Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

doğum günün kutlu olsun canm ...
ben biliyosun kursta okumuş biri olarak bilgilerimi sunayım sana üzerimde hakkı kalmasın uygulayıp uygulamamak sana kalmış ...
şimdi fıkıhta kadına ait bir sürü bölüm var ve çok çok kafa karıştırıcı bu konuda onlardan biri...15 gün temiz kaldın yani regli bittikten sonra normal akıntının renginin dışında pembe,koy kahverengi,açık kahverengi ki bazen de yeşil diye geçiyo kitaplarda regl başlangıcı sayılır ve kahverengi akıntının ( geldiği saat ve tarih mutlaka yazılır unutmamak adına pey.efendimiz aybaşı tarihini yazmayan kadın ahmaktır diye hadisi şerifi vardır ) ardından 10. gün kahverengi akıntının geldiği saatte gusül alman farz istersen oluk oluk regl ol yinede temiz sayılıyosun o bir özür hali sayılıyo tabi ben dini açıdan sölüyorum bunları yinede dr görünmende yarar var...bunuda nasıl biliyoruz sahabiden bir kadın pey. efendimizin yanına gelip durumunu anlatıyo 15 gündür aybaşı oluyorum efendim birlikte olmak istiyo ama bu durumdan dolayı olamıyoruz ne yapmam lazım diyo ...peyg.efendimizde yukarda anlattığım gibi sölüyo kadına efendinle birlikte olmanda sakınca yoktur fakat 10 gün dolmadan bu halin bitti ise hemen gusül alman gerekir ve bu halin 15 gün devam ettiği halde 9. gün ve onun öncesinde olan günlerde efendinle birlikte olman haramdır diyo inş anlatabilmişimdir belki aranızda bilen vardır ...diyorum ya çok karışık bu konular ...

hani sey gibi geldi bana sanki önceki adetlerde atılamayan eski kanamalarmış gibi geldide o acıdan sordumm

Burcu canım ALlah razı olsun, sağol verdiğin bilgi çok açıklayıcı ve muhteşem birşey, bu vesile ile diğer arkadaşlarda okumuş oldu bu değerli bilgiyi. Bende senin gibi kursa gitmiştim ama ben 1 sene, orda ne öğrenebildiysem okadar bir bilgim var, bu 10 günden sonra abdest almam gerektiğini unutmamışım ama bak öyle 15 günden sonra lekelenme olayını ve o günü 1 sayacağımızı filan sen hatırlattın bana sağol canım benim

Canımmmmmmmmmmmm Sıkılıyoooooooooooooo Bitsin Bu Gün Artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ay kızlar naptım bilseniz mesai yi bitirdim sandım topladım esyalarımı az kalsın işten kacıyodum hehe rezıl oldum ya dairedekilere :)) ay gulmekten oluyoum kendime kafayı yedım garentılendı deryacıgım benım huni kafada bugun huhuuuuu

heheheheeeeeee şaşırmıştır millette
ne renk istiyon kuzum yollliyim sana bi tane madem :)

heheheheeeeeee şaşırmıştır millette
ne renk istiyon kuzum yollliyim sana bi tane madem :)

bak aklı beş karış havada bu kızın resmen, huniyide unutmuş kapatmış gitmiş
bende gitmeye hazırlanıyorum şekerim sen huniyi bana yolla akşama doğum günüm var evde kutlama yapıcaz takarım kafama

Kızlarrrrrrrrr
herkese iyi haftasonlarııııııııııı
öpüyorum kendinize iyi bakın

ay gelemiyorum aranıza ya kusura bakmayın...
çok çok özledim sizi yaaaaa havalarda bozuk iyice can sıkıntısı yaptı bizimki sonunda pazartesi dr gideceğimizi söledi :) çok sevindim valla hepinize hayırlı haftasonular seviyorum sizi dualarım ne yalan sölim önce melek,derya,yasemin ,ben ve daha ne kadar gönlü bebek ateşi ile yananlara...
sonra da rabbimin en güzel mucizesini gönlünde göbeğinde taşıyanlara rabbim tez zamanda 1 avazda sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı afiyetli evlatlar nasip etsin ...
allahım derdi olanın derdine dermanlarını en kısa zamanda hayırlısı ile ver (amin)

slm kızlar bugun kontrolum vardı kızım cok sukur donmus artık kafası asagıda dr bıdaha donmez dedı
cok net yuzunu gosterdı sakın sakın ytıyordu kızım nst gırdım dr cok guzel sancın yok dedı
kısmetse haftaya cmtı tekrar kontrolum var ama dr bı aksılık olmazsa daha 1 haftan var dedı kanala daha hıc gırmemıs bızım kız

selam kızlar egemenin perşembe günü dünyaya geldi 2830 gr 49 cm sezeryanla alındı. son ana kadar bekledim 10 cm açılmam oldu fakat kalp atışları düştü acil sezeryana alındım. şükür ikimizde çok iyiyiz ben hemen ayaklandım öyle korkulduğu gibi değilmiş.. bebeğimde o kadar güzel ki rabbim herkese nasip etsin şimdi devamlı emişiyoruz oğluşumla bende bu kadar bi ara girer resmini eklerim

hulyaaaa ayyy ıannmıyorum 3.pasamız geldı suanda dayanamayıp aglıyorum cok mutlu ıoldum saglıcakla ogluna kavusmana ayyy darısı basıma ıns
ısın kotusu 10cm acılma olupta sezeryan olması olmus ama ıkınızde ıyısenız daha ne olsuunn

kızzzllaaarr 3. paşamızda tesrıf etmış bulunuyor sıra benım prensesımdee inş

hoşgeldin egemennnnnnnnnnnnnnn maşallah yaaaaaaa zaman nasıl aktı geçmş olsun hülyacım ve hayırlı olsun tatlım saglıklısınız ya en önemlisi bu canım benm resimide en kısa zamnda isterz

kızımız akıllı canım maşallah hadi bakalım sıra senn sende hayırlısıyla saglıkla alırsın inş kızını kucagına selmacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…