Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar dün işten eve gıttığımde bı baktım o ne ayaklarım balon gıbı olmus uzattınca bide agrı başladı anlatamam allahtan annem yemek yapıp geldı ayaklarımın bıraz ınmıs halını gorunce ne oldu ayaklarına oylee ne zamandan beri şişiyor diye sorguya caktı kendisi hastanede calıstıgından ılk once en kötüler aklına gelir sakinleştirdim once ay bide doktoru arayıp soylememısım diye azar işitim :) ama işin en kötü yanı sabaha kadar ayaklarım agrıdı uyuyamadım doğru duzgun buna rağmen içim kıpır kıpır bugun uzun bir aradan sonra kızımı görücem inşallah yine sırtını dönmez yüzünü göremedik henüz prensesimin .

artık son haftalara girdin canım
o şişkinlikler oluyo çoğu kişide
ben kuzenimi hatırlıyorum ikizdi onun bide
nasıl şişti ayakları sanki balon gibi hiç unutamıyorum :)
inşş daha şişmez de sana da sıkıntı vermez.
hadi bakalım prenses gül cemalini bugün gösterir inş artık
nazlı kız bu nazlıııııııııııııı

canım doğum günün kutlu olsun!!! azalt su işlerini biran öncede aramıza dön :)
baharcım sağol bitanem inşallah ya bende çok özledim şurda muhabbete dalmayı.
Günaydın kızlarrrrrrrrr
canım doğum günün kutlu olsun, inş yeni yaşında bebeğin seninle olur..

aminnn canım inşallah, en güzel dua bu yaa yaşım 29 oldu artık 30 a girmeden hemen bu yıl içinde kesin yapmam lazım hayırlısıyla

dogum günün kutlu olsun canımmmmmmmmmm eger o lekeleri sayarsak benimde 8. günüm tam ne zaman gelmeye başladı ogünü say

Günaydın kızlarrrrrrrrr

canım doğum günün kutlu olsun, inş yeni yaşında bebeğin seninle olur..

günaydın kuzuuuuu deryacım sana bişe sorcam sen dış gebelikte nasıl bi regl yaşadın benimki bi accayip oldu şimdi ilk 2.5 gün peçeteye ıkınınca pembe lekler geliyodu sonrasında söküldü 4 gün pıhtı şekilde kanamam oldu ama pıtılar kan gibi deil et parçası gibi ve açık renktelerdi neyse son iki gündürde koyu kahve lekelerim oluyo bide çok kötü koku oldu kızlar kusura bakmayın igrenç anlattım ama benim gibi yaşayan varmı acabaaa

soguk suya koysaydın kuzu anneler öyledir sen daha onun mınnacık kuzususun tabiki endişelenir senin için güzel haberlerle gel canımmm

melekcim sağol canım kutlaman için.
senin anlattığın şeylerin aynısı bende de oluyor son 2 aydır o şekilde regl oluyorum ama et parçası yok bende sadece pıhtılar görüyorum onlar olurdu zaten bende.
ilk 3-4 gün lekelenme şeklinde oluyorum,
sonra normal adet şekline dönüşüyor, o da çok uzun sürüyor 10-12 gün filan
koku sıcaklardan heralde sanırım hepimizde oluyordur iğrenç

canım dış gebelik değillllll allah korusun kimyasaldı bnmkiiiiiiiiiii tööbe de kız
bnm süresinde bi değişiklik olmamıştı canım.
Ama normalde ilk gün lekeyle az az başlardı ama o zaman yoğun gelmişti böyle tortu tortuydu.
birde rengi inanılmaz açıktı ilk gün kahverengi koyu kırmızı fln gelir ya.
bu resmen böyle nar çiçeği gibiydi çok açık kırmızıydı. en belirgin değişiklik buydu.
et parçası şeklinde zaman zaman gelebiliyo, rahim bu ay güzel temizleniyo senin demekki.
arada bnmde oluyo öyle parçalar. herkeste oluyodur.
fazla inceleme sen onları yaaaa, didikledikçe bişey çıkarıyoz altından.
koku sıcaklarda oluyo yasemin'inde dediği gibi ne yapalım ona çare yok sık sık ped değişcez.

15 gün adet olmak mııııııııııııııııı
nasıl bişey o ya, ayın yarısı regl geçiyo e siz ne zmn halvet yapabiliyonuz kardeş
döngün kaç gün senin canım? dra sordunmu niye o kdr uzun sürüyomuş.

he valla yaa, nezaman yapıcaz bilemiyorum 14. günümü adetli geçiricem bu gidişle, normalde standart 7 gün olurdum, 2 aydır değişime uğradım böyle, bakalım önümüzdeki ayda böyle olursa mecburen dr a gidicem ayy hiç istemiyorum dr a gitmek üf ya inşallah düzelir, ilginçleştim son 2 aydır, heralde vucut bebeğe hazırlanıyor temizliyor kendini ben öyle yorumluyorum valla

maşallah kızımıza kilosu iyi maşallah niye sezeryanki tatlım kaçırdım ben galiba oraları ayyyyyyyyyyy zaman yaklaşıyo ama az kaldı yaaaaaaaaaaa allahım hayırlı dogumlar yapmayı nasip etsn

Son 2 aydır olduysa bencede bi dr'a gözükmekte fayda var.
Kimisi normalde 10 gün fln sürermiş hep öylesinide duymuştum.
inş dediğin gibidir, vücud hazırlanıyo da olabilir.
Gebelikten önce benzer değişiklikler yada dengesizlikler olurmuş.

merhaba canıımm ben iyiyim bugun prensesi görmeye gidicem o nedenle içim kıpır kıpır sen nasılsın ?

ayyyyyyyy kızımızda ne güzelleşmştr şimdi yaaaaaaaa hadi bakalım inş yüzünü gösterr bu kez prenses nazlanmaz umarım annesi bizde iyiyiz çok şükür canım ama benmki pek hareketli degl uysalmı olcak ne inş öyle olur bu arada benmde ayagım baya şişiyor baharcım balon gibi oluyo yere basmakta zorlanıyorum bazen hatta diz kapaklarımı bazen bükemiyorum aayaklarını havaya dik iyi gelir biraz

bunu engelemenının yolu yok mu yaa merak edıyorum doktora sorucam bugun valla doğuma daha var sımdıden başladıysa bu sekılde son gunlerde halımız ne olacak acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…