- Konu Sahibi haticemavi
-
- #25.041
as canım hoşgeldin, bgn brz keyifsizim bacaklarım ağrıyo çok
sen nasılsın oğluşun nasıl?
hayırdır tatlım ya neyin varki bizde iyiyz çok şükür teyzesi
he valla yaa, nezaman yapıcaz bilemiyorum 14. günümü adetli geçiricem bu gidişle, normalde standart 7 gün olurdum, 2 aydır değişime uğradım böyle, bakalım önümüzdeki ayda böyle olursa mecburen dr a gidicem ayy hiç istemiyorum dr a gitmek üf ya inşallah düzelir, ilginçleştim son 2 aydır, heralde vucut bebeğe hazırlanıyor temizliyor kendini ben öyle yorumluyorum valla
canım dış gebelik değillllll allah korusun kimyasaldı bnmkiiiiiiiiiii tööbe de kız
bnm süresinde bi değişiklik olmamıştı canım.
Ama normalde ilk gün lekeyle az az başlardı ama o zaman yoğun gelmişti böyle tortu tortuydu.
birde rengi inanılmaz açıktı ilk gün kahverengi koyu kırmızı fln gelir ya.
bu resmen böyle nar çiçeği gibiydi çok açık kırmızıydı. en belirgin değişiklik buydu.
et parçası şeklinde zaman zaman gelebiliyo, rahim bu ay güzel temizleniyo senin demekki.
arada bnmde oluyo öyle parçalar. herkeste oluyodur.
fazla inceleme sen onları yaaaa, didikledikçe bişey çıkarıyoz altından.
koku sıcaklarda oluyo yasemin'inde dediği gibi ne yapalım ona çare yok sık sık ped değişcez.
s.a kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyr çalışmalar
doğum günün kutlu olsun canm ...
ben biliyosun kursta okumuş biri olarak bilgilerimi sunayım sana üzerimde hakkı kalmasın uygulayıp uygulamamak sana kalmış ...
şimdi fıkıhta kadına ait bir sürü bölüm var ve çok çok kafa karıştırıcı bu konuda onlardan biri...15 gün temiz kaldın yani regli bittikten sonra normal akıntının renginin dışında pembe,koy kahverengi,açık kahverengi ki bazen de yeşil diye geçiyo kitaplarda regl başlangıcı sayılır ve kahverengi akıntının ( geldiği saat ve tarih mutlaka yazılır unutmamak adına pey.efendimiz aybaşı tarihini yazmayan kadın ahmaktır diye hadisi şerifi vardır ) ardından 10. gün kahverengi akıntının geldiği saatte gusül alman farz istersen oluk oluk regl ol yinede temiz sayılıyosun o bir özür hali sayılıyo tabi ben dini açıdan sölüyorum bunları yinede dr görünmende yarar var...bunuda nasıl biliyoruz sahabiden bir kadın pey. efendimizin yanına gelip durumunu anlatıyo 15 gündür aybaşı oluyorum efendim birlikte olmak istiyo ama bu durumdan dolayı olamıyoruz ne yapmam lazım diyo ...peyg.efendimizde yukarda anlattığım gibi sölüyo kadına efendinle birlikte olmanda sakınca yoktur fakat 10 gün dolmadan bu halin bitti ise hemen gusül alman gerekir ve bu halin 15 gün devam ettiği halde 9. gün ve onun öncesinde olan günlerde efendinle birlikte olman haramdır diyo inş anlatabilmişimdir belki aranızda bilen vardır ...diyorum ya çok karışık bu konular ...
ay kızlar naptım bilseniz mesai yi bitirdim sandım topladım esyalarımı az kalsın işten kacıyodum hehe rezıl oldum ya dairedekilere :)) ay gulmekten oluyoum kendime kafayı yedım garentılendı deryacıgım benım huni kafada bugun huhuuuuu
heheheheeeeeee şaşırmıştır millette
ne renk istiyon kuzum yollliyim sana bi tane madem :)
selam kızlar egemenin perşembe günü dünyaya geldi 2830 gr 49 cm sezeryanla alındı. son ana kadar bekledim 10 cm açılmam oldu fakat kalp atışları düştü acil sezeryana alındım. şükür ikimizde çok iyiyiz ben hemen ayaklandım öyle korkulduğu gibi değilmiş.. bebeğimde o kadar güzel ki rabbim herkese nasip etsin şimdi devamlı emişiyoruz oğluşumla bende bu kadar bi ara girer resmini eklerim
selam kızlar egemenin perşembe günü dünyaya geldi 2830 gr 49 cm sezeryanla alındı. son ana kadar bekledim 10 cm açılmam oldu fakat kalp atışları düştü acil sezeryana alındım. şükür ikimizde çok iyiyiz ben hemen ayaklandım öyle korkulduğu gibi değilmiş.. bebeğimde o kadar güzel ki rabbim herkese nasip etsin şimdi devamlı emişiyoruz oğluşumla bende bu kadar bi ara girer resmini eklerim
slm kızlar bugun kontrolum vardı kızım cok sukur donmus artık kafası asagıda dr bıdaha donmez dedı
cok net yuzunu gosterdı sakın sakın ytıyordu kızım nst gırdım dr cok guzel sancın yok dedı
kısmetse haftaya cmtı tekrar kontrolum var ama dr bı aksılık olmazsa daha 1 haftan var dedı kanala daha hıc gırmemıs bızım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?