaklarım balon gıbı olmus uzattınca bide agrı başladı anlatamam allahtan annem yemek yapıp geldı ayaklarımın bıraz ınmıs halını gorunce ne oldu ayaklarına oylee ne zamandan beri şişiyor diye sorguya caktı kendisi hastanede calıstıgından ılk once en kötüler aklına gelir sakinleştirdim once ay bide doktoru arayıp soylememısım diye azar işitim :) ama işin en kötü yanı sabaha kadar ayaklarım agrıdı uyuyamadım doğru duzgun buna rağmen içim kıpır kıpır bugun uzun bir aradan sonra kızımı görücem inşallah yine sırtını dönmez yüzünü göremedik henüz prensesimin .
soguk suya koysaydın kuzu anneler öyledir sen daha onun mınnacık kuzususun tabiki endişelenir senin için güzel haberlerle gel canımmm
günaydın kuzuuuuu deryacım sana bişe sorcam sen dış gebelikte nasıl bi regl yaşadın benimki bi accayip oldu şimdi ilk 2.5 gün peçeteye ıkınınca pembe lekler geliyodu sonrasında söküldü 4 gün pıhtı şekilde kanamam oldu ama pıtılar kan gibi deil et parçası gibi ve açık renktelerdi neyse son iki gündürde koyu kahve lekelerim oluyo bide çok kötü koku oldu kızlar kusura bakmayın igrenç anlattım ama benim gibi yaşayan varmı acabaaa
günaydın kuzuuuuu deryacım sana bişe sorcam sen dış gebelikte nasıl bi regl yaşadın benimki bi accayip oldu şimdi ilk 2.5 gün peçeteye ıkınınca pembe lekler geliyodu sonrasında söküldü 4 gün pıhtı şekilde kanamam oldu ama pıtılar kan gibi deil et parçası gibi ve açık renktelerdi neyse son iki gündürde koyu kahve lekelerim oluyo bide çok kötü koku oldu kızlar kusura bakmayın igrenç anlattım ama benim gibi yaşayan varmı acabaaa
melekcim sağol canım kutlaman için.
senin anlattığın şeylerin aynısı bende de oluyor son 2 aydır o şekilde regl oluyorum ama et parçası yok bende sadece pıhtılar görüyorum onlar olurdu zaten bende.
ilk 3-4 gün lekelenme şeklinde oluyorum,
sonra normal adet şekline dönüşüyor, o da çok uzun sürüyor 10-12 gün filan
koku sıcaklardan heralde sanırım hepimizde oluyordur iğrenç
15 gün adet olmak mııııııııııııııııı
nasıl bişey o ya, ayın yarısı regl geçiyo e siz ne zmn halvet yapabiliyonuz kardeş
döngün kaç gün senin canım? dra sordunmu niye o kdr uzun sürüyomuş.
teyzoşlarım nasılsınız....:)
Eki Görüntüle 418103 Eki Görüntüle 418096 Eki Görüntüle 418102 Eki Görüntüle 418104
mevlüdümzüde yaptık çok şükür yavaş yavaş büyüyoz bz.
kızlar iyimisiniz var mı haberler? ben çoook yorgunum, bu ay bitse de işten ayrılsam diye dört gözle bekliyorum, bugün kontroldeydik, 2150 gr olmuşuz, haziran sonu gibi olacak sezaryen 38-39. hafta arası sanırım 39 u bekleriz çünkü kilosu normal ama yine de sezaryen erken olacağından zayıf kalabilir.. heryerim ağrıyor zorlaşmaya başladı gitgide hayırlısı sağlıkla doğsun da napim bunlar da geçicek işte..
he valla yaa, nezaman yapıcaz bilemiyorum 14. günümü adetli geçiricem bu gidişle, normalde standart 7 gün olurdum, 2 aydır değişime uğradım böyle, bakalım önümüzdeki ayda böyle olursa mecburen dr a gidicem ayy hiç istemiyorum dr a gitmek üf ya inşallah düzelir, ilginçleştim son 2 aydır, heralde vucut bebeğe hazırlanıyor temizliyor kendini ben öyle yorumluyorum valla
s.a kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyr çalışmalar
s.a kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyr çalışmalar
merhaba canıımm ben iyiyim bugun prensesi görmeye gidicem o nedenle içim kıpır kıpır sen nasılsın ?
ayyyyyyyy kızımızda ne güzelleşmştr şimdi yaaaaaaaa hadi bakalım inş yüzünü gösterr bu kez prenses nazlanmaz umarım annesi bizde iyiyiz çok şükür canım ama benmki pek hareketli degl uysalmı olcak ne inş öyle olur bu arada benmde ayagım baya şişiyor baharcım balon gibi oluyo yere basmakta zorlanıyorum bazen hatta diz kapaklarımı bazen bükemiyorum aayaklarını havaya dik iyi gelir biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?